Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

[quote=vilmak,2013 02 07, 20:22]
gal zinote, kur Siauliuose galima rasti Lemon Boy pomidoru? Žalia stotelė dar neturėjo, Maxeje ju niekad nemaciau. As ju ir pernai neradau verysad.gif
Užsisakiau internetu www.sodui.lt. ir atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 08, 17:24)
aha sau tik sau megstam pomidorus valgytoju daug ir sultis labai megstam apie 200 ltr pernai spaudem gal dar ir liko 50 ltr  gal maziau smile.gif 3 siltnamiai pas mus ir lauke dar sodinam  smile.gif

o kaip spaudziat sultis? Mes irgi labai megstam, bet niekaip nerandu budo kaip jas geriausia namu salygomis gaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 02 08, 21:59)
o kaip spaudziat sultis? Mes irgi labai megstam, bet niekaip nerandu budo kaip jas geriausia namu salygomis gaminti g.gif

Mes tai spaudziam su tokia rusiska malimo masina, kur per viena gala didieji tirsciai su odelem krenta, o per kita - sultys bega. Tada jas pakaitinam ir uzdarom stiklainiukuose 4u.gif
Atsakyti
Prigriebiau šiandien vazoninių pomidorų ,,Red Robin" ar kas nors bandėt juos? g.gif
Atsakyti
Kaip jums sekasi užauginti pomidorus lauke.Pernai bandžiau laukinius Promyk,lyg užuovejoje augo bet derlius l.mažas,greit nusibaige.Kokius sodinat gal hibridus?
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 02 08, 21:37)
Kaip jums sekasi užauginti pomidorus lauke.Pernai bandžiau laukinius Promyk,lyg užuovejoje augo bet derlius l.mažas,greit nusibaige.Kokius sodinat gal hibridus?

mano pirmas blinas nekoks gavosi tongue.gif vo taip
bet gali but, kad siemet vel bandysiu, jei gausiu siaudu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 vasario 2013 - 22:01
na pas mane panašiai buvo...tie lietus juos manau pribaigia reik kokios pastoges.O gal patarsit kokia veisle derančią iki šalnų.
Pamačiau jusų sodintus pomidorus sausį,tai derliaus gal balandį sulaukiat? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 08 vasario 2013 - 22:24
QUOTE(solo2 @ 2013 02 08, 23:18)
na pas mane panašiai buvo...tie lietus juos manau pribaigia reik kokios pastoges.O gal patarsit kokia veisle derančią iki šalnų.

Lauke neimanoma uzauginti juo labiau iki salnu biggrin.gif tai ka maro pas jus nebuna bigsmile.gif
Atsakyti
iki šalnų tai šiltnamį turejau minty,o lauke iš ar vis ka imanoma užauginti,kaip kas rašo kad sodina...
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 02 08, 23:28)
iki šalnų tai šiltnamį turejau minty,o lauke iš ar vis ka imanoma užauginti,kaip kas rašo kad sodina...

Sodina sodina, bet maras sueda derliu.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 08, 22:00)
mano pirmas blinas nekoks gavosi  tongue.gif  vo taip
bet gali but, kad siemet vel bandysiu, jei gausiu siaudu  blush2.gif  biggrin.gif

o kuo šiaudai gali būt naudingi? Ryt-poryt senų šeimininkų palikimą (kluoną) tvarkysim, deginsim šiaudus, triušių gardus ir pan.
Vėl bandysiu lauke didesnę dalį pomidorų auginti nes MB labai juos mėgsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 02 08, 21:37)

Aš auginu. Jei vasara sausa, tai pomidorų būna daug, bet va pernai ir užpernai tai daug supuvo. Pabandysiu šiemet hibridus augint. Nusipirkau DYNO sėklų. Rašo, kad atsparūs ligoms,labai gausiai dera tiek karštą, tiek vėsią vasarą, vaisiai mėsingi,tvirti, labai skanūs.
Atsakyti