Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gilberta @ 2013 11 13, 10:06)
Sveikos.
Gal kas turi Politologijos konspekta?
dolly- bird@mail.ru
Ačiū 4u.gif

turiu iš moodlej, bet jie jau gal ir senoki.... kada buvo ta politologija man.... doh.gif o tau pas ką?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 11 13, 15:12)
turiu iš moodlej, bet jie jau gal ir senoki.... kada buvo ta politologija man....  doh.gif o tau pas ką?

Pas Visockaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 11 14, 19:27)
Pas Visockaite 4u.gif

sartori knyga butina!
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 11 14, 17:27)
Pas Visockaite 4u.gif

Išsiunčiau, pažiūrėk ar gavai, nes ne iš pirmo karto išsisiuntė kažkodėl tai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 11 14, 19:27)
Pas Visockaite 4u.gif

Dauguau kaip puse klausimu: " anot Sarori ...". Knyga galim naudotis, bet neisigilinant ja paskaicius, sunku rasti atsakyma. Tad nuosirdziai perskaityk.Kita, ka privalai perskaityti, tai jos ruosta metodine medziaga. Yra bibliotekoj arba mruni e-knygose rasi. Tai ir egzo metu siulyciau ja tureti. Tikrai ne vienas atsakymas yra.
Taigi paskaityk ka nors, kad turetum bendra supratima apie politilogija, tada butinai Sartori knyga ir jos metodiniai. ( kai rasiu imesiu tikslu pavadinima).
Papildyta:
http://ebooks.mruni....metodin-priemon
Atsakyti
Kokia medziaga galima nestis I ES mat egzamina? SESV? EB sutarti? programa? ar nieko? 4u.gif gelbekit! laikau pas B a neviciene rytoj, ar geranoriska destytoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 15, 12:43)
Kokia medziaga galima nestis I ES mat egzamina? SESV? EB sutarti? programa? ar nieko? 4u.gif gelbekit! laikau pas B a neviciene rytoj, ar geranoriska destytoja? 4u.gif

Pasiimk su savim, ką turi, neleis, ta neleis. Nieko nežinau ir aš... Susitiksim ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 15, 10:43)

nežinau šitos dėstytojos schmoll.gif man Rav.luševi.čius buvo.
Atsakyti
Sveikos, kas laiket pas Bubeli Logika, kaip jis vertina egzamino metu, ar labai grieztai, ar pvz. jei nepilnai issprestas uzdavinys, dalinai uzskaito? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 11 18, 18:46)
Sveikos, kas laiket pas Bubeli Logika, kaip jis vertina egzamino metu, ar labai grieztai, ar pvz. jei nepilnai issprestas uzdavinys, dalinai uzskaito?  ax.gif

Užskaito dalį įvertinimo. Iš viso superinis dėstytojas thumbup.gif kantrus, atidus, viską visada paaiškinantis. Tikrai ne pats baisiausias dalykas ir tuo labiau dėstytojas topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 11 18, 21:00)
Užskaito dalį įvertinimo. Iš viso superinis dėstytojas  thumbup.gif kantrus, atidus, viską visada paaiškinantis. Tikrai ne pats baisiausias dalykas ir tuo labiau dėstytojas topsecret.gif

Aciu 4u.gif... siek tiek nuraminai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,atsakykit i trumpa klausm,ar pabagus nuotolines studijas gaunamas bakalauro diplomas ar kazkoks pazymejimas certifikatas? sorry jei kvailas klausimas , bet vis gi kaip yra ? 4u.gif
Atsakyti