Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mylove @ 2013 11 29, 12:46)
aisku jei reikia tai reikia bet galiu juk pirma semetra ir neimti?labai jos bijau baisiausias man dalykas turbut:/
mamaEgle o tu jau senei studojoji?kokia tavo specialybe?

gali ir neimti, gali ir paskutinį semestrą ją paimti topsecret.gif

seniai jau blush2.gif beveik kaip iškasena-veteranė hihihi.gif o studijuoju teisę ir valdymą smile.gif
Atsakyti
:)mamaEgle o kaip aplamai si specialybe?ar ziauriai sunku?ar tu prised prie mokslu kiekviena diena?sorry uz durna klausyma ax.gif turiu du vaikucius tai sedesiu prie mokslu kaip vaikai miegos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2013 11 29, 13:34)
:)mamaEgle o kaip aplamai si specialybe?ar ziauriai sunku?ar tu prised prie mokslu kiekviena diena?sorry uz durna klausyma ax.gif turiu du vaikucius tai sedesiu prie mokslu kaip vaikai miegos blink.gif

tas sunku/nesunku kiekvienam skirtingai. Vienas greičiau "pagauna" ir mažiau darbo reikia įdėti, o kitas mokosi mokosi ir.... irnesakyk.gif o ir nuo dalyko dar priklauso - būna viskas suprantamai eina; dar nuo dėstytojo - vieną semestrą visai lengvai ir paprastai praeina, o kitą - pasikeičia dėstytojas - ir viskas.... doh.gif doh.gif doh.gif

aš tikrai nesėdžiu kiekvieną dieną, tuo labiau, kad vienu metu dvejus mokslus turėjau (dar ne LT dieniniame mokiausi).

Nuo vaikučių amžiaus priklauso, kiek jiems laiko skiriama yra. Ir jei yra laiko sau (kokiam rankdarbiui/knygos paskaitymui), tai bus laiko ir mokslams.

O dalykas kaip šiaip įdomus, tik kadangi yra valdymas, tai ir ekonominių dalykų nemažai yra (Vadyba, Strateginis valdymas ir pan.), ko nėra tik Teisę studijuojant. Bet Teisė ir valdymas gal kaip specialybė su platesnėm galimybėmis mastau.gif
Atsakyti
sveiki...reikia jusu pagalbos...gal turite kokiu skaidriu pristatymu...butu gerai kad kaska apie vadyba ar versla? buciau laaabai dekinga
Atsakyti
Sveikos,ziuriu jau nuo siandienos prasidejo registravimas I nuotolines studijas,uzejau paspaudziau Teise ir valdymas ir surasyti dalykai kai kurie parasyta kad informacija ruosiama,o siaip pagal simestrus surasyta bet juk nebutinai turiu rinktis kaip surasyta galiu ir kito semestro paimti dalyka,nes pirmam semester parasyta uzsienio kalba as jos nenoriu pirma semestra tai juk galiu kitus dalykus pasirinkti?
Atsakyti
Gal kuri zinotu atsakyma i si klausima ir atsakyti galetu? Labai reikia

Anot Dr. K. Vit- kaus - kon admin. teises apibudinimas priklauso nuo:
a). adm. teismo vietos teismu sistemoje;
b ). adm. teismo nepriklau somumo;
c). adm. teismo vietos valstybeje;
d). valstyb. valdymo savokos traktavimo;
e). adm. teismo veiklos efek tyvumo.
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Prisijungiau prie nuotolinių studijų, bet truputėlį suneramino tai, kad kai kurių dalykų kreditų skaičius yra mažesnis arba didesnis negu knygelėse. Kažin ar užskaitys jei reikėjo didesnio kreditų skaičiaus, o nuotolinėse išsilaikęs būsi mažiau kreditų g.gif. beje iškilo dar vienas klausimas: susimokėti reikia iškarto visąč sumą už pasirinktus dalykus, ar tik prieš laikant g.gif neįkertu aš tos sistemos dar doh.gif
Papildyta:

Aš irgi jungiuos prie tų veteranių niekaip negalinčių pabaigt mru blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fati32 @ 2013 12 02, 17:34)
Sveikos mergaitės. Prisijungiau prie nuotolinių studijų, bet truputėlį suneramino tai, kad kai kurių dalykų kreditų skaičius yra mažesnis arba didesnis negu knygelėse. Kažin ar užskaitys jei reikėjo didesnio kreditų skaičiaus, o nuotolinėse išsilaikęs būsi mažiau kreditų  g.gif. beje iškilo dar vienas klausimas: susimokėti reikia iškarto visąč sumą už pasirinktus dalykus, ar tik prieš laikant g.gif  neįkertu aš tos sistemos dar doh.gif
Papildyta:

g.gif o jei neišlaikai pasirinkto egzo, kiek kartų galima perlaikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fati32: 02 gruodžio 2013 - 16:36
QUOTE(mylove @ 2013 12 02, 14:11)
Sveikos,ziuriu jau nuo siandienos prasidejo registravimas I nuotolines studijas,uzejau paspaudziau Teise ir valdymas ir surasyti dalykai kai kurie parasyta kad informacija ruosiama,o siaip pagal simestrus surasyta bet juk nebutinai turiu rinktis kaip surasyta galiu ir kito semestro paimti dalyka,nes pirmam semester parasyta uzsienio kalba as jos nenoriu pirma semestra tai juk galiu kitus dalykus pasirinkti?

bent jau iki šiol buvo galima rinktis dalykus iš kurio nori semestro 4u.gif Užsienio kalbą aš turiu dabar, nors jau valstybiniai matosi visai arti ax.gif

QUOTE(Fati32 @ 2013 12 02, 14:46)
Sveikos mergaitės. Prisijungiau prie nuotolinių studijų, bet truputėlį suneramino tai, kad kai kurių dalykų kreditų skaičius yra mažesnis arba didesnis negu knygelėse. Kažin ar užskaitys jei reikėjo didesnio kreditų skaičiaus, o nuotolinėse išsilaikęs būsi mažiau kreditų  g.gif. beje iškilo dar vienas klausimas: susimokėti reikia iškarto visąč sumą už pasirinktus dalykus, ar tik prieš laikant g.gif  neįkertu aš tos sistemos dar doh.gif
Papildyta:
Papildyta:

g.gif  o jei neišlaikai pasirinkto egzo, kiek kartų galima perlaikyti?

Sumokėti reikia iš karto visą sumą, tik tada atsiunčia sutartį ir vasario 1 d. prisijungimo kodus. Tačiau galite paskambinti metodininkei ir gal bus sudaryta galimybė mokėti per kokius 2-3 kartus.

Man užskaitė visus dalykus, nors kai kurių dalykų kreditai ir skyrėsi ax.gif

Laikyti galima 2 kartus, paskui reikia mokėti už visus kreditus (berods, tokia tvarka visame MRU mastau.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 02 gruodžio 2013 - 22:20
mamaEgle,Jus kaip jau prie galo mokslu,gal galite patarima koki duoti kokius dalykus pasirinkti man visai zaliai,kad nebutu labia sunku pradziai pirmam semestrui?noriu kokiu 4-5 dalyku niekaip negaliu isrinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2013 12 02, 20:38)
mamaEgle,Jus kaip jau prie galo mokslu,gal galite patarima koki duoti kokius dalykus pasirinkti man visai zaliai,kad nebutu labia sunku pradziai pirmam semestrui?noriu kokiu 4-5 dalyku niekaip negaliu isrinkti ax.gif

Iš privalomų logiką (baisu, bet tik iš pirmų žvilgsnių (vieno neužtenka hihihi.gif), šiaip gana nesudėtinga ir dėstytojas superinis), Filosofiją (berods, dabar privalomas, jei ne tai ir neimkit), psichologija, specialybės kalbą (lietuvių kalba kitaip sakant), Admin. teisė, Mokesčių teisė, Šeimos teisė, Darbo teisė. Teisės teoriją arba teisės istorija, bet iš jų kurį vieną, nes yra ką veikti, geriau ne kartu imti.

Bet kaip visada - labai daug priklauso nuo dėstytojo topsecret.gif
Atsakyti
mama Egle LABAI LABAI JUMS Aciu 4u.gif padedate,davete minti jau pasirinksiu ka nors,o sakykite,as issirenku dalykus uzsiregistruoju ar galiu po keliu savaiciu sumoketi ar is karto reikia?
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2013 12 03, 11:14)
mama Egle LABAI LABAI JUMS Aciu 4u.gif padedate,davete minti jau pasirinksiu ka nors,o sakykite,as issirenku dalykus uzsiregistruoju ar galiu po keliu savaiciu sumoketi ar is karto reikia?

Sumokėti galite iki registracijos pabaigos. Bet geriau kiek ankčiau, kad spėtų apsižiūrėti. O ir pirmą kartą registruojantis reikia asmens dokumentus pristatyti (pasą, atestatą, santuokos liudijimą, jei pavardės skiriasi pase ir atetstate). Paskui registruojantis jau viso to nereikės. Kadangi aš net ne Lt gyvenu, man Mama viską nunešė blush2.gif (didelė jau kokia esu, o dar Mama už mane kažką daro hihihi.gif), tačiau gal užtektų ir kopijų paštu atsiųstų, o kai būsite MRU užnešite originalus. Kai sumokėsite, atsiųs (el. paštu) sutartį, ją spausdinate, pasirašote ir išsiunčiate. Aš siųsdavau paprastu paštu, bet gal užtenka skanuoti ir nusiųsti. Taip pat ir pavedimų kopijas siunčiau el. paštu metodininkei, nes kol jie gauna iš bendros buhalterijos....., tai taip greičiau.
Atsakyti