Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(jottauute @ 2013 02 10, 15:51)
Butu keista jei ne daug kainuotu biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Spyglius Mackage gaudo,va rolleyes.gif

tai žinoma drinks_cheers.gif
aha gaudo drinks_cheers.gif smile.gif bet galėtų į išparduotuves kada įmest odinukių g.gif

(panos,kur gaut MATO ŠALČIAUS ''SVEČIUOSE PAS 40 TAUTŲ'' knygą nusipirkt g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 vasario 2013 - 15:54
jo odinukiu ten fainu yr bet kaineles doh.gif del Mackage nebutinai Mackage man bet kad man kazkaip atrodo kad ju stiliukas man labiausiai prie sirdies ir oda gerule cool.gif patiko man smile.gif jei butu gera kaina kitu firmu irgi tiktu, tik nenoriu kad odinuke butu kaip VVaiva sako is kiaules odos, na zinot tokios kietos kai buna, negaliu pakest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bordeaux @ 2013 02 10, 15:37)

deja, nebeperkam is sios parduotuves ax.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 02 10, 15:53)

(panos,kur gaut MATO ŠALČIAUS ''SVEČIUOSE PAS 40 TAUTŲ'' knygą nusipirkt  g.gif )

senu knygu , kuriu nera prekyboje ieskau Cia arba Cia .Pastariesiems galit parasyti ,kad ieskot-tai jei kada tures- pranes smile.gif

va ,radau smile.gif , bet ,kaip suprantu , padeveta gerai .
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 10, 16:11)
deja, nebeperkam is sios parduotuves  ax.gif
senu knygu , kuriu nera prekyboje ieskau Cia arba Cia .Pastariesiems galit parasyti ,kad ieskot-tai jei kada tures- pranes smile.gif
va ,radau smile.gif , bet ,kaip suprantu , padeveta gerai .

Ačiū MM wub.gif bandau susisiekt drinks_cheers.gif
Atsakyti
MM, o is vincecamuto.com nupirktumet?
Oi ne, nereikia, ner ten tu batuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 10 vasario 2013 - 16:53
QUOTE(spygliz @ 2013 02 10, 16:59)
jo odinukiu ten fainu yr bet kaineles  doh.gif del Mackage nebutinai Mackage man bet kad man kazkaip atrodo kad ju stiliukas man labiausiai prie sirdies ir oda gerule  cool.gif patiko man smile.gif jei butu gera kaina kitu firmu irgi tiktu, tik nenoriu kad odinuke butu kaip VVaiva sako is kiaules odos, na zinot tokios kietos kai buna, negaliu pakest  lotuliukas.gif

Palauk,gal oficialiam Mackage psl ismes kokia 40% nuolaidele.Virs 300 dolcu buna odinukes,bet jei butent kazkokurio modeliuko nori ,sunkiau surast rolleyes.gif .
Atsakyti
KELNYTĖS wub.gif http://www.forwardfo...r...34&d=Womens
252 KREPŠELY RODO g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 vasario 2013 - 17:29
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 10, 16:50)
MM, o is vincecamuto.com nupirktumet?
Oi ne, nereikia, ner ten tu batuku  ax.gif

smile.gif
Atsakyti
Grazus daiktas smile.gif

http://www.ideeli.co...st_view/3086822

MM su gimtadieniu praejusiu smile.gif
Atsakyti
gal grazuoles silkinukes is hautelook gaudot? wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nužiūrėjau vieną rūbelį iš HauteLook,bet gal mergaitės neperka dar... g.gif
Atsakyti
Galejau i ruelala neuzsukt doh.gif kelnyciu pamaciau
Atsakyti