Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 02 07, 15:47)
tieskit vilnonį taką, kuris visus purvus surinks ax.gif kokybiški kilimai labai gerai valosi ir plaunasi;) tik žinoma ne kokį šviesų cool.gif

ir koridoriuj,ir salione? g.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 02 07, 15:54)
Labas  4u.gif Uzpavydejau del gyvenimo Italijoje, noreciau ir as ten bent metelius pagyvent  wub.gif

O del grindu - vasara gerai, kitais sezonais rasai salta. Bet tai kai bus grindinis sildymas, tada tos plyteles juk nebebus salta. Kodel nebenori plyteliu?  g.gif Suprantu jei del kitu priezasciu, bet is aprasymo supratau jog tik del salcio?

nu va, o as visai mielai Anglijoj geriau pagyvenciau biggrin.gif
Sildymas ijungtas juk tik ziema, o plyteles visus metus saltos buna. Vaikas zaidzia ant grindu ( salione specialiai del to esu patiesus dideli kilima), nu man pastoviai baisu, prirengiu ji. Plyteliu tikrai nebenoriu..
Atsakyti
QUOTE(DevilAngel @ 2013 02 07, 17:11)
ir koridoriuj,ir salione? g.gif

manau užtektų koridoriuje - aš vasarą patiesiu ties įėjimų pro terasą, tai užtenka kelių žingsnių taku, kad "nusivalytų" šlapios ir žolėtos kojos, grindims tenka nebedaug...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 07, 16:17)
manau užtektų koridoriuje - aš vasarą patiesiu ties įėjimų pro terasą, tai užtenka kelių žingsnių taku, kad "nusivalytų" šlapios ir žolėtos kojos, grindims tenka nebedaug...

Aciu, gera ideja, manau taip ir padarysiu bigsmile.gif Nes jau nervas eme nerealiai, ka su tom grindim daryti doh.gif
Atsakyti
Femme, tik nepaskubėkit su tais bra. Manau , savo namų erdvę skirstot į viešą ir privačią. Jei tie bra bus gerai matomi iš svetaines, juos reikėtų daryti labai panašaus stiliaus, kaip centrinis šviestuvas, Jeigu jie matysis tik iš tam tikros svetainės vietos, galima įnešti šiokios tokios įvairovės. Dėl baltų sendintų esu nusivylus, net brangūs iš arti atrodo nekaip, o laiptais lipant viską gali matyti iš arti. Beje, dėl lenkiškų. Tai ką apžiūrėjot pas mus prekyboje schmoll.gif Mes važiavom į Lenkiją, į Bialystoką, ten yra šviestuvų gamykla ir parduotuve prie jos, prekiauja ir kitų šalių gamintojų. Galima užsukti iir į Leroy Merlin, apžiūrėkit internete pirma, abejų svetainės yra. Kaja.com.pl lyg tai, o lerojus tai lietuvių nutryptas. Ten buvo tokių wub.gif vokiškų, itališkų, tik kainos g.gif Kai ką parsivežėm.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 07, 17:02)
Kaip jus dekoruojate savo svetaines staliukus?  ax.gif   Gal kas turite issisaugeje patikusiu ideju?

Pas mane pagrindine dekoracija buna augalai, vasara, pavasari sodo ar pievu geles puslitriuke pamerktos, kuris pasleptas vazone is Aleksoto lotuliukas.gif
Rudeni - kokia nors dekoracija su kastonais, gilem, lapais...
Ziema, tai kazkas kaledisko, dabar stovi alijosius stikliniame inde su dideliais ispaniskais konkoreziais. Dabar sveikata neleidzia, bet siaip tokiu metu laiku traukiu is rusio narcizus, tulpes ir prazydinu wub.gif
Man grazu, kai buna zvakiu ant staliuko, bet namie turiu kam jas patvarkyti... doh.gif

http://homedesignlis...rior-design.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 07 vasario 2013 - 16:45
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 07, 17:37)
Jei tie bra bus gerai matomi iš svetaines, juos reikėtų daryti labai panašaus stiliaus, kaip centrinis šviestuvas

na taip, dėl šito neabejoju, labiausiai įdomu, ar visuose koridoriaus taškuose jie turi būti vienodi? ar nebus kaip viešbuty? arba atvirkščiai, jei skirtingi - kaip šviestuvų parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 02 07, 12:08)
deja, mano nuomone butu kitokia  g.gif . Man grindys ir tos pacios spalvos auksti grindu apvadai (kodel jie tada grindu  mastau.gif  ), sudaro lovio ispudi  blush2.gif . Nebent patalpa butu nezmonisko aukscio, tada jau tas pats...
Stai pavyzdys, apie ka as:
http://voyageurfloor...06/dscf3293.jpg

O jeigu durys tamsios (artimos pavyzdyje esančioms grindims) šviesūs apvadai jau turbūt būtų ne į temą? Ar esat taip mačiusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexa: 07 vasario 2013 - 17:41
QUOTE(Alexa @ 2013 02 07, 17:40)
O jeigu durys tamsios (artimos pavyzdyje esančioms grindims) šviesūs apvadai jau turbūt būtų ne į temą? Ar esat taip mačiusios?

Kadangi Vidai777 ryte neatsakiau, tai noriu dabar pratęsti pamąstymus toliau apie grindjuostes ax.gif Grindjuosčių dėka galime apjungti kelis elementus ( duris, durų apvadus, gal netgi langus) į visumą, ko pasekoje gautume harmoningą derinuką, kas toliau leistų lengvai į interjerą įnešti kitų spalvų panaudojant baldus ir drapiruotes, kurie jau suteiktų spalvinės pusiausvyros. Tokiu pasirinkimu išgautume ramų ir nuoseklų vaizdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 07 vasario 2013 - 18:23
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 07, 15:57)
Gal net netikslus žodis - atnaujinimas. Ten pas ją užmačiau keletą įdomių lentynų: lyg tai nuo taros dėžės paverstos lentynomis, bet idėja ir vaizdas  4u.gif

Jos pačios tik 3 spintos ir minkštasuolis, o visa kita internetinė idėjos ir netgi labai daug iš cobrės rodyto puslapio apie vilas .
Atsakyti
Cobre, o kuo Jus staliuka puosiate g.gif ?
Atsakyti
dulkiu ant grindu nebijau. nera tas riesutas jau toks juodas smile.gif o ant sildomu grindu is vis nera tiek daug tu dulkiu.
kad azuola padaryti tamsu papildomai brangiai kainuos ir tada jau ta riesuta geriau imt. be to, ten kur planuoju pirkti - iskart alyvuota....

o apie kamstine danga pagalvojau i vaiku kambarius g.gif pas mane bernai abu, bijau, kad sudejus medines grindis bijosiu paskui, kad tik su kokia masina nevarinetu, kad su rasomojo stalo kede nesuvarytu ir t.t. doh.gif o gal is vis marmaliauma jiems deti ir nesukti galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 02 07, 19:59)
o gal is vis marmaliauma jiems deti ir nesukti galvos lotuliukas.gif

Mano nuomone kamstines dangos su marmaliaumu nera ne ka lyginti lotuliukas.gif gal tu kamstiniu visokiu buna, pas mus tai jos susineria kaip laminatas, tikrai kietos, bet tuo paciu siltos ir malonios, ko apie marmoliauma nepasakyciau ax.gif
Atsakyti