Nagų lakas 6in1 Total effect

Štai kokius 6 "efektus" žada gamintojas:
labai ilgai išliekanti spalva, net iki 10 dienų - ant mano nagų lakas laikosi 2-3 dienas, paskui pradeda luptis nuo galiukų;
profesionaliai atrodantis manikiūras - lakas išties dengiasi neblogai, tačiau būtina tepti 2, o geriau - 3 sluoksnius. Pirmas sluoksnis dengiasi dryžiais;
intensyvi nago regeneracija - negalėsiu įvertinti, nes deja po 6 dienų naudojimo turiu būtinai grįžti prie savo Umnaja emal stipriklių, per šį laikotarpį nešiojant vien Eveline laką nulūžo 5 nagai

nagų stiprinimas - bent ant mano nagų tokio poveikio nėra; užtepus kad ir 3 sluoksnius šio lako nagai nepasidaro kietesni, kaip po Umnaja emal, o nuosavi mano nagai deja popieriaus plonumo

veidrodinis blizgesys - blizga, bet ne kitaip, nei dauguma lakų

greitai džiūstanti formulė, antras sluoksnis išdžiūva per 60 sek - tikrai, džiūna lakas tiesiog akimirksniu

Spalvos pasirinkimas tik 3 variantai, raudona, bordo (?) ir nudinė rožinė, pasirinkau pastarąją.
Kaina 8,19 lt
Mano verdiktas būtų toks: kaip stipriklis deja ne kažkas, bet kaip tiesiog spalvotas lakas - pusė velnio. Spalva labai graži mano akiai, pliusas, kad taip greitai džiūva, tik laikosi labai jau trumpai