Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Laaaaabas nuotolininkes,

kazkokie judesiai moodlej vyksta jau thumbup.gif
Atsakyti
O as vis dar laukiu prisijungimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 02 04, 14:18)
O as vis dar laukiu prisijungimo  blink.gif

Laukit, dar ikelineja informacija matyt tik... man iskele visus dalykus beveik, nauju dar nera smile.gif reiskia nera dar prie ko prisijunginet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 04, 14:57)
Laukit, dar ikelineja informacija matyt tik... man iskele visus dalykus beveik, nauju dar nera  smile.gif reiskia nera dar prie ko prisijunginet  4u.gif

Aciu, nuraminai, maniau mane viena cia pamirso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 02 04, 16:28)
Aciu, nuraminai, maniau mane viena cia pamirso  ax.gif

Nepamirs niekas taves biggrin.gif na, nebent koks destytojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 04, 16:32)
Nepamirs niekas taves biggrin.gif na, nebent koks destytojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
moodlas atsigavo clap_1.gif clap_1.gif thumb_yello.gif tease.gif new_russian.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 05 vasario 2013 - 16:39
As irgi jau gavau prisijungimus, tik kol kas negaliu paziureti, maze pietu miega tam kambary ax.gif
Atsakyti
o man dalyku truksta senu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 05, 14:56)
o man dalyku truksta senu..  doh.gif

o parašei prašymą?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 05, 17:25)
o parašei prašymą?

Zinoma mirksiukas.gif juk jau nebe pirma karta rasau biggrin.gif kaip visada parasiau prasyma, papildomai dar ir nuskanavau, nusiunciau, patvirino kad gavo.. gal dar nebaigti ikelimo darbai.. g.gif viena dalyka paliko, kuri prasiau, o kitu ner...
Atsakyti
Jau namie ax.gif
pas mane visi dalykai likę, kurių reikėjo thumbup.gif reiks vėl kauptis ir pradėti mokytis doh.gif dar nežinau kada būsiu LT ir galėsiu toliau laikyti egzaminus.......
Atsakyti