labas rytas, mergaites, diena apsiniaukus, bet nuotaikos geros, dezuciu dalybos praisideda. Laukiu siandien nuo 11val, turiu islekt valandziukei
QUOTE(Nete @ 2013 02 08, 09:45)
labas rytas, mergaites, diena apsiniaukus, bet nuotaikos geros, dezuciu dalybos praisideda. Laukiu siandien nuo 11val, turiu islekt valandziukei
laiskucio dar negavau is Jusu .

QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 09:07)
O taip, as Avinas, man tokie kvapai mmmm
Siuo metu is naujo atradau Kenzo Jungle Elephant - stiprus prieskoniu, cinamono kvapas labai man 

Labukas,nudumk,paziurek Roma ir Opiuma,turėtu patikt ir tau.Baigineju aš Jungle ,atsimeni ,su tigriuku dar buvo,man Roma panasus kažkuo į juos.
Labas rytas
Na, kas zinot koki gera buda, kaip nuo persalimu gydytis?
Mazoji persalo , atrodo.. gal ne virusas
o cia sventes visokios laukia ..gimtadieniai ,Uzgavenes ir t.t

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 08, 12:17)
Labas rytas

kokia temperatura mazutei? kas dar - nosis, gerkle, kosti?
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 08, 11:17)
Labas rytas

Vajei

QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 12:23)
Vajei
As tai tokiu atveju duodu saviskems Umckalor lasiuku po 20 daug kartu per diena. Man rodos, net kas pusvalandi galima pirma diena
Gert vandenuko su citrinu sultim. Jei koseja, iskart sirupo kokio ar purskalo arba i nosyte purskalo. Siaip ir neisiserga, praeina simptomai per 1-2 dienas, bet dar gal nuo imuniteto priklauso 

labas rytas,
na mes umcalor geriame po 10 lasiuku kas pusvalandi 2 valandas,po to kas valanda po tiek pat lasiuku
kita diena kas 2 valandas o trecia 3 kartus per diena(lankomes pas hemeopate gyd, mums kolkas padeda:-)
dar influcidas padeda bet taip pat extra doze duodu
vakar sloguot pradejo darzelyje ir ciaudet. nakti pakilo temperatura 38.7 , o dabar jau nera temperaturos, tik sloga baisine..
turim parsisiustos Umcos sirupo
turim parsisiustos Umcos sirupo

QUOTE(perliuke86 @ 2013 02 08, 11:31)
labas rytas,
na mes umcalor geriame po 10 lasiuku kas pusvalandi 2 valandas,po to kas valanda po tiek pat lasiuku
kita diena kas 2 valandas o trecia 3 kartus per diena(lankomes pas hemeopate gyd, mums kolkas padeda:-)
Ai, o gal 10 lasiuku

Kokia nereali striukyte

QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 12:37)
Ir kelnes