QUOTE(Niktise @ 2013 03 23, 23:16)
dar patardysiu

minėjot catrice skaistalus, tai dabar susiveliau kiek, jei noriu paryskinti skruostus ar geriau rinktis catrice skaistalus ar bronzanta? ar bronantas tam tinka? gal labiau koks spindintis ir vakarui?

apsvieskit mane žalia
Aš turbūt papildyčiau:
bronzantas yra daugmaž rudos spalvos, naudojamas arba kontūravimui (veido formos keitimui) arba lengvo įdegio efektui sukurti. Jei pirmam atvejui, tai reikia tamsesnio atspalvio, jį reikia tepti nebūtinai ant skruostikaulių, o pvz norint paploninti nosį - ant nosies šonų, norint pažemint kaktą - ties plaukų liniją ir tt

Kaip suprantu, jūs viso to nemokat, tai reiktų pirmą bent kelis video internete pažiūrėti, kad suprasti principą, o paskui nemažai praktikuotis.
Norint sukurti įdegio efektą geriau rinktis nelabai tamsų, 1-2 tonais tamsesnį už nuosavą veido spalvą bronzerį, ir tepti jį dideliu šepetėliu per iškiliausias veido vietas, bet tik ne padengti visą veidą. Ir taipogi rekomenduočiau pažiūrėti kelis video prieš bandant, nes ne iš karto gaunasi natūralus efektas.
Blizgus bronzantas greičiausiai netiks riebiai odai, ir aplamai jis labiau vakarui ir tik nedideliems plotams. Naujokei šioj srity aš nepatarčiau pradėti nuo tokio, didelė tikimybė prisitepti kur nereikia ir atrodyti juokingai
Skaistalai paprastai yra spalvoti - ružavi, persikiniai ir tt Tepami ant skruostikaulių plius minus, priklausomai nuo veido formos, priduoda spalvos ir gaivumo veidui, ypač jei jis blyškus arba buvo pritepta pudros

Skaistalus galima naudoti derinyje su bronzantu

Būtent Catrice skaistalai visi šviesūs, mažai pigmentuoti, labai tinka šviesiaodėms, juos sunku padauginti