Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės

QUOTE(giekab @ 2013 04 03, 21:26)

o kraiko niekur nededat? ar į wc daro gamtinius reikalus?  4u.gif

Čia jų dar pirmi pasiuostymai narvebuvo, o kraikas, tai visas pirmas aukštas, tik be WC, nesusidraugavo ax.gif O sysiuka dažniausiai daro tam geltonam indukį dešiniam šone aukštai.

QUOTE(MeiLLi @ 2013 04 03, 21:39)
Bernam netinka narvas į aukštį, o ir transportuot tokį būtų katastrofa. Į mašina mūsų nebent dalim būtų galima įkišt. Jau metrą ant metro vos sugrūdom  lotuliukas.gif .

Čia handmade narvas, tad vyriškis tokį ir namie gali padaryt wink.gif
Atsakyti
Nu va ir pas mane netektis...baltoji ziurka netiketai pamiro...diena pries sveikutele buvo, vakar i vakara nerangiai i "medi" narve esanti bande lipt, nukrito, pasipurte ir viskas...ir kunelis greit sustingo...idomu cia koks insultas, ar kas per velnias...
Emiau as ta ziurkyte ne savo malonumui, o agutinei i kompanija, na ir po metu draugysciu bei mustyniu vistiek agute viena liko...jai apie 17 menesiu, tai ko gero neverta draugiu ieskot... verysad.gif
Atsakyti
Vajei užjaučiu sad.gif console.gif
gal susitrenkė ką bekrisdama? g.gif
O mano berniokui nepastebėjau, kad draugystės trūksta g.gif nėra susikrimtęs...gal pirmą dieną buvo toks pasimetęs, o dabar, kaip tik toks atsigavęs atrodo ir laksto, kaip pašėlęs smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškojau internete, skelbimuose, forumuose žiurkiukų, bet niekur nerandu arba ieškot nebemoku. Galbūt kažkas užmatėt vadą? Būtų fantastika, jei Šiauliuose ar kažkur netoli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 04 09, 15:52)
Nu va ir pas mane netektis...baltoji ziurka netiketai pamiro...diena pries sveikutele buvo, vakar  i vakara nerangiai i "medi" narve esanti bande lipt, nukrito, pasipurte ir viskas...ir kunelis greit sustingo...idomu cia koks insultas, ar kas per velnias...

Šiandie mes labai panašiai netekome savo Džeriuko verysad.gif Šiaip jau kelias dienas pastebėjom, kad jis mieguistas toks. Maitinosi ir gėrė normaliai, tik išleistas palakstyti labai greit pavargdavo, bet viską nurašėm senatvei, sakom sensta, tai ir energijos nebėr,kaip jaunikliui lakstyti. O šiandie taip keistai žiūriu svyra svyra ir nusviro cray.gif Liko Mykutis vienas. Guli liūdnas susirangęs atokiausiam kamputy, kur niekad juodu negulėdavo. Prie mūsų jis taip ir nepriprato. Pažanga tik tokia, kad jau priėjus prie narvo nebesibėgdavo doh.gif Ir tai su Džeriu jis jausdavosi drąsiau, o dabar kaip bus neįsivaizduoju, nes kitos žiurkės nebenorim pirkti unsure.gif
Atsakyti
Kiek žiurkyčių iškeliavo. Užuojauta visoms verysad.gif
Atsakyti
Visoms liūdinčioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, žiurkininkės ax.gif Jungiuosi prie jūsų. Penktadienį atkeliavo pas mus į namus 2 dumbo mergelkos, kažkur 3-4 mėn amžiaus, ir nors kau esu laikiusi žiurkių, tiesa, tas buvo prieš kokius 10 metų, turiu kelis klausimukus.
Ar normalu, kad tos žiurkytės dieną nėra labai aktyvios, išlenda vos trumpam ir vėl sėdi namelyje? Nemačiau, ką veikia naktį, ale vis tiek neramu... Priežastis - turim dar ir katiną, kuris vis prieina prie narvelio, tai pamačiau, kad jos jo bijo, kūneliai virpa verysad.gif Gal turit kokių minčių, kaip adaptuotis greičiau? Katiną saugau, kad nelįstų prie narvo, bet ne visada gaunasi nusaugoti...
Atsakyti
Pamparam merginos žiurkėms iš narvo išima namukus, kad jos greičiau priprastų prie aplinkos, bet prisipažinsiu man šis metodas nelabai patinka schmoll.gif Dar naujokes kuo daugiau laiko galima laikyti pasikišus po megztuku, kad jos būtų kuo arčiau tavęs.
Žiurkės naktiniai gyvūnai, dieną jos daug miega mirksiukas.gif
Ar gyvenat bute, ar name? T.y. jei name ar katinas gaudo peles?
Aš savo taksą visada supažindinu, leidžiu apuostyti naujas gyventojas, be abejonės labai saugau, kad neužgautų nosimi (ji mėgsta baksnoti tongue.gif ) ar negrybšteltų žaisdama dantimis. Tik nežinau ar tai tinka katei, gal kitos merginos patars.
Atsakyti
Katinas ne šuo, kad paprastai paimtum, supažindintum ir viskas. Labai neaišku koks tas katinas, pvz maniškė žiurkės bijo, bet ir žiurkė iš pradžių bijojo jos, kol apsiprato. Tiesiog manau laiko reikia, kad priprastų žiurkės prie katės. Aš tai neribočiau katinui priėjimo prie narvo(na nebent jis taikosi ant jo šokinėti, numesti ant žemės ar tarpai dideli ir gali nagais žiurkes užkabint).
Atsakyti
Po kurio laiko žiurkės apsipras prie katino. Mes kai Etuką turėjom pasiėmėm jauną katuką iš prieglaudos. Mano patarimas toks, kad neribokit priėjimo jei narvas erdvus ir jos turi kur pasislėpti. Žiurkės smalsios tai manau po kelių dienų pačios eis žiūrėt kas per padaras už narvo. Kai žiurkės apsipras prie jūsų ir narvo bandykit ant lovos visus susidėt ir stebėt kaip katė reaguos. Jei katė lys piktai prie žiurkių tai apipurškit vandeniu snukutį, kad katei būtų netikėta ir nemalonu. Pas mus Etas su katuku susibendravo taip, kad kur žiurkius ten katukas metro atstumu

O dėl žiurkių naktinėjimo tai kai apsipras jos pradės labiau dienom rodytis , nes norės Jūsų dėmesio. Mano bernai išlenda vos tik kambarin įeinu.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Tik galvoju, kad kartu jų ant lovos geriau neleisiu, nes katinas medžiotojas, yra jau 2 peles sugavęs, nors šiaip grynai kambarinis ir į lauką eiti bijo, todėl nerizikuosiu schmoll.gif Na lyg drąsėja po truputį, tikiuos viskas bus ok rolleyes.gif
Atsakyti