QUOTE(mylove @ 2013 12 02, 14:11)
Sveikos,ziuriu jau nuo siandienos prasidejo registravimas I nuotolines studijas,uzejau paspaudziau Teise ir valdymas ir surasyti dalykai kai kurie parasyta kad informacija ruosiama,o siaip pagal simestrus surasyta bet juk nebutinai turiu rinktis kaip surasyta galiu ir kito semestro paimti dalyka,nes pirmam semester parasyta uzsienio kalba as jos nenoriu pirma semestra tai juk galiu kitus dalykus pasirinkti?
bent jau iki šiol buvo galima rinktis dalykus iš kurio nori semestro

Užsienio kalbą aš turiu dabar, nors jau valstybiniai matosi visai arti
QUOTE(Fati32 @ 2013 12 02, 14:46)
Sveikos mergaitės. Prisijungiau prie nuotolinių studijų, bet truputėlį suneramino tai, kad kai kurių dalykų kreditų skaičius yra mažesnis arba didesnis negu knygelėse. Kažin ar užskaitys jei reikėjo didesnio kreditų skaičiaus, o nuotolinėse išsilaikęs būsi mažiau kreditų

. beje iškilo dar vienas klausimas: susimokėti reikia iškarto visąč sumą už pasirinktus dalykus, ar tik prieš laikant

neįkertu aš tos sistemos dar
Papildyta:
Aš irgi jungiuos prie tų veteranių niekaip negalinčių pabaigt mru
Papildyta:

o jei neišlaikai pasirinkto egzo, kiek kartų galima perlaikyti?
Sumokėti reikia iš karto visą sumą, tik tada atsiunčia sutartį ir vasario 1 d. prisijungimo kodus. Tačiau galite paskambinti metodininkei ir gal bus sudaryta galimybė mokėti per kokius 2-3 kartus.
Man užskaitė visus dalykus, nors kai kurių dalykų kreditai ir skyrėsi
Laikyti galima 2 kartus, paskui reikia mokėti už visus kreditus (berods, tokia tvarka visame MRU

)
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne