Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(bambyze @ 2013 02 04, 14:58)
tikrai būtų paprasčiau, jei kiekviena gautume info su išsiunčiamais daiktais ir išsiuntimo data. Tada nekiltų šitiek klausimų visoms. Juk būna, kad parduotuvs ir neatsiunčia prekių. lauki lauki, o paaiškės, kad išvis nebus prekių, o nuolaidos jau pasibaigę.

dabar žiūriu aš tai ir sumokėjusi,
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 04, 14:09)
mano turbūt šiuo reisu dar irgi ne  ax.gif ?

turiu Jusu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2013 02 04, 15:08)
dabar žiūriu aš tai ir sumokėjusi,

sumokėjusi ir aš, sausio 8d. 4u.gif
Atsakyti
Julieja o mano batai atkeliavo ? Labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 02 04, 14:48)
Noriu paraginti Vilniecius ateit atsiimt savo prekiu, nes zinokyt tikrai jau gyvenam ne kaip bute, o kaip kazkokioj krautuvej, kaip stoti, dezes, prekes visur...turekit sazines mergaites ir berniukai, ateikyt savo prekiu...[/b]

Julieja, imkit sandeliavimo mokesti biggrin.gif nustatykit protinga abiems pusems termina, per kuri atsiemus prekes atiduodat ir viskas, o veliau uz diena imkit papildoma mokesti, tai jei ir teks nepatogiai gyvent apsikrovus daiktais, bent pinigo uz nepatoguma uzkalsit (kaip suprantu nemazai bigsmile.gif ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai tą šilką plaukam kažkodėl laivu užsisakiau laugh.gif tai tikiuos atplauks laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 04, 15:24)
aš tai tą šilką plaukam kažkodėl laivu užsisakiau laugh.gif tai tikiuos atplauks laugh.gif

siuntimo būdą galima pačiam pasirinkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 04 vasario 2013 - 14:30
O kaip MAC kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 02 04, 14:28)
siuntimo būdą galima pačiam pasirinkti?

taip rasant nika pard. jei laivu norima deti reik prierasa laivas tuomet 205 tarpininkavimas 5 usd 1 kg ir keliauja laivu drinks_cheers.gif
QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 02 04, 14:30)
O kaip MAC kosmetika?

mac turiu pudra ir seselius, man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
ar perkate , sako labai gera kosmetika šios firmos
http://www.maccosmetics.com/index.tmpl
Atsakyti
QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 02 04, 14:34)
ar perkate , sako labai gera kosmetika šios firmos
http://www.maccosmetics.com/index.tmpl

sveiki turiu kremuka strobe cream is maccosmetics man jis labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.

Noriu PASAKYTI DIDELI ACIU.. Jums uz darbeli. Ingutei uz sugaudytus grozius wub.gif thumbup.gif

Julieja, uz siuntima.. kiek darbo cia reikejo kol viska issiusti. TOKI siuntini parsivilkau namo vos lotuliukas.gif

Lauretai uz rusiavima ir aisku uz pirkima irgi ..

Su mazaja visk kol isriusiavom lotuliukas.gif

Gymbo sukneles nerelios.. su zirafa tai isvis ir tokia spalvota emiau.. jau mazoji vaiksto uzsidejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

emiau 18-24 kaip tik. dar i ateiti.
tai esu uzsisakius 2T , tai paskes ryskiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

J.C daug groziu pasiemiau. Golfiukas toks navy spalvytes kaip nulietas. Paskiau Tippiukas burbulinis - juodas su violetiniais burbulais , nerealus thumbup.gif wub.gif

Emiau L dydi.
dar gyvatinis tippiukas XL didelis vis delto didelis unsure.gif

Sijonuka dar emiau, irgi pataikiau ant savo pilvo wub.gif lotuliukas.gif

ka dar - saliku visa kruva.. lotuliukas.gif

Emukus. jauciu jau kitai ziemai. Dar ilgaaulius. einu matuotis..

vien zodziu.. jei noresite kokios info mergaites - rubensonu formu, ar kaip ten Ingute sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kurias domina L dydis, rasykite mielai patarsiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti