Visiskai pritariu, BlackDhalia, esu tokioje pacioje situacijoje, taciau beda, kad man nei vieno dalyko pasiulyti negali. Pinigu plovimas. Koks prorektoriaus el. pastas, manau teks rasyti ir man, nes kol tylesim nieko nebus.

BlackDhalia, o tu VA studijuoji ne teisę?
el pasta per az atsiusiu, rasykit visos, jei tylesim, reiskia mums tokia tvarka tinka. Mes juk teisininkes, kaip ct medziagoje parasyta - tylejimas irgi atsakymas tam tikromis aplinkybemis
Juokas pro asaras

Mergaitės,labai labai prašau patarimo -ką geriau pasirinkti,Penitencinę teisę pas D.U s i k , ar kriminologiją pas B.P a l v i s k i e n ę ?

Sveikos, as su gera zinia, tik ka kalbejau su Agneta, ji pasake, kad palieka seniesiems buvusias salygas, naujos salygos galios tik naujai prisiregistravusiems
. Vien zo vakar rektorius, prorektorius ir kiti vadovai sulauke nepatenkintu studentu delegacijos... vat taip

QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 01 09, 12:36)
Sveikos, as su gera zinia, tik ka kalbejau su Agneta, ji pasake, kad palieka seniesiems buvusias salygas, naujos salygos galios tik naujai prisiregistravusiems
. Vien zo vakar rektorius, prorektorius ir kiti vadovai sulauke nepatenkintu studentu delegacijos... vat taip 

Ir sveikinimai tai persikiukei bei tau

Iškilo klausimas: sena tvarka palikta viskam ar tik registracijai į naujus dalykus? O kaip dėl registracijos egzaminams?
QUOTE(mamaEgle @ 2014 01 09, 15:24)
Iškilo klausimas: sena tvarka palikta viskam ar tik registracijai į naujus dalykus? O kaip dėl registracijos egzaminams?
Manau, kad tik registracijai i naujus dalykus.
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 01 09, 13:36)
Manau, kad tik registracijai i naujus dalykus.
Ir tai labai gerai

QUOTE(mamaEgle @ 2014 01 09, 15:38)
As irgi taip manau, tik aisku norincius naujai studijuoti nuotoliniu budu tikrai atbaidys

QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 01 09, 13:45)
As irgi taip manau, tik aisku norincius naujai studijuoti nuotoliniu budu tikrai atbaidys 

Tai žinoma