Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įvaikinti be įvaikinimo?

QUOTE(Mergiona @ 2013 02 08, 20:39)
gali buti situacija: moterys uzknyso, o vaiko zmogus nori  wub.gif Ir nieko tame baisaus, nenormalaus, iskrypelisko, uzgaidos ar dar ko nematau.


Ir motyvus kodel kito zmogaus palikto vaiko nenori imt irgi puikiai suprantu.


o jeigu ir vaikai užknis" biggrin.gif visi biggrin.gif kaip gyvybės forma? vat taip, kaip moterys?

tai paaiškink?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 09, 08:30)
o jeigu ir vaikai užknis" biggrin.gif visi biggrin.gif kaip gyvybės forma?  vat taip, kaip moterys?

tai paaiškink?


nzn unsure.gif meiles vyrui/ moteriai ir meiles savam vaikui net nebandyciau lygint. Kad svetimas: zmonos ar vyro turtas is buvusiu santuoku galu uzknyst- pilnai tikiu, sprendimas paprastas: skyrybos.

nes bet kuria akimirka gali atsirasti bio ir tavo gyvenimas suniui ant uodegos. Beto ir vaikas gali tureti begale bedu, kuriems sprests reiks pinigu ir pastangu kurios su savu isleistum smagiau. Auginti svetima vaika tai pasaukimas, kuri kaip bet koki pasaukima retas turi. O kitiems gaunasi is geru noru kelias i pragara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 09 vasario 2013 - 09:33
tokiu atveju autoriui reiktų kreiptis į 'kertelę sielai" ir verkti, kad jis negali pagimdyti nuo spermos donoro.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 09, 10:46)
tokiu atveju autoriui reiktų kreiptis į 'kertelę sielai" ir verkti, kad jis negali pagimdyti nuo spermos donoro.


Ka reiskia "pagimdyti nuo spermos donoro"? Ar turit omeny turi verkt kad ne moteris yra? g.gif
Atsakyti
Manau,kad paprasčiausia išeitis - kreiptis į VTAT su prašymu globoti,ar įvaikinti.Jei pareiškimą atmes- į Lygių galimybių komisiją.Ir sukurti precedentą,nes LT tikrai to nėra.Tik neaišku,ar vyrai nenori,ar jiems neduoda?
Bet apeiti visą šitą popierizmą - niekaip.Kaip auginti vaiką,kai nėra jokio dokumento,įrodančio jūsų teisę juo rūpintis?Popierėlio reikia darželiui,mokyklai,poliklinikai,keliaujant ir t t.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Germine, turint omeny netylanti pedofilijos skandala manot vyras panorejes globot/ vaikintis turi nors viena sansa? Gerai, VTAT atmes, kreipsies i Lygias galimybes, gal net ir irodys kazka, ir kas? Byla tikrai bus paviesinta, atsiras antras namas prie kurio minia zmoniu "vaika gins" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 09 vasario 2013 - 10:51
Prieš daug daug metų,kai vesdavau sesę į darželį,ten buvo kilęs vietinio masto skandalas - vieniša mama ...net nežinau,kaip tai įvardinti...augino berniuką.Prisikurkit pačios,kiek šlykščiausiai pajėgsit išmąstyt.Sovietmečiu nebuvo jokių vtat'ų.Nežinau,kaip baigėsi.Bet gi moteris irgi galima įtarinėt ax.gif O aš pažįstu ne vieną vienišą įmotę ir globėją.Taigi nereikia prognozuot baisiausio.Jei žmogus nori,jis savo sieks nepaisydamas sunkiausių išbandymų.Tik man visiškai nešautų į galvą,kad forume rašytų keistų poreikių turintis žmogus.Gal todėl,kad pažįstu labai daug tikrų vyrų,kurie dievina vaikus ir labai gražiai jais rūpinasi.
Atsakyti
Germine, as ir neitariu supertti "keistais poreikiais" bet cia gi LT doh.gif Pazinajau geju, kuris globojo (neoficialiai, rupinosi, maitino, pamokas tikrino ir pan) kaimynu alkogoliku vaika- berniuka 12 metu. As 100% tikra kad tai dare tikrai be jokiu iskrypelisku minciu, vaikas buvo niekam nereikalingas, sedejo ant laiptu valandu valandas kai girta motka su vyrais vieno kambario bute davesi, niekam nerupejo. O atsikrauste tas vyras i nama, pradejo globot berniuka- visiems kaimynams iskart jo gerove parupo verysad.gif doh.gif

Taip, pritariu jums, kas nori- pasieks, bet ir supertecio abejojimas oficialia tvarka man suprantamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 09 vasario 2013 - 11:07
QUOTE(Germinė @ 2013 02 09, 10:45)
Manau,kad paprasčiausia išeitis - kreiptis į VTAT su prašymu globoti,ar įvaikinti.

jis gi nenori cool.gif
Atsakyti
Tada tegul svajoja toliau,kaip pagerinti gyvenimą likimo nuskriaustiems vaikams 4u.gif
Aš irgi svajoju.Kartais net garsiai.Tu žinai ax.gif Kad globėjus valstybė apdraustų,kad mokėtų algas,kad gerintų gyvenimo sąlygas.Jau net nešneku apie pagalbą mūsų vaikams -medicininę,psichologinę ir t t.Kad skatintų globoti,kad globėjai galėtų būti tik tėvais,o ne buhalteriais,apskaitininkais ir kt darbuotojais,renkančiais pažymas,besirūpinančiais pašalpom,alimentais ir kt. biurokratija.Kad šviestų ir auklėtų visuomenę,galvojančią,kad ne bio vaikelio auginimas yra verslas,lengvi pinigai,noras praturtėti.
Bet,nepaisant utopinių svajonių,aš nesėdžiu ir nelaukiu,kol kažkas jas įgyvendins.Auginu vaikus čia ir dabar.Taip,kaip yra.
Atsakyti
Germine, atsiprasau, bet man jusu svajones nepatinka schmoll.gif Kazkokia asociale dauginsies (nes visgi neasocialiu tevu net mirties atveju giminaiciai stengiasi vaikus augint) o as, kaip mokesciu moketoja, turesiu atimt is savo vaiku, kad tos asociales vaiku globejai galetu nedirbt g.gif As irgi noriu nedirbt ir tik vaiku auginimu uzsiimt. Kuo mano vaikai prastesni uz kazkokios narkomanes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 09 vasario 2013 - 14:07
Lieka arba sulaukti geresniu perspektyvu klonavimo srityje (butu mano pasirinkimas No1), arba isivaikinti ne Lietuvoje. Haitis butu bene geriausias pasirinkimas ir greiciausiai dauguma valstybiu, nepasirasiusiu Hagos konvencijos, nes tada kuo daugiau $$$ turi, tuo daugiau sansu smile.gif Gyvenimas toks. Gerai susitvarkius dokumentus, su geru advokatu manau ir per visas LT ivaikinimo proceduras praeitumet be problemu. Butu precedentas, bet kitiems kelia praskintumet, norai geri. Konfidencialumo reikalas jau butu advokato darbas.
Atsakyti