Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

mergaiciukes
labai labai laukiam
SWAROVSKI
4u.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos 4u.gif Norėjau pasiteirauti, ar buvo kuriai, kad siunta neatkeliavo sumokėjus? Renkuosi tarpininkę ir įdomu ar taip dažnai būna. Ar gaunate kažkokį kodą, kai išsiunčia prekę iš Amerikos?
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 02 07, 16:01)
Sveikos , merginos 4u.gif  Norėjau pasiteirauti, ar buvo kuriai, kad siunta neatkeliavo sumokėjus? Renkuosi tarpininkę ir įdomu ar taip dažnai būna. Ar gaunate kažkokį kodą, kai išsiunčia prekę iš Amerikos?

na nezinau, kaip pas kitas tarpininkes, bet pas MM ir Daliuka tokiu dalyku nera buve gyvenime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 07, 13:06)
nepirk nieko sutaupysi 100 dolcu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif chi chi biggrin.gif

jei ne 10 kart daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 07, 16:16)
jei ne 10 kart daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif butu juokinga jei nebutu graudu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos 4u.gif  Norėjau pasiteirauti, ar buvo kuriai, kad siunta neatkeliavo sumokėjus? Renkuosi tarpininkę ir įdomu ar taip dažnai būna. Ar gaunate kažkokį kodą, kai išsiunčia prekę iš Amerikos?

man su Daliux ir MM ne tik kad nebuvo jokiu nesusipratimu, bet net ir del ko paburbet nesu turejus priezasties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 02 07, 15:01)

Galiu prisidėti prie atsakiusiųjų,kad pas šias mergaites MM ir Daliux viskas oki drinks_cheers.gif wub.gif

sesuo atsiuntė biggrin.gif - https://docs.google....Kn7UiibLWxrjUhQ
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 07, 17:31)

Man nieko neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2013 02 07, 16:44)
Man nieko neatidaro  schmoll.gif

A kodėl kažin g.gif man tai atidaro smile.gif
Atsakyti

MM ir Daliux tiek super gaudo, tiek super siuncia smile.gif
tik pagiriamasis zodis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2013 02 07, 17:44)
Man nieko neatidaro  schmoll.gif

man irgi sad.gif teks bandyt namie, man atrodo ax.gif
Atsakyti
Aciu , mergiukai uz grazius zodzius blush2.gif wub.gif
Papildyta:

labai labai laukiam

www.swarovski.com

user posted image