Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Priminkite iš kur pirkom SMART LASH eyelash enhancer gera kaina 4u.gif

Jau radau.

Gal yra koks kodukas dermstore?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinadriu: 02 vasario 2013 - 22:33
QUOTE(Nonna @ 2013 02 02, 22:41)
Kam tinka dydis, imkit. Superiniai, patogus  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif aš ėmiau green, labi graži  thumbup.gif
http://www.ralphlaur...rentPage=family

as tokius pat Dolce Vita turejau, nerealus buvo, bet dideli doh.gif tai viena mergaite perpirko....koki dydi emet RL batuku ir koki nesiojat?
Atsakyti
Parduodu MAC Brow Set antakiams spalva girl boy. Karta pabandyta, 45 lt.su dezute.

user posted image

MAC eyeshadow refil pan šešėlis spalva patina. 36 lt. kartą pabandyta spalva.

user posted image

Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 vasario 2013 - 22:41

QUOTE(svelni @ 2013 02 02, 23:37)
as tokius pat Dolce Vita turejau, nerealus buvo, bet dideli doh.gif  tai viena mergaite perpirko....koki dydi emet RL batuku ir koki nesiojat?

Ėmiau 10 dydį su 26,5 cm peda. Dydis idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 02, 21:41)
Labai ačiū  4u.gif gera psl uzrodet bigsmile.gif
Papildyta:
Kam tinka dydis, imkit. Superiniai, patogus  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif aš ėmiau green, labi graži  thumbup.gif
http://www.ralphlaur...rentPage=family

oo.. kokie batukai...

o tas 9.5 B ka reiskia?
9.5 paziurejau pagal lenetele tai butu 39,5 o B?

gal kas gali pakomentuot ir idomu ar nera labai padidinti batu dydziai?
nes megztuka pirkau is Ralph Lauren linijos, tai sakyciau padidintas...
Atsakyti
nu bet kas čia pasidarė, kad carters nebelikę normalių bodikų 12 mėn. dydžio g.gif kur dar ieškoti pigių ir kokybiškų??
Atsakyti
O sakykit Carters yra ar nera didesniu negu 24 men bodziuku?nes mano vyriskis jau bus tikrai 86 cm,tai bijau,kad 24 men jau nebutu mazoki bodikai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 03, 01:23)
O sakykit Carters yra ar nera didesniu negu 24 men bodziuku?nes mano vyriskis jau bus tikrai 86 cm,tai bijau,kad 24 men jau nebutu mazoki bodikai. g.gif

Nea Carters didesniu nera, man ir aktualu, nes is tiesu patys geriausi, bet dar telpam i 24men su 96cm 4u.gif
Atsakyti

Didesniu nera, maniske su 80 dar telpa i 18 men taip tip top, tuoj pereisim i 24 4u.gif
Atsakyti

mano 2,3 metu pupa sekmingai nesioja 24men dydzio bodikus.ugis apie 92 cm mergytes, o rezervo bodziukuose dar yra wink.gif
Atsakyti
Turim pradėtus rinkti užsakymus:

www.polo.com - 10% nuolaida
www.armaniexchange.com
www.aeropostale.com
www.timberland.com
www.desigual.com
www.nyxcosmetics.com
www.amway.com
www.fisher-price.com
www.sigmabeauty.com
www.starbucksstore.com
www.beyondtherack.com
www.tanforless.com
www.sliceofnature.com
www.toryburch.com
www.sierratradingpost.com
www.loft.com
www.fragrancenet.com
www.lilydirect.com
www.sleekhair.com
www.bostonproper.com
www.djpremium.com
www.harney.com
www.saksfifthavenue.com - 10% nuolaida
www.delias.com

Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių) 4u.gif

BENDRA TEMOS IŠPARDUOTUVĖ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabiana: 03 vasario 2013 - 09:17
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 02, 23:23)

H&M turi didesnių, iki 92 cm, o jie dar diddinti smile.gif
Atsakyti