Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(Lauracka @ 2009 01 19, 14:48)
Reikia keliu atstovu,kurie gali vidury dienos eit is susirinkima ax.gif  geriausia sestadieni,bet jei valdzia negali biggrin.gif    Tereikia suzinoti kokie ju planai,ka del vandens,namo pridavimo,parkingu...  O tada su teisesauga ir ziniasklaida bendrausime... blush2.gif

Tai aš tiksliau ryt žinosiu. O dabar ieškokit visos man chebros - o tai vienai baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
O tikrai, kur tas groupsas dingo? Kas ten sarasus pasieme???
Atsakyti
Sveiki,

Kas planuojate eisi i susirinkima, paskambinkite Jolantai ir pasakykite kad tinka laikas, nes ka tik skambinom, tai dar nei vienas zmogus nepaskambino. As dalyvausiu ir pasistengs dalyvauti advokatas. Isklausysim ka zada KS ir paskui jau galesim imtis kazkokiu veiksmu.
Atsakyti
QUOTE(Ladytron @ 2009 01 19, 15:47)
Sveiki,

Kas planuojate eisi i susirinkima, paskambinkite Jolantai ir pasakykite kad tinka laikas, nes ka tik skambinom, tai dar nei vienas zmogus nepaskambino. As dalyvausiu ir pasistengs dalyvauti advokatas. Isklausysim ka zada KS ir paskui jau galesim imtis kazkokiu veiksmu.

Tai jei tu pasistengsi dalyvaut ir derini su advokatu - tai gal gali Jolantai skambtelt, kad laikas tinka? Aš pasistengsiu susitvarkyt viską ir ryt tiksliai pasakysiu jums, ar būsiu. Bet kur dingo kiti žmogučiai? kažkosk nuvėsęs pirmadienis...
Atsakyti
QUOTE(Theos @ 2009 01 19, 15:50)
Tai jei tu pasistengsi dalyvaut ir derini su advokatu - tai gal gali Jolantai skambtelt, kad laikas tinka? Aš pasistengsiu susitvarkyt viską ir ryt tiksliai pasakysiu jums, ar būsiu. Bet kur dingo kiti žmogučiai? kažkosk nuvėsęs pirmadienis...

Mes tai jau pasakem kad dalyvausim ir laikas tinka, bet reikes dar treciadieni viska patikslinti, ar niekas nesikeicia.
Atsakyti
Mano vyras dar 90proc gali eit, bet irgi treciadieni tixliai zinosim.

p.s. man reikomendavo tarkim i "15min" laikrasti kad parasyt -kiek zinau kas dien iseina, ir populiarus yra smile.gif
Atsakyti
Siūlau daugiau čia nieko nerašyti, nes Jie skaito forumą, turime groupsą, ten ir rašykite, kas neturi prisijungimo dar, rašykite savo mailus ir AZ
Atsakyti
Atsidariau as katik paziureti i kabanciu sodu puslapy - ir ka jus manot, jie iki siol siulo pirkti buta ir skristi i viena is Europos miestu su FLYLALu. Tai net nezinau ar cia verkti ar cia juoktis....
Atsakyti
QUOTE(aguoneleee @ 2009 01 20, 09:33)
Atsidariau as katik paziureti i kabanciu sodu puslapy - ir ka jus manot, jie iki siol siulo pirkti buta ir skristi i viena is Europos miestu su FLYLALu. Tai net nezinau ar cia verkti ar cia juoktis....

mwahahahahaha, jo sitas geras biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va cia tai ....
Atsakyti
Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visiems,

Džiugu, kad mūsų šeštadienį buvo visai nemažai.
Tikiuosi bendraminčių yra ir daugiau mirksiukas.gif

Ketvirtadienį ir mes ateisime.

Iki.
Atsakyti