Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

antras didesnis bet grazesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 10, 01:19)
cia tavo vyo ar tavo gimtadienis kovo pradzioj  biggrin.gif  maniskio mb kovo 5  doh.gif ir 40  doh.gif

oj ne, as dvynys 4u.gif geguziukas wub.gif
kovo pradzioj, MB gimes
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 02 10, 01:24)
antras didesnis bet grazesnis  g.gif

Ir mane ant dideliu traukia. As net zinau koki kompleksa tuom noriu kompensuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 10, 02:24)
oj ne,  as dvynys 4u.gif geguziukas  wub.gif
kovo pradzioj, MB gimes

tada zuvytes abi turim lotuliukas.gif siaip ju charakteriai geri, bet biski savanaudziai kartais 4u.gif ir kartais ziauriai uzsispyre a ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 10, 01:22)
Gerai, kad tu svenciu daug turim biggrin.gif
Na, pasakykit savo nuomone apie dydi
user posted image
user posted image

Maniskis 40-mecio proga laikrodi gavo lotuliukas.gif

maniskis 30meciui laikrodi gavo... kaledom vel laikrodi doh.gif zodziu... dabar sakiau kita met jubiliejus bus kas nors idomaus o siemet pati i kaspina susisuksiu ir pasidovanosiu lotuliukas.gif

Jolaida antras mano akim graziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 10, 02:26)
Ir mane ant dideliu traukia. As net zinau koki kompleksa tuom noriu kompensuoti lotuliukas.gif

koki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 02 10, 01:26)

ojezou kaip man poslai nuskambejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt vynas veikia lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 02 10, 01:27)
tada zuvytes abi turim  lotuliukas.gif siaip ju charakteriai geri, bet biski savanaudziai kartais  4u.gif ir kartais ziauriai uzsispyre a ne  lotuliukas.gif

aha zuvytes.. mano ziogas irgi daros nebe ziogas o geras ungurys doh.gif irgi zuvyte
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 10, 01:27)
maniskis 30meciui laikrodi gavo... kaledom vel laikrodi  doh.gif  zodziu...  dabar  sakiau kita met jubiliejus  bus kas nors  idomaus o siemet  pati i kaspina susisuksiu ir pasidovanosiu  lotuliukas.gif

Jolaida antras mano akim graziau  blush2.gif

Nu tai ka, reiks keist doh.gif Tada kai kai uzsakyma siunciau, tai to antro atrodo nebuvo g.gif Negi taip apsizioplinau doh.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 02 10, 01:27)

Priekinio strateginio fasado trukuma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 10, 01:29)
ojezou kaip man poslai nuskambejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  matyt vynas veikia  lotuliukas.gif  doh.gif

oi, tik nereikia cia lotuliukas.gif as vyno siandien negeriau lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif oj strateginis fasadas ir mano jau pavarges.... reik remonto, kada nors laugh.gif
Atsakyti
tai neviena zuvyte 4u.gif smagiau biggrin.gif o pas mane ir jautis, ir vezys, ir skorpiomas -oi koks arsenalas -jei su manom tai skorpionai du doh.gif baisu doh.gif ir visi su savo principais...
va as siemet tik paskutine minute apsisprendziau mb pirkt laikrodi...pradzioj galvojau apie striuke su gortex doh.gif irgi jam patinka doh.gif bet kita sezona nupirksiu gal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 10, 01:33)
laugh.gif oj strateginis fasadas ir mano jau pavarges....  reik  remonto, kada nors  laugh.gif

MB cia kada pareiske, kad fasada galiu remontuot tik tuo atveju, jei zadu pradet dainavimo papais karjera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 10, 02:33)
laugh.gif oj strateginis fasadas ir mano jau pavarges....  reik  remonto, kada nors  laugh.gif

cia visoms matyt kuriom za 30 lotuliukas.gif tame tarpe ir man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 10 vasario 2013 - 01:36