ačiū,bet ką aš tau pasiūlysiu
o taip ieškau japoniško triufelio

QUOTE(Lusasita @ 2013 02 13, 17:43)
Ex "nusikeike" tai ir nusipirkau siandien situ..
O jau sakiau nieko nieko nebepirksiu
O jau sakiau nieko nieko nebepirksiu

apie gusinoje jaico skaičiau atsiliepimus, bet jau nebepamenu ką ten rašė

O papildomai žemaūgę veislę įsigijau tik tam, kad tam vadinamam ankstyvąjam derliui būtų, kartu su Ola Polka auginsiu. Turėsiu ir raudonų, ir geltonų pomidoriukų, nuobodu valgyt tik vienos spalvos vaisius

Pagrindinei sėjai jokių veislių tikrai nebeieškau

maciau, kad tie skarospelai 30 - 50cm ugio tik
pas mane esmeralda ir ola polka , betaluxas ( kuris nesudygo) tik is ankstesniuju buvo.
Ivet , bet ji nebuvo labai jau ankstyva, gal ciut . Nors sejau ir vasario 15 ir kovo 9 , susivienodijo.
o tie zasiakiausiai, tai tik kad dideli po 200 gr, ir kekeje po 7 - 8 , vat ir idomumas

Ivet , bet ji nebuvo labai jau ankstyva, gal ciut . Nors sejau ir vasario 15 ir kovo 9 , susivienodijo.
o tie zasiakiausiai, tai tik kad dideli po 200 gr, ir kekeje po 7 - 8 , vat ir idomumas
o ką galit papasakot apie ankstyvus boney m?
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 13, 17:42)
o ką galit papasakot apie ankstyvus boney m?

http://www.seemnemaa...ex.php?GID=9714
Томат Бони ММ.
Ультраскороспелый (80-85 дней от всходов до плодоношения) низкорослый (40-50 см) сорт, рекомендован для выращивания в открытом грунте. Растение штамбовое, не требует подвязки и пасынкования. Посев на рассаду начало-середина апреля. Пикировка в фазе первого настоящего листа. Высадка рассады в грунт в начале мая в возрасте 30-35 дней. Сорт можно выращивать прямым посевом семян в начале мая под пленочные укрытия, при этом пикируют в открытый грунт в начале июня. Плоды плоскоокруглой формы, массой 60-70 г. Благодаря великолепному вкусу незаменим для приготовления свежих летних салатов. Схема посадки 30x50 см. Вследствие высокой скороспелости не поражается фитофторой, отдает весь урожай за 2 недели. Начало плодоношения - конец июня. Урожайность одного растения 2,0 кг.
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 13, 18:41)
mano žemėj augdami bus ne mažiau pusmetrio

QUOTE(Lusasita @ 2013 02 13, 17:50)
отдает весь урожай за 2 недели

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 02 13, 18:02)
tavo žemėj ir su tavo uxodu netoli metro sieks

O Ola Polka tai tikrai nepatikėsiu, kad žema pas tave, nes pas mane viršmetrinė buvo.
QUOTE(saintlina @ 2013 02 13, 19:36)
O Ola Polka tai tikrai nepatikėsiu, kad žema pas tave, nes pas mane viršmetrinė buvo.
nu ne

QUOTE(saintlina @ 2013 02 13, 19:36)

Bet tikiuosi zemu , ankstyvu ir greitai sugrojanciu

hmmm.. na tikrai pas mane aukštesnė nei 60 cm buvo
Pakelis ne rusiškas, tai drįstu manyt, kad sėklos turėjo būt nesupainiotos, pomidorai vizualiai į Polkas tikrai panašūs
Aš prieš pora metų auginau.
Papildyta:
rugpjūčio pradžioj, kiek pamenu, jau išsikvėpusios buvo.

Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 02 13, 19:04)
rugpjūčio pradžioj, kiek pamenu, jau išsikvėpusios buvo.
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 13, 17:50)
wau, ačiū už info

pataisa-visus 5, parėjau, apžiūrėjau- nugi daugiau jau jų

Mano olka polka seklos senokos,rekia visas suseti-ne vienas pakelis pernai papigiaja pirktas,dar kmicius,paskui dalinti pagal pageidavimus,kai jau matysis kas ir kaip.
dar Krakus guli iš tos partijos pirktas.Negirdetos visai
Olkos iš penkių dvi sudygusios