Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(jottauute @ 2013 02 08, 18:54)
biggrin.gif Gerai cia,net zvengt pradejau drinks_cheers.gif  biggrin.gif Tikrai cioce,ziurejau ir as toks vaizdas,kaip pro rankove galva perkisus ,kai isiziuri biggrin.gif

Bet Malandrino royal nuostabi,nesakyk rolleyes.gif
O sitie kaip g.gif
http://www.hautelook...product/6843608

O man grazi ta Poleci rolleyes.gif Idomus sukirpimas, realiai gal ir geriau atrodys, plius spalva nereali wub.gif

MM, Yoox neturit uzsakymu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 08 vasario 2013 - 19:00
QUOTE(vaideliukas @ 2013 02 08, 14:24)
Aciu mergaites uz siuntinuka  Rugby marskinukai fainuciai  wub.gif  Vinco batai tiek man, tiek draugei tiko ir patiko  Ir uz kitas smulkmenas aciu

QUOTE(spygliz @ 2013 02 08, 15:08)
Atejau padekot uz siuntinuka  biggrin.gif dzinsai jau ant manes  peledos ausyse kaba    aciu mergytes 

QUOTE(Atiloja @ 2013 02 08, 15:11)
Aciu uz prekytes, Netei uz padalijima 4u.gif  batus jau issimatavau wub.gif kitkas vyrui, kai gris

QUOTE(Osera @ 2013 02 08, 19:31)
labas smile.gif

aciu uz MAC kosmetika    thumbup.gif ir uz puiku darba Jusu  4u.gif

laukiame sekanciu pirkiniu 

aciu uz pirkinukus visoms 4u.gif

lendu i pasta, ziuresim kokia situacija su guess smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 08, 18:54)
Bet Malandrino royal nuostabi,nesakyk rolleyes.gif

O sitie kaip g.gif
http://www.hautelook...product/6843608

Malandrino šiek tiek geresnė,bet irgi prie ciociškų wink.gif Bet ji tokia gal solidi,o ne ciosiška labiau biggrin.gif

Batai neodiniai g.gif Kažkokie pigūs/turginiai kažkuo g.gif Nu kažkuo ,nežinau kuo ,bet nea g.gif schmoll.gif - http://www.amazon.co...ubtag=641599891 amazone tai ir spalva kažkokia nelabai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 vasario 2013 - 19:04
QUOTE(rapoja @ 2013 02 08, 20:01)
Malandrino šiek tiek geresnė,bet irgi prie ciociškų  wink.gif Bet ji tokia gal solidi,o ne ciosiška labiau  biggrin.gif

Batai neodiniai  g.gif Kažkokie pigūs/turginiai kažkuo  g.gif Nu kažkuo ,nežinau kuo ,bet nea  g.gif  schmoll.gif - http://www.amazon.co...ubtag=641599891 amazone tai ir spalva kažkokia nelabai  unsure.gif

Zamsiniai batukai g.gif Man tai patiktu,tik galvoju prie ko nesiociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 18:59)
O man grazi ta Poleci  rolleyes.gif Idomus sukirpimas, realiai gal ir geriau atrodys, plius spalva nereali  wub.gif

Labai jaučiu nuo figūros priklauso-kaip ten tos klostės pasiskirstytų g.gif biggrin.gif Spalva tai graži drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 18:59)

MM, Yoox neturit uzsakymu?  g.gif

nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 08, 19:07)
Zamsiniai batukai g.gif Man tai patiktu,tik galvoju prie ko nesiociau g.gif

Nešiot tai rastum prie ko,bet neimk.Dar ir kaina nemaža,kad imti bile imti biggrin.gif + palyginus su pradine kaina per maža nuolaida .
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 19:59)
O man grazi ta Poleci  rolleyes.gif Idomus sukirpimas, realiai gal ir geriau atrodys, plius spalva nereali  wub.gif
MM, Yoox neturit uzsakymu?  g.gif

Sakai g.gif Tai nezinau nieko siandien,vadinasi biggrin.gif Man ta rankove nukritus keista,siaip ismodeliuota butu gal ir liuks,uzpakaliuka graziai apima,siluetas grazus g.gif Nezinau,galva neveikia g.gif O ilgis kaip tau g.gif Dar galvoju,ant virsaus gal nelabai koki svarkiuka eis uzsimest,o pas mus vakare reiktu g.gif Spalva tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 08, 19:07)
Labai jaučiu nuo figūros priklauso-kaip ten tos klostės pasiskirstytų  g.gif  biggrin.gif  Spalva tai graži  drinks_cheers.gif  wub.gif

Taip taip, kaip kokiai figurai drinks_cheers.gif Man siaip tokio modelio tinka, nes figura kaip pagalys rolleyes.gif Malandrino silkine panasaus modelio turiu tokia keista, tai labai gerai atrodo wub.gif Bet tokioms reikia mazu apvalumu, kad neatrodytu ciociskai biggrin.gif

Dekoju mergaitems uz siuntinuka wub.gif

Noriu pasiulyti David Kahn vasarinius dzinsiukus 4u.gif
Dydis 25
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 08, 19:10)
Sakai g.gif Tai nezinau nieko siandien,vadinasi biggrin.gif Man ta rankove nukritus keista,siaip ismodeliuota butu gal ir liuks,uzpakaliuka graziai apima,siluetas grazus g.gif Nezinau,galva neveikia g.gif O ilgis kaip tau g.gif Dar galvoju,ant virsaus gal nelabai koki svarkiuka eis uzsimest,o pas mus vakare reiktu g.gif Spalva tai liuks thumbup.gif

apačia negraži suknios,ta juoda juosta kažkaip negražiai įderinta cool.gif lotuliukas.gif

jau geriau lambinės basutės mėlynos http://www.bluefly.c...6802/detail.fly - nors šis modeliukas nėra pats gražiausias,bet gražus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 08, 19:13)
Taip taip, kaip kokiai figurai  drinks_cheers.gif Man siaip tokio modelio tinka, nes figura kaip pagalys  rolleyes.gif Malandrino silkine panasaus modelio turiu tokia keista, tai labai gerai atrodo  wub.gif Bet tokioms reikia mazu apvalumu, kad neatrodytu ciociskai  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif ir ūgio nemažo reikia ,jaučiu didelis pliusas,kai ūgis yra nemažas tokioms suknioms wub.gif
Atsakyti
artejant Uzgavenems, pavartykit zurnala apie blynus smile.gif

Zurnalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 vasario 2013 - 19:19
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 08, 19:17)
artejant Uzgavenems, pavartykit zurnala apie blynus  smile.gif

Zurnalas

jau ryte perverciau wub.gif ir spurgytes mielines yra, kokias planuoju cool.gif
Atsakyti