tiesa mamukai, VS gerom kainom sale yra irgi pirksiu bet apie 23h tik paimsiu
Didelis aciu sauniajai komandai uz gerybes
Jcrew megztukai
Ingute dekui uz gera darba

Jcrew megztukai

Ačiū Lauretai, Julijai ir, aišku, Ingai už prekytes
Jau turiu gražųjį Aqua spalvos šalikėlį, kur masiškai pirkom
, manau, pažinsim viena kitą gatvėj su jais

QUOTE(Dabartė @ 2013 02 04, 17:16)
Ačiū Lauretai, Julijai ir, aišku, Ingai už prekytes
, manau, pažinsim viena kitą gatvėj su jais 

kaip jis realiai atrodo?

grazus

QUOTE(Julieja @ 2013 02 04, 19:37)
Jei negalit patis atvaziuot, nu rasykit man i meila atvesim prekes, paimsim uz kura mokesti ir turesite prekes savo, nu negalima gi taip!!!
O vat šitas dalykas visai svarstytinas. Aš visai pasirašyčiau. O pvz, kam būtų patogu vakarais prie Big'o pasiimt? Gal susimetam Julijai ant benzo ir išsidalinam?
Nors aš šį kartą negaliu pasiimt, nes virusą pasigavę esam, bet jau taisomės.
QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 02 04, 20:05)
http://www.allcosmet...Soft-Black.html
Man geras, kaip kitom nežinau

QUOTE(spot13 @ 2013 02 04, 19:41)
Jei nepasiima prekiu vadinasi ju nereikia. PASIULYMAS: skelbiat temoj, ir mes greit isperkam, istustes dezes ir bus laisva, o pinigelius grazinsit i saskaitas
Tai gal susiprotes atsiimti laiku 

Dalies prekių tai aš tikiu ,kad nereikia.Prisiperkam ten akcija,šen akcija,o paskui ir to nereikia ,ir anas be ryšio

Susimokant už prekes iš karto pridėti siuntimo mokestį Lietuvoje ir siųsti visoms linkusioms nepasiimti paštu (tada galima siųsti ne pas vieną mergaitę,juk siųsti galima iš bet kurio miesto) Yra juk nustatytos kainos svorio
Iki 500g 4.50lt
Iki 2kg 6.50lt
2-3kg 10lt
3-4kg 10,50lt
4-5kg 11lt
5-6kg 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų

QUOTE(rapoja @ 2013 02 04, 21:32)
Dalies prekių tai aš tikiu ,kad nereikia.Prisiperkam ten akcija,šen akcija,o paskui ir to nereikia ,ir anas be ryšio
Bet jei jau susimokėta tai ta versija kaip ir atkrenta
.
Susimokant už prekes iš karto pridėti siuntimo mokestį Lietuvoje ir siųsti visoms linkusioms nepasiimti paštu (tada galima siųsti ne pas vieną mergaitę,juk siųsti galima iš bet kurio miesto) Yra juk nustatytos kainos svorio
Iki 500g 4.50lt
Iki 2kg 6.50lt
2-3kg 10lt
3-4kg 10,50lt
4-5kg 11lt
5-6kg 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų

Iki 500g 4.50lt
Iki 2kg 6.50lt
2-3kg 10lt
3-4kg 10,50lt
4-5kg 11lt
5-6kg 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų

Ir dar nepamirstam ipakavimo mokesti 1 arba 2 lt priklausomai nuo naudojamu maisiuku kiekio.

QUOTE(Julieja @ 2013 02 04, 20:42)
Ir dar nepamirstam ipakavimo mokesti 1 arba 2 lt priklausomai nuo naudojamu maisiuku kiekio. 

QUOTE(rapoja @ 2013 02 04, 21:32)
Bet jei jau susimokėta tai ta versija kaip ir atkrenta
.
Iki 500g 4.50lt
Iki 2kg 6.50lt
2-3kg 10lt
3-4kg 10,50lt
4-5kg 11lt
5-6kg 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų

Iki 500g 4.50lt
Iki 2kg 6.50lt
2-3kg 10lt
3-4kg 10,50lt
4-5kg 11lt
5-6kg 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų

Na zinokit, man pvz butu laaaabai patogu, jei dar ir pastu siustu, nes pastas visai salia, o kurui tikrai daugiau isleidziu negu 4.50 arba 6.50, bet mergaitem cia tik papildomas darbas, tai nezinau....
QUOTE(troliuke @ 2013 02 04, 22:20)
Atrodo panašiai, kaip nuotraukoj, tik tamsesnis. Tiesa, aš jį pilnai išpakavau jau prie lempos šviesos, bet ir dieną supakuotas tamsesniu atrodė. Man, kaip žalios spalvos mylėtojai, labai gražus

http://factory.jcrew...~~~~~/46575.jsp
QUOTE(valyte_7 @ 2013 02 04, 20:50)
Na zinokit, man pvz butu laaaabai patogu, jei dar ir pastu siustu, nes pastas visai salia, o kurui tikrai daugiau isleidziu negu 4.50 arba 6.50, bet mergaitem cia tik papildomas darbas, tai nezinau....
Tai gali ne viena mergaitė priimti siuntinius,galima siųsti iš bet kurio miesto.Siunčiama registruotu siuntimu,atneša į namus ar darbą-pagal nurodytą adresą.Man atrodo tikrai daugiau kūras sukainuoja + prisiruošimas,o čia tikrai būtų patogus sprendimas.Tik šeimininkėms spręsti