Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(niekadeja1 @ 2013 02 24, 21:50)
tai vel kreipkites i ta pacia agentura. Per ja tikrai galima papildomai dasipirkti.
Papildyta:
na siuo atveju jau ir teks moketi eurais.
Teks savo bankineje saskaitoje konvertuoti litus i eurus. O pavedimas ir kainuos brangiai - 40 lt, kaip tarptautinis pavedimas, nesvarbu, kad daromas pavedimas i kita lietuvos banka.

Ir man kilo klausimas- perkant TIK atgalinį bilietą į Vilnių kaina nurodyta eurais, tai kada juos reikia paversti į litus, kad nereiktų to tarpatautinio pavedimo ?
Atsakyti
QUOTE(GiedrėGri @ 2013 02 26, 16:39)
Ir man kilo klausimas- perkant TIK atgalinį bilietą į Vilnių kaina nurodyta eurais, tai kada juos reikia paversti į litus, kad nereiktų to tarpatautinio pavedimo ?

Padariau printscreen'ą wizzair pusapyje, apvedžiau raudonai laukelį, kur galite pakeisti valiutą į kokią tik pageidaujate, tame tarpe ir litus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2013 02 26, 14:55)
Padariau printscreen'ą wizzair pusapyje, apvedžiau raudonai laukelį, kur galite pakeisti valiutą į kokią tik pageidaujate, tame tarpe ir litus smile.gif

user posted image

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2013 02 26, 15:55)

user posted image

tik tokiu būdu konvertuojant pasiskaičiuokit kas labiau apsimoka:
- ar taip konvertuoti ir daryti pavedimą litais
- ar palikti eurais ir mokėti kortele.

Nes jie euro kursą taiko ne 3,4528 ar 3,4614
Pvz šiuo atveju 57,99*3,4614 (tokiu kursu nurašytų kortele) = 200.72 Lt
Jų kaina konvertavus 212,23, t.y. 12 Lt daugiau
+ 1,40 pavedimas jums
213.63 Lt tiek jums kainuos bilietas
Tai skirtumas susidaro ~15 Lt tarp tokio konvertavimo ar mokėjimo kortele.
Kai bilieto kaina būna daug didesnė, tai visai neapsimoka taip konvertuoti.
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 02 26, 20:52)
tik tokiu būdu konvertuojant pasiskaičiuokit kas labiau apsimoka:

drinks_cheers.gif
Perkant bilietą ne iš Lietuvos, kurio kaina nurodyta eurais, iš patirties galiu pasakyt, jog visada labiau apsimoka nekeisti valiutos ir mokėti kortele, jeigu tik yra galimybė. Plius, kortele mokant nereikia laukti kelių dienų kol paaiškėja, ar wizz tikrai rado pinigus ir teisingai juos priskyrė rezervacijai, kaip tai būna darant pavedimą.

Nors, jeigu bilieto kaina tėra keli eurai, tuomet konvertuot i litukus ir daryt pavedima apsimokės labiau... gaila, kad tokių pigiu bilietukų retai pasitaiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonake: 26 vasario 2013 - 23:06
QUOTE(solciukas @ 2013 02 05, 11:25)
Norejau pasiteirauti, ar yra kam buve, kad patvirtinima apie sumoketus bilietus banko pavedimu jus gavote veliau nei po dvieju savaiciu? Jau praejo beveik dvi savaites, o as vis dar negavau patvirtinimo.

Taip, esu gavusi ir vėliau. Mokėjimas buvo atliktas bankiniu pavedimu.

QUOTE(mergyna su sijonu @ 2013 02 17, 14:15)
sveikos,

pirmakart planuoju pirkti per wizzair.ir bandziau suvesti bilietus pasirinktinai pagal banko apmokejima. pastebejau,jog pigiau yra moketi pavedimu nei kad kreditine kortele?Kadangi iki skrydzio apie du menesiai,tai laiko kaip ir tureciau daryti ta pavedima banko,taciau ne visai aiski procedura- pirmiausia, ar tikrai pigiau (nebus kokiu ppaildomu mokesciu), antra-ar check in irgi bus internetu (kad nereiktu grustis i oro uosta), ir trecia, kokie dar niuansai,kuriu neishskaiciau gali iskilti?  bigsmile.gif

aciu,kas atsakys

Pavedimu yra tikrai pigiau. Prisideda tik keli litai už banko paslaugas.
Jei užsakant bilietus nurodėte registraciją internetu- tai ir registruositės internetu. Nesvarbu mokate pavedimu ar kortele.
Tik būtina atsispausdinti pluoštą tų įlaipinimo kortelių. ir ne duplex būdu, o ant vienpusio popieriaus.

Aš norėjau pasiteirauti dėl pirmenybinio įlaipinimo. Skrendam su Wizzair visa šeima, blaškausi imti pirmenybinį ar pasilikti tą 100 lt. Kaip jūs dažniausia darote? Paskutinį kartą skridau viena su vaikais- pirmenybinį turėjau. Vaikai jau ne kūdikiai, tokių be eilės, manau, nepraleis.

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 27, 15:33)
Taip, esu gavusi ir vėliau. Mokėjimas buvo atliktas bankiniu pavedimu.
Pavedimu yra tikrai pigiau. Prisideda tik keli litai už banko paslaugas.
Jei užsakant bilietus nurodėte registraciją internetu- tai ir registruositės internetu. Nesvarbu mokate pavedimu ar kortele.
Tik būtina atsispausdinti pluoštą tų įlaipinimo kortelių. ir ne duplex būdu, o ant vienpusio popieriaus.

Aš norėjau pasiteirauti dėl pirmenybinio įlaipinimo. Skrendam su Wizzair visa šeima, blaškausi imti pirmenybinį ar pasilikti tą 100 lt. Kaip jūs dažniausia darote?  Paskutinį kartą skridau viena su vaikais- pirmenybinį turėjau. Vaikai jau ne kūdikiai, tokių be eilės, manau, nepraleis.

dėl pirmenybinio, tai manome nuomone kiekvienas sprendžia pagal savo poreikius. Aš asmeniškai niekada neperku ir dėl to diskomforto nejaučiu rolleyes.gif
Atsakyti
1.Mažas orlaivio salono krepšys:
Jei jūsų orlaivio salono bagažo dydis yra 42x32x25cm arba mažesnis, jūs galite jį pasiimti į saloną nemokamai. Jis privalo tilpti po keleivio sėdyne priešais jus.

merginos, gal vis gi kuri nors tiksliai zinote del leidziamo max svorio sio krepsio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2013 03 02, 13:23)
1.Mažas orlaivio salono krepšys:
merginos, gal vis gi kuri nors tiksliai zinote del leidziamo max svorio sio krepsio?  4u.gif

Kaip ir neraso jie niekus apie mazo bagazo svori nei www nei ilaipinimo korteleje. Visur akcentuojamas tik dydis ir kad tik vienas vienetas. Bet ju www rusu kalba rasoma, kad iki 10 kg., www anglu ir lietuviu kalba to apribojimo nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2013 03 02, 13:57)
Kaip ir neraso jie niekus apie mazo bagazo svori nei www nei ilaipinimo korteleje. Visur akcentuojamas tik dydis ir kad tik vienas vienetas. Bet ju www rusu kalba rasoma, kad iki 10 kg., www anglu ir lietuviu kalba to apribojimo nera smile.gif

skambinau i pati wizzair, pasake nera absoliuciai jokio svorio apribojimo, yra tik dydzio svarba.
Atsakyti
O gal kas žinote, kiek laiko kabės užsakymas mano profilyje wizzair.com puslapyje.
Padariau jį 02,25. Informuoja, kad apmokėti per 24 val. Tačiau man užsakytoji data nebetinka, pasirinkom visai kitą. Bet negalim jos rezervuoti, nes pirmaiss užsakymas kaba. doh.gif Iki šiol. Jau seniai ots 24 val praėjusios, mano supratimu, turėtų paprasčiausia ta rezevacija anuliuotis, nes ji nebuvo apmokėta. Deja, va kaba ir trukdo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 03 04, 11:19)
O gal kas žinote, kiek laiko kabės užsakymas mano profilyje wizzair.com puslapyje.
Padariau jį 02,25. Informuoja, kad apmokėti per 24 val. Tačiau man užsakytoji data nebetinka, pasirinkom visai kitą. Bet negalim jos rezervuoti, nes pirmaiss užsakymas kaba.  doh.gif  Iki šiol. Jau seniai ots 24 val praėjusios, mano supratimu, turėtų paprasčiausia ta rezevacija anuliuotis, nes ji nebuvo apmokėta. Deja, va kaba ir trukdo.. g.gif

neapmokėtas užsakymas kabo gan ilgai (tiksliai nepamenu ~ 2 sav.), bet daryti naują užsakymą jis tikrai netrukdo.
Atsakyti