Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

tiesa mamukai, VS gerom kainom sale yra irgi pirksiu bet apie 23h tik paimsiu
Atsakyti
Didelis aciu sauniajai komandai uz gerybes 4u.gif wub.gif
Jcrew megztukai wub.gif Ingute dekui uz gera darba notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Ačiū Lauretai, Julijai ir, aišku, Ingai už prekytes aciuks.gif 4u.gif

Jau turiu gražųjį Aqua spalvos šalikėlį, kur masiškai pirkom wub.gif , manau, pažinsim viena kitą gatvėj su jais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 02 04, 17:16)
Ačiū Lauretai, Julijai ir, aišku, Ingai už prekytes  aciuks.gif  4u.gif

Jau turiu gražųjį Aqua spalvos šalikėlį, kur masiškai pirkom  wub.gif , manau, pažinsim viena kitą gatvėj su jais  drinks_cheers.gif

kaip jis realiai atrodo? bigsmile.gif

grazus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 02 04, 19:37)
Jei negalit patis atvaziuot, nu rasykit man i meila atvesim prekes, paimsim uz kura mokesti ir turesite prekes savo, nu negalima gi taip!!!

O vat šitas dalykas visai svarstytinas. Aš visai pasirašyčiau. O pvz, kam būtų patogu vakarais prie Big'o pasiimt? Gal susimetam Julijai ant benzo ir išsidalinam?
Nors aš šį kartą negaliu pasiimt, nes virusą pasigavę esam, bet jau taisomės.

QUOTE(Rugiagele74 @ 2013 02 04, 20:05)
/

o kur nugriebet sita tusa'? imeskit nuoroda ir as noriu wub.gif

http://www.allcosmet...Soft-Black.html
Man geras, kaip kitom nežinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spot13 @ 2013 02 04, 19:41)
Jei nepasiima prekiu vadinasi ju nereikia. PASIULYMAS: skelbiat temoj, ir mes greit isperkam, istustes dezes ir bus laisva, o pinigelius grazinsit i saskaitas  biggrin.gif Tai gal susiprotes atsiimti laiku g.gif

Dalies prekių tai aš tikiu ,kad nereikia.Prisiperkam ten akcija,šen akcija,o paskui ir to nereikia ,ir anas be ryšio doh.gif Bet jei jau susimokėta tai ta versija kaip ir atkrenta biggrin.gif .

Susimokant už prekes iš karto pridėti siuntimo mokestį Lietuvoje ir siųsti visoms linkusioms nepasiimti paštu (tada galima siųsti ne pas vieną mergaitę,juk siųsti galima iš bet kurio miesto) Yra juk nustatytos kainos svorio
Iki 500g – 4.50lt
Iki 2kg – 6.50lt
2-3kg – 10lt
3-4kg – 10,50lt
4-5kg – 11lt
5-6kg – 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 04, 21:32)
Dalies prekių tai aš tikiu ,kad nereikia.Prisiperkam ten akcija,šen akcija,o paskui ir to nereikia ,ir  anas be ryšio  doh.gif Bet jei jau susimokėta tai ta versija kaip ir atkrenta  biggrin.gif .

Susimokant už prekes iš karto pridėti siuntimo mokestį Lietuvoje ir siųsti visoms linkusioms nepasiimti paštu (tada galima siųsti ne pas vieną mergaitę,juk siųsti galima iš bet kurio  miesto) Yra juk nustatytos kainos svorio
Iki 500g – 4.50lt
Iki 2kg – 6.50lt
2-3kg – 10lt
3-4kg – 10,50lt
4-5kg – 11lt
5-6kg – 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų  rolleyes.gif

Ir dar nepamirstam ipakavimo mokesti 1 arba 2 lt priklausomai nuo naudojamu maisiuku kiekio. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Julieja @ 2013 02 04, 20:42)
Ir dar nepamirstam ipakavimo mokesti 1 arba 2 lt priklausomai nuo naudojamu maisiuku kiekio. ax.gif

drinks_cheers.gif taip ,žinoma.Kažkiek būtų pridedama už pakavimą,nes reikia ir maišiukais,ar dėžėmis pasirūpint,dar lipni juosta .Gerai gal dėžės ne visos perkamos-pasiimama iš parduotuvių ar kt,bet tai irgi papildomi rūpesčiai,benzinas ir sugaištas laikas drinks_cheers.gif .2 lt būtinai pridėt reikia.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 04, 21:32)
Dalies prekių tai aš tikiu ,kad nereikia.Prisiperkam ten akcija,šen akcija,o paskui ir to nereikia ,ir  anas be ryšio  doh.gif Bet jei jau susimokėta tai ta versija kaip ir atkrenta  biggrin.gif .

Susimokant už prekes iš karto pridėti siuntimo mokestį Lietuvoje ir siųsti visoms linkusioms nepasiimti paštu (tada galima siųsti ne pas vieną mergaitę,juk siųsti galima iš bet kurio  miesto) Yra juk nustatytos kainos svorio
Iki 500g – 4.50lt
Iki 2kg – 6.50lt
2-3kg – 10lt
3-4kg – 10,50lt
4-5kg – 11lt
5-6kg – 11,50lt ir tt
čia viena iš versijų  rolleyes.gif

Na zinokit, man pvz butu laaaabai patogu, jei dar ir pastu siustu, nes pastas visai salia, o kurui tikrai daugiau isleidziu negu 4.50 arba 6.50, bet mergaitem cia tik papildomas darbas, tai nezinau....
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 02 04, 22:20)
kaip jis realiai atrodo?  bigsmile.gif

grazus  bigsmile.gif

Atrodo panašiai, kaip nuotraukoj, tik tamsesnis. Tiesa, aš jį pilnai išpakavau jau prie lempos šviesos, bet ir dieną supakuotas tamsesniu atrodė. Man, kaip žalios spalvos mylėtojai, labai gražus wub.gif Bijojau, kad nebūtų labiau mėlynas, bet ne. Beje, dara prie šio sijono biggrin.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/46575.jsp
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 02 04, 20:50)
Na zinokit, man pvz butu laaaabai patogu, jei dar ir pastu siustu, nes pastas visai salia, o kurui tikrai daugiau isleidziu negu 4.50 arba 6.50, bet mergaitem cia tik papildomas darbas, tai nezinau....

Tai gali ne viena mergaitė priimti siuntinius,galima siųsti iš bet kurio miesto.Siunčiama registruotu siuntimu,atneša į namus ar darbą-pagal nurodytą adresą.Man atrodo tikrai daugiau kūras sukainuoja + prisiruošimas,o čia tikrai būtų patogus sprendimas.Tik šeimininkėms spręsti 4u.gif Kišu snapą kur nereikia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2013 02 04, 19:59)
Kiek kainavo batukai?  blush2.gif

223,50 lt su viskuo:)
Atsakyti