Sveiki, atsiprasau, jei rasau ne i tam skirta tema, bet matau, kad perkate ir is Ebay, tai gal galesit man padet...
Du kartus pirkau is Ebay, ir abu kartus sekmingai. O dabar pabandziu nusipirkti iskilo beda. Susiradau Ebay norima daikta. Visa apmokejimo suma sudare to daikto kaina, siuntimo islaidos ir muito mokestis. Mokejau per Paypal sistema. Bet gavau i elektronini pasta laiska is ebay, kad pirkimas buvo nesekmingas. Citata: "Sorry, we were not able to process your PayPal payment for US $50.13 for one or more items." Siulo grizti i Ebay ir bandyti pirkti is naujo. Prisijungus prie Paypal sistemos ir paziurejus pinigeliu migracija radau man nesuprantama dalyka: pinigeliai rezervuoti tik transporto kompanijai, t.y. tiems, kas pristatys mano pirkini. Rezervuota suma - siuntimas + muitas. Ar gerai, suprantu, kad uz pati daikta/pirkini pinigai nenuejo pardavejui? Nes prisijungus prie banko saskaitos per el. bankininkyste irgi rodo, kad rezervuota tik siuntimo ir muito islaidu suma. O pinigeliai uz pati daikta taip ir guli saskaitoj nerezervuoti. O prisijungus prie Ebay ta daikta vis dar matau pas save krepselyje...
Gal zinot del ko taip yra? Gal as veltui nerimauju? O gal neveltui? Prasau, padekit rasti atsakyma...