Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(dimele @ 2013 02 09, 20:16)
gal My Habit jamsit siandien , mergaiciukes?
MM nuostabiausio vakaro  4u.gif  wub.gif
Daliux, ar cia tas torciukas Sonatinos, kur vis bijojai daryt?

aha tas pats, as del to morengo vis parinausi, kad nesigaus, ir nebandziau del to biggrin.gif
bet jau viskas, susikaupiau, kepsim drinks_cheers.gif

Paimsim myhabit 4u.gif
Papildyta:
siandien kepsiu sita retro keksa su razinom, jau kelinta karta kepu, tikrai labai skanus ir kazkodel man labai primena buvusi Vilniaus Pieno Bara Rotuses aikstej wub.gif

Retro Keksas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 vasario 2013 - 19:40
Aciu uz VC batukus 4u.gif Superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 02 09, 20:41)
Aciu uz VC batukus 4u.gif  Superiniai wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif

Junkites prie www.guess.com 10 $ truksta iki max nuolaideles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

MM su gimtadieniu wub.gif 4u.gif

QUOTE(daliux78 @ 2013 02 09, 19:53)
aciu uz pirkinukus  4u.gif

Junkites prie www.guess.com 10 $ truksta iki max nuolaideles  drinks_cheers.gif

O Marciano negalioja ta pati nuolaidele? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri merginu turite tokius bačiukus? ax.gif
http://www.ideeli.co...rom_quick_buy=1
Atsakyti
MM, prisidedu prie visu graziu sveikinimu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 09, 19:34)
super, kaip skaniai atrodo, o kiek kremo!!!  yummy  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kepsiu ir as, MB gimtadienis ne uz kalnu, bandysiu  drinks_cheers.gif
[

drinks_cheers.gif tikrai labai skanus tortas, Daliuk drinks_cheers.gif be to labai sotus biggrin.gif cia foto su telefu darytos, tai gal kiek vaizdas ne toks ir torciukas tik tik surinktas, siaip turetu pastoveti, kad pastingtu, bet laaaabai wub.gif o dar mano mazoji ir puose ir ragavo vienu metu lotuliukas.gif aciukas Daliukui uz nuoroda biggrin.gif dabar jis pas mus tortu sarase nr.1 thumbup.gif draugai ragavo, tai sake "labai prabangus skonis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 02 09, 20:58)
Laba diena  4u.gif

MM su gimtadieniu  wub.gif  4u.gif
O Marciano negalioja ta pati nuolaidele?  ax.gif

ne schmoll.gif

QUOTE(Indre @ 2013 02 09, 21:10)
drinks_cheers.gif  tikrai labai skanus tortas, Daliuk drinks_cheers.gif be to labai sotus biggrin.gif cia foto su telefu darytos, tai gal kiek vaizdas ne toks ir torciukas tik tik surinktas, siaip turetu pastoveti, kad pastingtu, bet laaaabai wub.gif o dar mano mazoji ir puose ir ragavo vienu metu lotuliukas.gif aciukas Daliukui uz nuoroda biggrin.gif dabar jis pas mus tortu sarase nr.1 thumbup.gif draugai ragavo, tai sake "labai prabangus skonis" biggrin.gif

omg, kaip as noriu sito torto paragauti scare.gif scare.gif jauciu mesiu tuo visus darbus i sona, ir eisiu kepti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri norit keisti tokias rugby kelnytes į 4 dydį, spalva nesvarbu? Pas mane 2 dydis, juodos. Jau koks liūdėsys, kelnytės nuostabios, bet per mažos verysad.gif Ir parduotuvės jau nėra verysad.gif
O gal kuri norit parduoti 4 dydį? Mielai nupirkčiau 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 09, 20:53)
Junkites prie www.guess.com 10 $ truksta iki max nuolaideles  drinks_cheers.gif

dar nepirkot?
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 09, 18:25)
MM, Su Gimimo Diena  wub.gif  wub.gif

user posted image

kokia atvirute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Luggne @ 2013 02 09, 21:24)
Mergaitės, gal kuri norit keisti tokias rugby kelnytes į 4 dydį, spalva nesvarbu? Pas mane 2 dydis, juodos. Jau koks liūdėsys, kelnytės nuostabios, bet per mažos  verysad.gif  Ir parduotuvės jau nėra  verysad.gif
O gal kuri norit parduoti 4 dydį? Mielai nupirkčiau  4u.gif

user posted image

o neeee, as pirkau 2 jei netilpsiu ka tada daryt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 09, 21:42)

o neeee, as pirkau 2 jei netilpsiu ka tada daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tau tiks, aš gal sustorėjau doh.gif
O tokių gražių kelnyčių seniai nebuvau mačiusi.
Atsakyti