Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(mazgius @ 2013 02 05, 18:33)
Labas vakarelis,
noriu ir as padekoti musu nuostabiosioms mergaitems uz maaaza siuntinuka  4u.gif
Aciu, mergaiciukes uz macys marskinukus,pasirodo ju rankoves atsiraitoja ir galima nesioti ne tik 3-ju ketvirciu  clap.gif. Turesiu kuo pasipuosti po jusu nupirkta megzta suknele savo pirmaja diena darbe po 2 metu atostogu smile.gif Labai jau greita tas laikas prabego  g.gif
Aciu, mergaites, labai labai, jus nuostabios  wub.gif

aciu Jums wub.gif
Atsakyti
imeskit nuoroda tu palaidiniu jcrewfactory smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2013 02 05, 19:53)
imeskit nuoroda tu palaidiniu jcrewfactory smile.gif

viena is ju
Atsakyti
Laukiu labai
HAUTELOOK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 05, 21:36)
Laukiu labai
HAUTELOOK 4u.gif

Gal juicy renkat?
Atsakyti
Ateinu visa patenkinta siandien i Vytenio g. pasta Vilniuje, atsiimti is forumietes pirkta rugby suknele. Paduodu lapeli, moteriske tikrina kompe.
pastininke : tai kad jusu siuntinuko cia nera
as; o kur jis ?
ji : pas pastininka ?
as : ka ?
ji ; pas pastininka, ateikite rytoj
as: as niekur neisiu , man reikia siuntinio DABAR
ji; pastininkas bus tik ryt ryte
as; tai pasakykit , kad pastininkas man i darba atnestu
ji : damoket reikes , nes adresas keiciasi
as ; KAIP AS JUMS DAMOKESIU , TAI NIEKO NEBENORESIT !!!
ji; gerai, parasykite ant lapelio savo adresa darbo, ketvirtadieni atnes. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Nu sakes, siuntinys tai registruotas. lotuliukas.gif O jeigu man tos sukneles mirk gyvent reiktu ? smile.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif , fainas sijonukas vince camuto ir dar uz tokia kaina bigsmile.gif tik gaila, kad truputi 4 d.laisvokas, reiks duot sesei pasiaurint arba visgi teks parduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2013 02 05, 21:15)
Gal juicy renkat?

neberenkam siuo metu ax.gif
QUOTE(lauryna @ 2013 02 05, 21:31)

hm.. mano tai ten mylimiausias pastas.nors mums jis nepriklauso unsure.gif musu dabar midaugo maximoj. tai toks tikras prekybcentris su eilem kilometrinem doh.gif

QUOTE(Jaguare @ 2013 02 05, 21:37)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif , fainas sijonukas vince camuto ir dar uz tokia kaina bigsmile.gif  tik gaila, kad truputi 4 d.laisvokas, reiks duot sesei pasiaurint arba visgi teks parduot ax.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 05, 20:07)
ta prasme, kad viena ranka visai nuoga butu ar kaklas didelis ir nusmukes nuo peties ? smile.gif labai cia aiskiai parasiau biggrin.gif nes tu antruju tai vs maciau daug

Didelis kaklas! lotuliukas.gif Aciu,bandysiu vs pažiūrėti!
Atsakyti
junkites prie ideeli 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz prekytes, swarovski auskariukai su pakabuku labai labai dailus wub.gif
Tahari kostiumelis irgi patiko, gal kiek laisvokas, bet pasisiaurinsiu jei ka
...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 02 05, 21:31)
Ateinu visa patenkinta  siandien i Vytenio g. pasta Vilniuje, atsiimti is forumietes pirkta rugby suknele. Paduodu lapeli, moteriske tikrina kompe.
pastininke : tai  kad jusu siuntinuko cia nera

man yra panasiai buve, tai pastininke skambino nesiotojui, issiaiskino kur jis ir as privaziavau smile.gif tada aisku mirtinai reikejo vaikui sortu i stovykla biggrin.gif todel dabar tos pasto dezes kazkoks stebuklas man, jokiu eiliu, kada patogu nuvaziuoji, super smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti