Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 02 08, 14:26)
man užteko šiaip grindis pamatyt po žiemos šildymo sezono su plyšiais per pirštą ir tose plyšiuose klijų likučiais apibrizgusiais doh.gif

tai va,kad paskui bėdos daugiau

Liolio
mes turim trisluoksnes ąžuolo parketlentes,ir 1 ir 2 aukšte,šildomos grindys abiejuose a.
Atsakyti
Va to paties gamintojo masyvo lenta ir trisluoksnė parketlentė:
user posted image
user posted image

Jų storis tas pats, abi iš medžio, tik viena išpjauta iš vientiso, o kita - suklijuota iš trijų sluoksnių, kas didina atsparumą ir stabilumą šildomų grindų ir šiaip, estetinio vaizdo atžvilgiu. Net ir dėvimasis paviršius masyvo tik 2 mm storesnis. Tai reiškia vieną papildomą atnaujinimą - parketlentę galima atnaujinti 2 kartus, masyvą - 3.

Atsakyti
Labai aciu uz konsultacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sudeliojot visus taskus ant i smile.gif Viska supratau ir dabar zinau kokiu grindu man reikia. ACIU
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 08, 14:24)
As nebutinai apie masyva kalbu. Tuo pavyzdziu tai tik spalva norejau parodyt ir tarpelius tarp lentu. Va tas trisluoksnes parketlentes tai kiek skaiciau deda ant sildomu. O pas Femme ir graziai atrodo  parketlentes 4u.gif Dabar biski susibalamutinau, tai ir tarp trisluoksniu parketlenciu galima tuos tarpelius daryti? Ir jos dideliu ismatavimu buna? Nepykit uz kvailus klausimus  blush2.gif

musu parketlentes is clemencerichards lt. tokios irgi su grioveliais. pas juos tik azuolines. paziurekit gal patiks kas 4u.gif mes konkreciai emem natural white balinima, nu man patinka... yra dar grey white, tokios i pilkuma....
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 02 08, 14:46)
musu parketlentes is clemencerichards lt. tokios irgi su grioveliais. pas juos tik azuolines. paziurekit gal patiks kas  4u.gif mes konkreciai emem natural white balinima, nu man patinka... yra dar grey white, tokios i pilkuma....

fe,nemėgstu tinklapių kur kainų nėra,gal nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 08, 14:54)
fe,nemėgstu tinklapių kur kainų nėra,gal nematau g.gif

jie ten i uzsieni veza daugiausiai, tai matyt del to ir ner, reik skambintis smile.gif bet normali kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 08, 14:24)
As nebutinai apie masyva kalbu. Tuo pavyzdziu tai tik spalva norejau parodyt ir tarpelius tarp lentu. Va tas trisluoksnes parketlentes tai kiek skaiciau deda ant sildomu. O pas Femme ir graziai atrodo  parketlentes 4u.gif Dabar biski susibalamutinau, tai ir tarp trisluoksniu parketlenciu galima tuos tarpelius daryti? Ir jos dideliu ismatavimu buna? Nepykit uz kvailus klausimus  blush2.gif

Dėl masyvo klojimo ant šildomų grindų reikia konsultuotis su grindų klojėjais. Pas mus klojo darbininkai iš tos pačios Panevėžio firmos. Klojo ant OBS plokštės. klijavo ir dar kalė tokiais įstrižais vinukais. Kai pradėjom gyventi, naktimis "poltergeistas"pradėjo klaidžioti, na treškėjo naktį, nes vakare pasikūrendavome. Išsigandę nulėkėme pas gamintojus, tai sakė, kad perdanga buvo neišdžiūvus, na labai skubėjom su statybom. Bet dabar viskas gerai. Niekur neišsivėpė, neatsiklijavo. Alyvavo irgi jie, spalvą pasirinkom, alyvą amerikietišką. Draugai nusialyvavo laiptus lietuviška alyva, tai po mėnesio nusivaikščiojo, o mūsų 4 metai laiko.
Dėl valymo, tai dulkių siurblys galingas, nieko ten nelieka, nė trupinėlio. Pas mus didesnė bėda, yra senas žmogus, tai ką nors palieja. Arba vaikai sumasto riedučius išbandyti ar su batai suguža ko nors ant geitųjų.
O dėl trisluoksnių grindų, tai mus dažytojai atvėsino, sakė po kelių metų nusivaikšto, o nušlifuoti nėra iš ko, kartais atsiklijuoja. Masyvas kiek brangesnis, bet amžinas.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 02 08, 08:59)
Aš vėl su klausimu - ar kas matėt pirkti dailių įsūkimų lemputėms? būna kaip apvarvėjusios žvakės... Nes kur žiūriu antikvarinių šviestuvų, tai dažnai pakeista į paprastą baltą plastmasinį unsure.gif jei po gaubteliu, tai nesimato, bet aš noriu be, su dekoratyvinėm lemputėm blush2.gif

Femme, taigi Allegro jų nors vežimu vežk, visokių spalvų. Kažkuri buvote įkėlusi, nemoku įkelti blush2.gif Tiesiog surink google "gilza swieczka do lamp" ten susirasi, beje ten gaubtelių yra ir medžiaginių , ir stiklinių
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 08, 16:50)

O dėl trisluoksnių grindų, tai mus dažytojai atvėsino, sakė po kelių metų nusivaikšto, o nušlifuoti nėra iš ko, kartais atsiklijuoja. Masyvas kiek brangesnis, bet amžinas.

aišku, kiekvienas savo giria hihihi.gif
priklauso ir nuo parketlentės, gal kur popieriaus plonumo sluoksnis užklijuotas, tai gal ir nusivaikšto, ir neatnaujinsi, bet kur 4 mm storio viršus, tai galima bent porą kartu nušlifuoti ax.gif manau 20-čiai metų ir užteks tongue.gif
beje, tuose pavyzdžiuose, kur įdėjau,matosi, kad ir masyvo lentos "dėvimasis" sluoksnis ne begalinis, pagal aprašymą tik vos storesnis nei parketlentės wink.gif
juk yra tie įpjovimai, suleidimai šonuose, nėra taip, kad iki nulio gali dėvėt...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 08, 10:27)

ir dar klausimas - gal kas bandėt valyti/plauti medžiaginius (šilkiniu) lempų, toršerų gaubtus? nusižiūrėjau šviestuviuką, ale vyras prigrasino apuostyt ir išmest, jei naftalinu smirdės doh.gif  lotuliukas.gif
galvoju gal muiluotame vandenyje švelniai pamirkius, išskalavus ir palikus išdžiūti neturėčiau sugadint?

Su silku reik atsargiai, suslapes jis tampa toks kaip ir "trapus". As tai esu tik pervilkinejus lempu gaubciukus ir gaubtus. Nesunku, tik reik laiko. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuotraukytes del stalo dekoro. Gaila, kad nebuvo is asmenines patirties kazko, bet pastebejau, kad lietuviai retai dekoruoja. man tai cia uzdavinys nemenkas, nes reikia ir pavienius daikciukus supirkit, kurie deretu vienas prie kito ir prie viso kambario, ir dar reikia ziureti, kad tai nebutu taip, jog padeliojai, o vakare jau betvarke. Dar aktualu, kad nebutu kazkas labai masyvaus ir auksto, kad neuzgoztu vaizdo ir butu neimanoma su priesais sedinciu bendrauti. Man padekliukas irgi visada atrode tinkamiausias variantas, tik sunku rasti, kad tiktu, patiktu, pigiai neatrodytu, milijonu nekainuotu biggrin.gif
Knygos ant staliuko man niekada nepatiko, nes nelabai suvokiu to prasmes, juk jos lentynose turi buti, o kai skaitai, tai tokios kruvos niekaip nesigauna, kaip buna pavaizduota. staliukas pas mus nera labai mazas, tai paviene menka vazele netinka, tuscias stalas man nykuma visiska , bet kol kas butent taip ir atrodo, nes geriau taip, nei bet kaip. Na, bus matyt, kaip cia deliosis, viskas turi atsirasti su laiku, neisprievartausi cia nieko biggrin.gif
Del masyvo ant sildomu grindu, tai atsargiai, neuzveskite vidos, ji jau ne pirmi metai su tokiu gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal zinot, kaip tas ''damu naktipuodzio staliukas'' galetu angliskai vadintis? nieko panasaus nesugalvoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 02 08, 17:36)
o gal zinot, kaip tas ''damu naktipuodzio staliukas'' galetu angliskai vadintis? nieko panasaus nesugalvoju.  doh.gif

http://www.google.lt...b...366&bih=563
sios turit omeny? 4u.gif
Atsakyti