Labas rytas
Pagalvojau netikėtai, kad per dvi dienas niekas neuždavė chrestomatinio klausimo apie mūsų langus: "A kaip jūs juos valot?"
QUOTE(NerBog @ 2013 02 04, 22:01)
Femme, atsakinėk toliau į klausimus

Kodėl virtuvėj ir svetainėj pasirinkot skirtingas grindų plyteles? Ar aš čia blogai įžiūrėjau?
jos neskirtingos - čia tokia kolekcija, kurioje gal 6 skirtingų išmatavimų plytelės ir jas galima dėti įvairiais pynimais
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 04, 22:44)
ir ji isvis vos 4 kvadratu turbut, tai visi zino kad nera reikalo ten kist nosies... del to ir nebuna kad vienas indus plauba kitas valgyt daro
aš dar pamąsčiau - valgio gaminimo procesui pas mus yra bendrai kokie 4 metrai "nuogo" stalviršio, kasdieniam gaminimui man asmeniškai kol kas užtenka tarpo tarp viryklės ir kriauklės, kitur tik dulkes nuvalau
jei meistraujam kibinus ar vyras (medžiotojas) tvarko mėsą, tai pasidalinam pusėmis ir puikiai telpam. jei vienas plauna indus, tai kitam irgi dar lieka pakankamai vietos tiek praėjimui, tiek gaminimui (išskyrus atvejus, kai indai kraunami-išimami iš indaplovės, tada teks palaukt).
na o jei visiems vienu metu prireikia kavos, viryklės ar apžiūrėti šaldytuvo turinį, tai čia ir pati didžiausia virtuvė šių kamščių problemos neišspręs...
QUOTE(Astuliukas @ 2013 02 04, 23:18)
Ir kaip pastebejau i baltos spalvos virtuve kremine s spalvos orkaite netinka, tiesiog man asmeniskai negrazu.
kaltas
QUOTE(dea @ 2013 02 05, 00:19)
siuvausi pati. audinius pirkau uzuolaidu parduotuvej, o paklodes ir vidine kaldrytes puse is satino.
eina sau

labai gražu
QUOTE(TuDa @ 2013 02 05, 09:48)
Tas pats liečia ir žalvarinius plautuvės maišytuvus - nei šis nei tas, tik papildoma dar viena spalva.
Turėtume suprasti, kad stiliui nedaro įtakos nei pavieniai pasirinkimai, nei pastovios taisyklės, daugiau tai sėkminga grožio ir patogumo dermė.
o mano akimis, būtent chromuotas maišytuvas ir plieno orkaitė būtų papildoma dar viena spalva

nes tiek maišytuvas, tiek orkaitės rankenėlės dera prie virtuvės furnitūros.. na bet čia tik skonio reikalas
visi mes patys sau stiliaus ekspertai
dėl patogumo - orkaitė patogi ir kokybiška, funkcijos dėl jos išvaizdos tikrai nenukentėjo...
QUOTE(miskouoga @ 2013 02 05, 09:51)
femme, ir as klausima turiu

Mau, Trakuose gyvenat. Kaip jums Nac. parkas leido tokius langus daryt? Vargo mes su tuo Nac. parku turejom
mums pasisekė, nes įsikūrėm 500 metrų UŽ nacionalinio parko ribos
Papildyta:
QUOTE(Latifa @ 2013 02 05, 10:05)
*Kiek domėjausi, tai jų orkaitės padėklų dydis miniatiūrinis,
**jei yra daugiau nei trys orkaitės funkcijos - kaina kyla į kosmines aukštumas,
***Man kadangi reikėjo funkcionalaus daikto, kuriame vienu kartu didesnei šeimai galėčiau iškepti ne tik mėsą bet ir bulves tuo pat metu, rinkausi elementarią juodą orkaitę, kuri neturi pati iš savęs jokio stiliaus
*padėklas standartinio dydžio, nebent yra skirtingų modelių. nešiau savo padėklą pas mamą į orkaitę (AEG) - netilpo
**mūsų standartės komplektacijos orkaitėje 8 funkcijos. kaina kyla, jei nori 12 -os
Bet aš naudoju kokias 3 iš jų (viršus-apačia, atšildymas, kepimas su ventiliatorium).
***kepam 3 kg dydžio šerno kumpius ir bulves skirtinguose aukščiuose