Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 04, 18:09)
As vel su savo klausimais - gal kuri turi maza  2.gif  2.gif  2.gif Is kur gavote prie interjero deranti vystymo stala ir pataliukus?Man regis, mamagabi turi 2.gif ????Kazkaip ziurineju tu vystymo komodu, bet be 1000 padoriu nerandu.....

Nejuokauk 4u.gif ir neleisk be reikalo pinigu. Aisku jeigu baisiai norisi, tai cia kitas reikalas, bet siaip as apskritai vystymo lenta laikiau ant vonios padeta. Vaiko kambriui gaminau komoda, bet ne vaikiska, dar buvau pasidarius ant virsaus lenta, bet zinai, nei karto jos ir nepanaudojau. Visgi vonioj daug silciau negu kituose kambriuose ir kai isrengi leliuka, tai daug maloniau tai daryti, kur tavo manymu jam silciaucia mirksiukas.gif
Pataliukus jei jau nori pasisiuk, turiu facebuke tokia mergina, kuri atsiveza is amerikos nerealiu vaikisku audinuku, grozis neispasakytas wub.gif jei noresi, paieskosiu kontaktu. Tik neznau, jinai gal nesiuva, tik audinukus parduoda g.gif bet ziauriai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 04, 21:04)
biggrin.gif  ufffffffffffff. as ne tave ligone dariau, kiek pamenu nebudavai i tokia panasi, plius su sveiku humoro jausmu. bet kitu bandymai reikia nereikia visur pagalveles delioti, tai jau pradeda dabaigti  doh.gif  biggrin.gif 
Tai jau dabar bus galima normaliai bendrauti????  biggrin.gif

Kaip jau bendraujat taip ir bendrausit, leidimu cia niekas nedalina. O tu pagalveliu vienam nereikia, kitam gal ir prireikia... Ypac bendraujant su tokiais, kurie greiti kitus ligoniais daryt. Kad pradeda dabaigt, labai atsiprasau. Pasisalinu
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 19:41)
gal nepatikėsit, bet esu viskuo patenkinta, išskyrus vieną dalyką, kurį dabar daryčiau kitaip, galiu prisipažint - antrame aukšte kambariuose padaryti neatsidarantys vitrininiai langai. Taip nusprendėm nenorėdami aukoti vaizdo lango padalijimais (nes toks koks yra dabar, negali būti vientisas atsidarantis) ir prancūziško tipo balkonėliu (kad neiškristų kas). O vėdinimui galvojom užteks stoglangių - bet vat vasarą vakarais taip norisi atsilapoti tuos langus wub.gif o žiemą vėdinant dūmai nuo kamino eina doh.gif ir šiaip šilumos nuostoliai būtent pro stoglangius didžiausi pagal tyrimus, atgyvena jau atseit g.gif

del langu nusiramink, pasigrozek vaizdais, o jei ir po keleriu metu vis dar noresis langus atsilapoti, pasikeisi i varstomus. Keleta langu desimtmecio eigoje pasikeisti - ne griekas, ir ne prabanga smile.gif , bet uztat busi tikra del savo sprendimo.

O laipteliai virtuveje man taip patinka, kad negaliu. Nebezinau pries kiek metu kazkur maciau pakelta virtuve. Man tas ispudis iki siol neisdilo. Kai pamaciau tavaja, net gera pasidare. Juolab, kad is virtuves atsiveria nuostabus vaizdas i lauka, nereikia ziureti kazkur i palube.
As is viso labai megstu pakilimus, pakopas, laiptelius (auksciu perejimai patalpose, paaukstintos terasos wub.gif ). Man, matyt, kaip kunigui sakyklos reikia - norisi vis auksciau kitu pakilti lotuliukas.gif .

QUOTE(mamagabi @ 2013 02 04, 20:27)
Del anksciau mineto plyteliu pliuso vietoje mediniu grindu prie isejimo i terasa - pas daug ka yra medis ir per ilga laika neteko girdeti jokiu nusiskundimu, nepaisant didelio vaiku ir sunu kiekio doh.gif , todel manyciau tai ir toliau lieka svastytinas reikalas rolleyes.gif

sis reikalas ne tiek svarstytinas, kiek individualus.
Jei kiltu nemazas "pavojus" mano grindims, as be jokios abejones rinkciausi plyteles. Pas mus svetaines ir dar vieno kambario durys iseina i terasa, abieju kambariu grindys - parketas. Svetaine man problemu nekelia, nes nedidelis judejimas. Per kita kambari istisai vaikstoma i lauka, todel jame, vos tik atsidaro terasos sezonas, is karto buna patiestas kilimas doh.gif . Butu plyteles, nebutu rupescio. Bet del bendro gero vaizdo turejo buti parketas
ir su malonumu as jam (vaizdui ir parketui) dabar tarnauju, nors kitur tai oi kaip nekenciu net menkiausiu nepatogumu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 02 04, 21:37)
Merginos, o ką tokio turite PRIEŠ tas retro orkaites?  4u.gif aš dar tik renkuosi, dar tik kūrybinės kančios projektuojant virtuvę, tai visi teigiami/neigiami argumentai siurbiami  biggrin.gif

Dėl tų retro orkaičių "sendinto" stiliaus virtuvėse, tai gaunasi taip, kad jos KONKURUOJA su baldais, ir nežinai kas čia svarbesnis- baldai ar orkaitė, kokybė irgi nekelia pasitikėjimo, jau vien palietus durų rankeną jaučiasi nesandarumas,
spalviškai jas beveik neįmanoma suderinti su kita įranga. Visgi gyvename 21 a. tai ir nėra ko čia to slėpti. Yra daug puikios kokybės nerūdijančio plieno orkaičių, kurios neturi jokių pretenzijų į vienokį ar kitokį stilių. Tokia orkaitė tik papildytų baldus ir padėtų atskleisti jų išraiškingumą. Tas pats liečia ir žalvarinius plautuvės maišytuvus - nei šis nei tas, tik papildoma dar viena spalva. Mano akimis AKLAS stiliaus kopijavimas neduoda gero rezultato. Turėtume suprasti, kad stiliui nedaro įtakos nei pavieniai pasirinkimai, nei pastovios taisyklės, daugiau tai sėkminga grožio ir patogumo dermė. Jau anksčiau Grikutė įkėlė foto, būtent klasikinio stiliaus virtuvė su tiesiog "paprasta" orkaite ir mikrobangų krosnele ir vaizdas virtuvės baldų nuo tokio sprendimo tik thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 04, 21:44)
...toks jausmas kad va darausi sendintus baldus tai ir orkaites su virykle tokios reikia... nors realiai ten daug geriau ziuretusi elementari technika  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
femme, ir as klausima turiu ax.gif Mau, Trakuose gyvenat. Kaip jums Nac. parkas leido tokius langus daryt? Vargo mes su tuo Nac. parku turejom doh.gif
Atsakyti
kažkas kausė dėl Smeg Retro ar kt. panašaus tipo orkaičių. Ir klausimas buvo kodėl nesirinkt šių orkaičių. Tai mano atsakymas paprastas - jei jums reikia dekoro elemento už kelis tūkstančius ir jis jums tinka prie viso bendro vaizdo - tada valio (nors už tokią sumą galima rasti ir kur kas gražesnių interjero puošmenų). Bet jei jums reikia funkcionalios orkaitės su normaliom funkcijom - tada pamirškit šitą variantą. Kiek domėjausi, tai jų orkaitės padėklų dydis miniatiūrinis, jei yra daugiau nei trys orkaitės funkcijos - kaina kyla į kosmines aukštumas, jeigu dar užsimanysit ir kitokios nei balta spalvos - kaina irgi atitinkamai išauga. Man kadangi reikėjo funkcionalaus daikto, kuriame vienu kartu didesnei šeimai galėčiau iškepti ne tik mėsą bet ir bulves tuo pat metu, rinkausi elementarią juodą orkaitę, kuri neturi pati iš savęs jokio stiliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
mano akiai siuolaikine buitine technika visiskai nesipjauna su klasikiniais baldais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagalvojau netikėtai, kad per dvi dienas niekas neuždavė chrestomatinio klausimo apie mūsų langus: "A kaip jūs juos valot?" bigsmile.gif lotuliukas.gif
QUOTE(NerBog @ 2013 02 04, 22:01)
Femme, atsakinėk toliau į klausimus 4u.gif  Kodėl virtuvėj ir svetainėj pasirinkot skirtingas grindų plyteles? Ar aš čia blogai įžiūrėjau?

jos neskirtingos - čia tokia kolekcija, kurioje gal 6 skirtingų išmatavimų plytelės ir jas galima dėti įvairiais pynimais ax.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 02 04, 22:44)
ir ji isvis vos 4 kvadratu turbut, tai  visi zino kad nera reikalo ten kist nosies...  del to ir nebuna kad vienas indus plauba kitas valgyt daro  doh.gif

aš dar pamąsčiau - valgio gaminimo procesui pas mus yra bendrai kokie 4 metrai "nuogo" stalviršio, kasdieniam gaminimui man asmeniškai kol kas užtenka tarpo tarp viryklės ir kriauklės, kitur tik dulkes nuvalau lotuliukas.gif
jei meistraujam kibinus ar vyras (medžiotojas) tvarko mėsą, tai pasidalinam pusėmis ir puikiai telpam. jei vienas plauna indus, tai kitam irgi dar lieka pakankamai vietos tiek praėjimui, tiek gaminimui (išskyrus atvejus, kai indai kraunami-išimami iš indaplovės, tada teks palaukt).

na o jei visiems vienu metu prireikia kavos, viryklės ar apžiūrėti šaldytuvo turinį, tai čia ir pati didžiausia virtuvė šių kamščių problemos neišspręs... cool.gif

QUOTE(Astuliukas @ 2013 02 04, 23:18)
Ir kaip pastebejau i baltos spalvos virtuve kremine s spalvos orkaite netinka, tiesiog man asmeniskai negrazu.

kaltas 000189.gif

QUOTE(dea @ 2013 02 05, 00:19)
siuvausi pati. audinius pirkau uzuolaidu parduotuvej, o paklodes ir vidine kaldrytes puse is satino.

eina sau wub.gif labai gražu wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 02 05, 09:48)
Tas pats liečia ir žalvarinius plautuvės maišytuvus - nei šis nei tas, tik papildoma dar viena spalva.
Turėtume suprasti, kad stiliui nedaro įtakos nei pavieniai pasirinkimai, nei pastovios taisyklės, daugiau tai sėkminga grožio ir patogumo dermė.

o mano akimis, būtent chromuotas maišytuvas ir plieno orkaitė būtų papildoma dar viena spalva lotuliukas.gif nes tiek maišytuvas, tiek orkaitės rankenėlės dera prie virtuvės furnitūros.. na bet čia tik skonio reikalas drinks_cheers.gif

visi mes patys sau stiliaus ekspertai cool.gif

dėl patogumo - orkaitė patogi ir kokybiška, funkcijos dėl jos išvaizdos tikrai nenukentėjo...

QUOTE(miskouoga @ 2013 02 05, 09:51)
femme, ir as klausima turiu  ax.gif  Mau, Trakuose gyvenat. Kaip jums Nac. parkas leido tokius langus daryt? Vargo mes su tuo Nac. parku turejom  doh.gif

mums pasisekė, nes įsikūrėm 500 metrų UŽ nacionalinio parko ribos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Latifa @ 2013 02 05, 10:05)

*Kiek domėjausi, tai jų orkaitės padėklų dydis miniatiūrinis,

**jei yra daugiau nei trys orkaitės funkcijos - kaina kyla į kosmines aukštumas,

***Man kadangi reikėjo funkcionalaus daikto, kuriame vienu kartu didesnei šeimai galėčiau iškepti ne tik mėsą bet ir bulves tuo pat metu, rinkausi elementarią juodą orkaitę, kuri neturi pati iš savęs jokio stiliaus  lotuliukas.gif

*padėklas standartinio dydžio, nebent yra skirtingų modelių. nešiau savo padėklą pas mamą į orkaitę (AEG) - netilpo lotuliukas.gif

**mūsų standartės komplektacijos orkaitėje 8 funkcijos. kaina kyla, jei nori 12 -os mirksiukas.gif
Bet aš naudoju kokias 3 iš jų (viršus-apačia, atšildymas, kepimas su ventiliatorium).

***kepam 3 kg dydžio šerno kumpius ir bulves skirtinguose aukščiuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 05, 09:20)
Labas rytas 4u.gif
o mano akimis, būtent chromuotas maišytuvas ir plieno orkaitė būtų papildoma dar viena spalva lotuliukas.gif nes tiek maišytuvas, tiek orkaitės rankenėlės dera prie virtuvės furnitūros.. na bet čia tik skonio reikalas drinks_cheers.gif
visi mes patys sau stiliaus ekspertai cool.gif

Bet reikalas tame (o gal bėda?), kad tai rašydama net negalvojau apie Jūsų virtuvę lotuliukas.gif O dėl orkaitės funkcionalumo- juk kalba eina ne tik apie kepimo programas, orkaitė šiais laikais privalo turėti ir savaiminio išsivalymo (PIROLIZĖS) funkciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 05 vasario 2013 - 09:34
QUOTE(femme @ 2013 02 05, 10:26)

jos neskirtingos - čia tokia kolekcija, kurioje gal 6 skirtingų išmatavimų plytelės ir jas galima dėti įvairiais pynimais ax.gif

Taip ir pagalvojau, po to, kai paklausiau smile.gif

Tai kaip jūs valote tuos langus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 05, 10:26)

**mūsų standartės komplektacijos orkaitėje 8 funkcijos. kaina kyla, jei nori 12 -os  mirksiukas.gif
Bet aš naudoju kokias 3 iš jų (viršus-apačia, atšildymas, kepimas su ventiliatorium).

Aš ir manau, kad tos retro stiliaus orkaitės funkcijomis neturėtų nusileisti įprastinėms smile.gif
Femme aš žinok taip pat tik kokias 3 funkcijas naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 02 04, 19:02)
O gal būtų galima gauti nuorodą į šios dizainerės interjerus. Tiesiog smalsu  mirksiukas.gif

jeigu jau prasote dizainere tik kiek zinau savo puslapi ji jau laba seniai tvarke, be to, siuo metu ji dirba su labai turtingais ne tik Lietuvos, bet ir uzsienio oligarchais ir vadovais, todel jie kategorikai neleidzia kai kurie ne tik fotografuoti, bet ir talpinti savo interjeru į interneta.

QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 04, 19:09)
As vel su savo klausimais - gal kuri turi maza  2.gif  2.gif  2.gif Is kur gavote prie interjero deranti vystymo stala ir pataliukus?Man regis, mamagabi turi 2.gif ????Kazkaip ziurineju tu vystymo komodu, bet be 1000 padoriu nerandu.....

sutinku su visom merginom, itam reikaluin investuoti tikrai nereikia. man tos vystymo lentos is vis nereikejo. Nesiau, guldziau ant lovos ir aprengdavau.

QUOTE(Tiupis @ 2013 02 04, 23:37)
Merginos, o ką tokio turite PRIEŠ tas retro orkaites?  4u.gif aš dar tik renkuosi, dar tik kūrybinės kančios projektuojant virtuvę, tai visi teigiami/neigiami argumentai siurbiami  biggrin.gif

del orkaites, tai mano orkaite taip tpat SMEG. Ieskojau kaip gerai kazkas pasake jos kaip baldo, butinai turejo buti juoda su chromo apdaila. Tai tokia radau tik viena, nes su daugiau funkciju kaina kosmine. Ji man labai grazi, bet funkcionalumo prasme..tai gailiuosi ziauriai, kad tokia pirkau. Visu pirma tai skardos isemimas pas mane kazkoks komplikuotas - vos ikisu, vos istraukiu, kai senoji tiesiog ciuoze tarp tu grioveliu. Vyras kaltina mane, kad as neva nemoku nubet nervuoja kas karta kai reikia ten ja kist. Kitas dalykas senoji buvo mano su tokia ale apsauga nuo vaiku,tie mygtukai susikisdavo i vidu ir vaikas nepasukdavo. o dabar ateini - jau kazkas ijunge, jau kepa..o apie laikrodi is vis patyliu - kazkoks nesusipratimas. su tuo vienu rutuliuku ir laika nusistatineji ir kepimo laika, ten tampai ji kol pagauni kas ka suka, tai laikrodi reik perstatyt kiekviena karta. nekalbant apie tai, kad vaikas pastoviai ateina ir sukineja. Zodziu laikrodzio funkcijos ja nebenustatineju ant orkaites, tadarau ant kaitlentes. Reziume, orkaite kaip daiktu funkcine jos prasme esu nepatenkinta lyginant su tuo ka turejau anksciau.
Atsakyti