O kaip tos dienos šviesos lempos? Jau taip norėjau, taip norėjau šlaitinių lubų, bet va dabar didelis galvos skausmas

Sveiki, netrukus ir aš jungsiuosi į jūsų klubą
dabar sprendžiam dėl sklypo, radom patinkantį netgi labai, bet už 150 m. geležinkelis, nebus ten rail baltica bet vis tiek neramu - gal kas statotės netoli geležinkelio? ką manot apie tai? Mums vieta labai imponuoja, bet pažįstami gąsdina, kad nuo sienų tinkas kris
keleivinių praleidom ne vieną ten - žemė nejuda, ūžesys minimalus, krovininių neteko sulaukt, bet sako, kad ten retai jie pravažiuoja...Turim šiandien apsispręst
paprotinkit 
Papildyta:
Gal aš būsiu per daug kategoriškas, bet tuos visus kaitrinius halogenus reiktų užmiršti visiems laikams. Prabangos prekė.
Jeigu halogenai tik led.

Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 02 12, 15:50)
Gal aš būsiu per daug kategoriškas, bet tuos visus kaitrinius halogenus reiktų užmiršti visiems laikams. Prabangos prekė.

Jeigu halogenai tik led.

QUOTE(Loora @ 2013 02 12, 16:52)
O kaip tos dienos šviesos lempos? Jau taip norėjau, taip norėjau šlaitinių lubų, bet va dabar didelis galvos skausmas 

Jeigu paslėptos ir šiltos spalvos būtinai, man asmeniškai dar, dar turiu vienoje vietoje, bet vietoje jų, jau geriausiai led juostas dėti. (yra įvairių galingumų pagal poreikius) Paprasta, kompaktiška..

Papildyta:
QUOTE(zabukas @ 2013 02 12, 17:01)
dabar sprendžiam dėl sklypo, radom patinkantį netgi labai, bet už 150 m. geležinkelis, nebus ten rail baltica bet vis tiek neramu - gal kas statotės netoli geležinkelio? ką manot apie tai? Mums vieta labai imponuoja, bet pažįstami gąsdina, kad nuo sienų tinkas kris
keleivinių praleidom ne vieną ten - žemė nejuda, ūžesys minimalus, krovininių neteko sulaukt, bet sako, kad ten retai jie pravažiuoja...Turim šiandien apsispręst
paprotinkit 
Papildyta:

Papildyta:

Man atrodo daugiau problemų sukelia naktį kaukianti mašinos signalizacija po langu, ar koks asil. kiauru duslintuvu raižantis, nei geležinkelis. Pro mane tolėliau praeina aš nesureikšminu visai.

QUOTE(zabukas @ 2013 02 12, 16:01)
paprotinkit 
Papildyta:

Papildyta:

Zmones (Draugai mano) kurie gyvena per 30 m nuo gelezinkelio sako, jo negirdi. Pritariu. Pripranti ir negirdi. Ir zinau, kad paskui be jo uzmigti negali.
Ech Romka Romka...
Popiežius paskelbia apie atsistatydinimą, kitą dieną stabdoma Ūkio banko veikla, niekas nežino, kur Romanovas, užsienio žiniasklaida teigia, kad popiežiaus įpėdinis gali būti labai netikėtas..
už 150 m. geležinkelis, nebus ten rail baltica bet vis tiek
Aš pirkčiau. Mano močiutė gyveno nelabai toli geležinkelio stoties, kur ėjo gal 6 linijos geležinkelių per kelią nuo namo. Ir ten tikrai daug visokių traukinių būdavo.
O jeigu viena linija geležinkelio, tai kažkiek gal girdėsis lauke būnant, bet tikrai nebaisiai. o šiaip tai man asmeniškai nostalgija traukiniams iš vaikystės. Romantika
QUOTE(kuuzia @ 2013 02 12, 15:46)
Sakykit, o halogenus nėra brangu po to "išlaikyti". Ar neprisuka jie daug elektros? maniškis dabar gausiai domisi LEDiniu apšvietimu (dar ir pats prisisiuntęs visokio galo lituojasi), ir kadangi dar apšvietimo klausimas gresia ne greitai tai apie jį vis galvoja pasidaryti susisiuntus visokių medžiagų.
Paprotinkit mane.
Paprotinkit mane.
sakyčiau čia jau skonio reikalas: kam ledai, kam dienos šviesos, kam halogenai kam dar kas nors. Asmeniškai man labiausiai priimtina halogeninė šviesa. prisuksite elektros lygiai tiek, kiek susidėsite lempučių.
man skaičiavo LED apšvietimą nuo lubų, kambariui. tai galiu pasakyti, jog norint išgauti normalų liumenų skaičių, per 2,6m aukštį led juostelių bendras instaliacinis galingumas atitiko halogenų imamą galingumą, apie investicijos dydį aš geriau patylėsiu. aišku, nuo to laiko patobulėjo ir LED technologija ir šiek tiek kainos pasitvarkė, todėl manau name naudosiu kombinuotą apšvietimą LED su halogenais.
jeigu statote pasyvų ar A+ ar A++ namą - manau pasirinkimas vienas - tik LED
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 02 12, 16:10)
Jeigu paslėptos ir šiltos spalvos būtinai, man asmeniškai dar, dar turiu vienoje vietoje, bet vietoje jų, jau geriausiai led juostas dėti. (yra įvairių galingumų pagal poreikius) Paprasta, kompaktiška.. 
Papildyta:
Man atrodo daugiau problemų sukelia naktį kaukianti mašinos signalizacija po langu, ar koks asil. kiauru duslintuvu raižantis, nei geležinkelis. Pro mane tolėliau praeina aš nesureikšminu visai.

Papildyta:

kol kas mane praskrendantys lėktuvai labiau erzina ir vis dar erzina, nors negyvenu dar. Labai tikiuosi, jog apšiltinus stogą aš jų nebegirdėsiu.
su geležinkeliu kažkaip mažiau buvo problemų. Teko trumpai pagyventi prie gelžkelio, tai keletą kartų atsikėliau su visa lova vos ne vidury kambario, bet prabudęs nebuvau

Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 12, 16:25)
Popiežius paskelbia apie atsistatydinimą, kitą dieną stabdoma Ūkio banko veikla, niekas nežino, kur Romanovas, užsienio žiniasklaida teigia, kad popiežiaus įpėdinis gali būti labai netikėtas..
tai ar tu čia Šventą tėvą prie žemės lenki ar Romką suDievinai? atsargiai su tokiom netikėto įpėdinio paralelėm, dar kas nors apkaltins jog prognozuoji Romkos pasirodymą Vatikane sakant kalbą iš balkono dar šių Velykų rytą ....

Ačiū labai už palaikymą
mes su vyru irgi tame problemos nematom, tik kiti kartais subalamutina
Gyvensim prie traukinių
Aš save nuteikinėju, kad bus romantiška
Statysimės Aleksoto sen. konkreti vietovė II Birutė - gal kas į kaimynus ?
O dėl LED apšvietimo - taip, tikrai brangu. Bute vyras mano pats darė - LED lemputes siuntėmės iš ebay - kol kas pasiteisino, apšvietimas tikrai geras, bet viena bėda - kartais siuntinyje primaišo prie šiltų spalvų šaltą ir pan...

O dėl LED apšvietimo - taip, tikrai brangu. Bute vyras mano pats darė - LED lemputes siuntėmės iš ebay - kol kas pasiteisino, apšvietimas tikrai geras, bet viena bėda - kartais siuntinyje primaišo prie šiltų spalvų šaltą ir pan...
QUOTE(zabukas @ 2013 02 12, 16:59)
O kaip paskaičiavot kiek kokių lempučių reikės kokiai patalpai? nes aš tai galvoju kaip name paskaičiuoti ir gerai išsidėstyti apšvietimą, kad būtų ir ne per tamsu ir pakankamai šviesu?
QUOTE(kuuzia @ 2013 02 12, 17:44)
O kaip paskaičiavot kiek kokių lempučių reikės kokiai patalpai? nes aš tai galvoju kaip name paskaičiuoti ir gerai išsidėstyti apšvietimą, kad būtų ir ne per tamsu ir pakankamai šviesu?
tikrai nepasakysiu kaip, reik klaust vyro...
QUOTE(zabukas @ 2013 02 12, 17:59)
Ačiū labai už palaikymą
mes su vyru irgi tame problemos nematom, tik kiti kartais subalamutina
Gyvensim prie traukinių
Aš save nuteikinėju, kad bus romantiška
Statysimės Aleksoto sen. konkreti vietovė II Birutė - gal kas į kaimynus ?

Pas mane naikintuvai virs galvos skraido,bet nesuku galvos,nuo ju puse Siauliu kencia.. va tie tai garsa skleidzia.. O cia traukinys..Viena juosta.. Tiesiog baikos

paprotinkit 
Papildyta:

Papildyta:

gyvenu arti geležinkelio, tai praktiškai negirdžiu traukinių

QUOTE(Loora @ 2013 02 12, 10:54)
Labas rytas. Su naujaisiais metais
Gal žinot kaip protingiau pasielgti su apšvietimu vaikų kambariuose, jei lubos šlaitinės? Halogenai turbūt nelabai gerai. Kokį apšvietimą darot jūs?

Gal žinot kaip protingiau pasielgti su apšvietimu vaikų kambariuose, jei lubos šlaitinės? Halogenai turbūt nelabai gerai. Kokį apšvietimą darot jūs?

pas mano sūnų šlaitinės lubos kambaryje, tai vienam gale slėptos dienos šviesos (pati geriausia man šviesa), per vidurį, šviestuvas, prigludęs prie lubų, ta prasme nekabantis, o virš rašomojo stalo dar bus pakabinta dimeriuoja dienos šviesos, reguliuojamo aukšio lempa. Halogenų nedėjau, nes, halogenai sukūria šėšėlius, o dienos šviesos ne, vaikų kambariams šėšėliai nerekomenduojami