Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės

QUOTE(karosimi @ 2013 07 24, 21:29)
o kiek laiko gyvena ziurkes. mes anksciau turejom tai po poros metu nugaiso. buvo daug asaru,mes netekom protingo seimos nario,kuris lalaidas gyveno virtuveje. nuostolio aisku buvo jos zbitku,bet viska atleidi kai tokiom akytem paziuri. ar tikrai jos neilgaamzes.

Žiurkės tikrai neilgaamžės verysad.gif Čia tik Kikoj kabo info kad žiurkės gyvena 5 metus biggrin.gif matyt kad geriau pirktų biggrin.gif
Dažniausiai žiurkės gyvena 2-2,5 metus, retai kuri žiurkė sulaukia 3 metų. Vienam rusų forume keli didžiausių Rusijos veislynų savininkai skaičiavo savo turimų ir jų veisimo žiurkių gyvenimo trukmę. Vidurkis gavosi 26 mėnesiai.

QUOTE(karosimi @ 2013 07 24, 22:04)
o kokie cia miestai. kur randasi ziurkiukai

Visi šitie žiurkučiai yra vieno žmogaus ir pardavinėjami Klaipėdoje, ten nuolat būna po kelis žiurkučių lizdus - įvairių spalvų, kailiukų, ausyčių, taigi pasirinkti tikrai turėsite iš ko smile.gif
Atsakyti
Gal ką sudomins - dovanoju kreminiai baltą žiurkiną, 4mėn amžiaus. Rankinukas nebus.
Atsakyti
oj iki klaipedos toloka. labai jau brangus ziurkiukas iseitu
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 07 25, 19:29)

Na žiūrint kas yra brangu kai kalba eina apie kažkokio noro/svajonės išpildymą biggrin.gif
Aš va iš Baltarusijos kontrabanda vežiausi prieš 4 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2013 07 23, 17:46)
Ačiū už atsakymą, bet vis tiek nelabai supratau kuo "blackshine" skiriasi nuo "black"  rolleyes.gif
Gal galite kokią nuorodą įdėti kur galėčiau paskaityti būtent apie "blackshine" spalvą?

black,tai visiskai juodos spalvos ;-) be jkiu demiu ;-)

Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2013 07 25, 18:29)

musu ziurkiciai jau iskeliavo per visa Letuva ir neks dar nesiskunde ;-) pagrinde i Vilniu ir Kauna, taipogi ir i Panevezi, Mazeikius, Alitaus, Siauliai, Telsiai, Palanga, Silute ir taip taliau ;-) kainos formula, jaj jus patys negalite atvazioti, tai dazniausiai mes susisekiam per skip'a, facebook'a ar e-pastu, jus isirinkote patikusia jums ziurkite is nuotrauku, tremes del atvezimo (per pazistamus ar tesoig yra surandoma zmones, kuri vazioja i jusu miesta) jus man pervedete pinigus i saskita uz ziurkite (kaina yra derinima) ir kai ziurkite atviksta, tai tam zmoguj sumokote uz atvezima, dazniausiai tai buna 10lt

mano skipe: alastis.c.o.b.
e-pastas: michamaster@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(wishmaster79 @ 2013 07 26, 14:13)
black,tai visiskai juodos spalvos ;-) be jkiu demiu ;-)

Aišku kaip visad esu beviltiškai nuobodžiai įkyri bet noriu išsiaiškinti iki galo, nes niekada per 4 metus skaitant žiurkinius puslapius dar nebuvau sutikusi tokio pavadinimo. Taigi vis dėlto kaip turi atrodyti teisinga "blackshine" žiurkė g.gif
Nes visiškai juodos spalvos be jokių dėmių žiurkė yra "black self" arba "black solid" (žiūrint kokioj šalyje ji gyvena) smile.gif
Būtent antras žodis šalia spalvos reiškia dėmių būvimą ar nebuvimą ir jų išsidėstymą (piešinį) ir tai vadinama "markiruotė". Jūsų atveju kaip suprantu tai būtų "shine" . Nors kiekvienos markiruotės pavadinimas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo šalies, bet pagrindinės markiruotės tos pačios. Visos markiruotės kurias esu sutikusi aprašytos su piešinukais čia http://fc01.devianta...ire-d2yy4x9.png
arba čia (su genetiniu "kodu" ir nedideliu sulyginimu tarp skirtingų organizacijų) http://www.spoiledra...edingrats6.html
Gal "shine" yra kokia nauja dar nestandartizuota markiruotė g.gif
Atsakyti
o man kazkaip atrodo kad tai yra tiesiog berkshire biggrin.gif tik nugirsta kurnors netaip kaip reikia.. smile.gif

tai idomu idomu kaip cia istiesu yra smile.gif

mano ryzoji klipatele laikosi visai gerai smile.gif sienom laipioja, valgo kaip paselus smile.gif

tik Ornella tavoji augintinuke Juoduliuke is Dainiaus istrijos iskeliavo... cray.gif
Staiga kusti pradejo ir viena ryta ziaugciojancia radau... neespejau nieko padaryt...
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2013 07 26, 19:05)
Aišku kaip visad esu beviltiškai nuobodžiai įkyri bet noriu išsiaiškinti iki galo, nes niekada per 4 metus skaitant žiurkinius puslapius dar nebuvau sutikusi tokio pavadinimo. Taigi vis dėlto kaip turi atrodyti teisinga "blackshine" žiurkė  g.gif
Nes visiškai juodos spalvos be jokių dėmių žiurkė yra "black self" arba "black solid" (žiūrint kokioj šalyje ji gyvena) smile.gif
Būtent antras žodis šalia spalvos reiškia dėmių būvimą ar nebuvimą ir jų išsidėstymą (piešinį) ir tai vadinama "markiruotė". Jūsų atveju kaip suprantu tai būtų "shine" . Nors kiekvienos markiruotės pavadinimas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo šalies, bet pagrindinės markiruotės tos pačios. Visos markiruotės kurias esu sutikusi aprašytos su piešinukais čia http://fc01.devianta...ire-d2yy4x9.png
arba čia (su genetiniu "kodu" ir nedideliu sulyginimu tarp skirtingų organizacijų) http://www.spoiledra...edingrats6.html
Gal "shine" yra kokia nauja dar nestandartizuota markiruotė  g.gif

nia tvikse yra teisi, tikriausiai as ir pats padariau klaida, ir istikruju butu: berkshire
ju nuotrauku galyte paziureti skelbiu.lt
nia arba galite duot savo e-pasta adresa, gaelesiu atsiusti ;-) nes nzn, kaip cia galima ikelti nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wishmaster79: 26 liepos 2013 - 19:32
QUOTE(tvikse @ 2013 07 26, 20:14)
o man kazkaip atrodo kad tai yra tiesiog berkshire biggrin.gif tik nugirsta kurnors netaip kaip reikia.. smile.gif

Su "berkshire" ar bet kokiu kitu "marginimu" man nesiderino pats termino "shine" paaiškinimas:"blackshine - tai juodos spalvos (su arba be baltu demiu ant pilvo)". Galvojau kad čia kažkoks man nežinomas kieno nors sinonimas, pvz. "satin".

QUOTE(tvikse @ 2013 07 26, 20:14)
tai idomu idomu kaip cia istiesu yra smile.gif
mano ryzoji klipatele laikosi visai gerai smile.gif sienom laipioja, valgo kaip paselus smile.gif

Ryziukei linkėjimai - tegu gyvena dar ilgai ilgai 4u.gif
Užjaučiu dėl juodukės verysad.gif Bet iš visų man žinomų merginų ji išgyveno ilgiausiai - mano visos keturios merginos išėjo dar rudenį-žiemą, pas Dainių irgi berods žiemą numirė ir mama, ir dukra.
Iš tos "smagios" istorijos pas mane beliko tik du berniukai iš jau pas mane gimusių vaikų

QUOTE(wishmaster79 @ 2013 07 26, 20:29)
nia tvikse yra teisi, tikriausiai as ir pats padariau klaida, ir istikruju butu: berkshire
ju nuotrauku galyte paziureti skelbiu.lt
nia arba galite duot savo e-pasta adresa, gaelesiu atsiusti ;-) nes nzn, kaip cia galima ikelti nuotraukos

Berkshire tai berkshire biggrin.gif
Man nelabai svarbu kokia tiksliai markiruotė pas žiurkiuką, tiesiog buvo aktualu išsiaiškinti tai ko aš nežinau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na idedu ir musiskes foto, kuri jau paaugusi smile.gif o ir prisijaukinti puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, na va musu namai pasivilde dar viena seimos nare, tai maza ziurkyte. Grazute ,sviesiai pilka mergyte,ausytem didelem biggrin.gif . Vienu zodziu grazuolyte. Tik dabar vyksta atsakingas ir rimtas momentas vardo rinkimas.Dukrai tai didziausias galvos skausmas. Kiek vardeliu pasiuliau nei vienas netiko doh.gif . Na be vardo aisku ji neliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 08 04, 09:46)
Sveiki, na va musu namai pasivilde dar viena seimos nare, tai maza ziurkyte.

Sveikinu su nauja gyventoja 4u.gif
Ar jau išrinkote vardą? Kaip sekasi su jaukinimu?
Galėtumėte ir parodyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Brigita0329 @ 2013 07 29, 14:01)
Sveikutes,
na idedu ir musiskes foto, kuri jau paaugusi smile.gif o ir prisijaukinti puikiai pavyko  thumbup.gif

wub.gif jau visai suaugusi mergina. O ji visada tokia šviesoka buvo, ar čia taip smarkiai spalvą "meta"?
Kiek jai dabar amžiaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 05 rugpjūčio 2013 - 10:27