Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(perliuke86 @ 2013 02 03, 21:37)
aciu spygliuk 4u.gif  bet pas mane apie 90 dbr 4u.gif
turiu tuos guess neoninius 24 na siauri jie man doh.gif

A nu su 90 jau 24 arba 25 4u.gif
Atsakyti
o kaip jums sie?
http://www.juicycout...le-womens-pants
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 03, 21:39)
A nu su 90 jau 24 arba 25  4u.gif

Nu 24 su 90 cm tikrai bus mazi smile.gif Man net 25 buna mazoki...
Atsakyti
aciu mergaites manau susilaikysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 03, 21:59)
Nu 24 su 90 cm tikrai bus mazi smile.gif Man net 25 buna mazoki...

cia priklauso nuo figuros smile.gif as kai sustoreju iki 94 i 24 itelpu, bet braska sonai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia priklauso nuo koju apimties... biggrin.gif ir siaip sudejimo...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 03, 22:08)
cia priklauso nuo figuros smile.gif as kai sustoreju iki 94 i 24 itelpu, bet braska sonai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia priklauso nuo koju apimties... biggrin.gif ir siaip sudejimo...

Nu jau cia tik tavo dzinsu nesiojimo ypatumai biggrin.gif Niekaip nesuprantu,sakyciau as bludinu,su 90 nesiodama 26 nu bet Vvaivukas su tokiom laibom kojytem ir pati kudute ,man atrodo klubai apie 87 pas ja,nesioja 25 lotuliukas.gif Tai tamsta arba save blogai matuoji arba braskancius dzinsus nesiot megeja biggrin.gif
Tiesa Guess neturiu nieko,negaliu apie juos konkreciai kalbet.
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2013 02 03, 18:59)
Daliuk, pamenu jus toki skanu torta daret, lyg tai karamelinis ar kavos ax.gif kazkaip tiksliai neatsimenu, bet buvot foto idejusi cia i tema ax.gif pasidalinkit receptuku  mirksiukas.gif kazko taip skanaus norisi  blush2.gif

as kepiau sita

triufelis

bet vis noriu sita pabandyti

Karamelinis

bet MM prigasdino, kad morenga labai sunku padaryti, ir praktiskai niekada jis niekam nesigauna ir bijau bandyti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites. Skaiciukai tikiuos ne visi dar issiuntineti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 02 03, 23:22)
Mergaites. Skaiciukai tikiuos ne visi dar issiuntineti? ax.gif

ne, ne visi dar ax.gif bet siandien pabaigsim jau ax.gif

Junkites prie :

www.sephora.com
www.levis.com
www.bloomingdales.com - 10 % nuolaidele

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepadekojau u zprekytes blush2.gif

aciu labai mergaites :

Vyrui striukyte nerealiai patiko
http://www1.macys.co...c...&slotId=310

labai lengvute, svelni ri spalva tooookia wub.gif wub.gif wub.gif Tamsiai melyna bet chamelionas su juoda.. Sviesoje ji melyna su pereinanciais juodos atspalviais .. Niu labai fainuole. Ačiū thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Kelnes is Hautelook man irgi didokos... bet nuveziau pasiaurint tai manau bus super biggrin.gif

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 03 vasario 2013 - 22:49
QUOTE(erikae @ 2013 02 03, 23:46)
Nepadekojau u zprekytes  blush2.gif

aciu labai mergaites :

Vyrui striukyte nerealiai patiko
http://www1.macys.co...c...&slotId=310

labai lengvute, svelni ri spalva tooookia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tamsiai melyna bet chamelionas su juoda.. Sviesoje ji melyna su pereinanciais juodos atspalviais .. Niu labai fainuole.  Ačiū  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

Kelnes is Hautelook man irgi didokos...  bet nuveziau pasiaurint tai manau bus super  biggrin.gif

Aciu  thumbup.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif faina ta striukyte labai wub.gif
Atsakyti
Jottauute kaip tu tuos khan vaskuotus 26 nesioji nesuvokiu, nes man 25 krenta.... Matuoju gerai tikrai..neitempus juosteles per placiausia vieta...
Atsakyti