Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Vaicekauskaitė.

Sveikutes, stai ir as nusprendziau pasidalinti savo nuomone, kuri tikrai nera viena is geriausiu. Pries kelias savaites teko paguleti 2ligonineje pas sita gydytoja. Didesnio nedemesingumo, nepagarbos ir saltumo tikrai nebuvau patyrusi. Atvaziavau del gresiancio persileidimo (7sav). Per visa gulejimo laika gydytoja ilekdavo i palata tik 4-5 min ir daugiau jos nematem, budincios irgi nelabai teikdavosi ateiti. Gyd. Vaicekauskaite pastoviai sakydavo, kad kraujuoti yra "norma", kad pilvo skausmai irgi yra "norma" (tik tada nesuprantama kodel gulde i ligonine). Taigi pragulejau as virs savaites su ta "norma" ir isleido mane namo. Jei reiktu rinktis, tai negimdyciau pas ja net jei ji butu paskutine akusere ginekologe zemeje. Stai tokia mano nuomone. 4u.gif [FONT=Times]
Atsakyti
Ir man pas ja teko gimdyt pirma dukrele...tai jeigu trecia gimdyciau,tai tikrai ne pas ja.Grubi ir tt...Nors kai gavo pinigu,dar net man nepagimdzius ,susvelnejo verysad.gif Ka daugiau galima dar pasakyti?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Teko man irgi su sia gydytoja susidurti ("Medgintras"), bet labai labai senai (pries kokius 5 metus). Tai buvo viena pirmuju mano apziuru, tai po tokios traktoristes apziuros pradejau bijot eit pas ginekologus.. Grubumas neispasakytas.. buti grieztai ir grubiai yra du skirtingi dalykai... Bet toje pacioje klinikoje atradau puikia gydytoja pas kuria dabar ir lankausi ir kuri priziuri mano nestuma t.y. gyd. J. Žebrauskienė.
Atsakyti
4u.gif Prisiskaičiau čia visokiu nuomoniu ir geru ir blogu. Nežinau kodėl, bet nieko blogo negaliu apie ja pasakyt. Dabar laukiuosi trečio vaikelio ir vaikštau pas ja. Ir rupinasi ir domisi, lyg viskas normaliai.
Beje turėjau problemu su moteriškom ligom, buvo ne vietoj pastojimas ir trukusi cista. Tai nakty mane ekstra išvežė i II lygoninia ir ten atliko man dvi oreracijas viena po kitos verysad.gif . Gaila kad nepamenu tos daktarės pavardės, vat nuo jos tai reikėtu bekti. Išoperavo, išpjove viena kiaušide ir net nebuvo atejusi po operacijos apžiurėt ir nieko nesake apie pašalinta kiaušide. Labai su vyru norėjom vaikelio, bet negalėjau pastoti, tada nuėjusi pas Vaicekauskaite viska sužinojau. Ir ji man išraše vaistu, viska paaiškino ir po poros menesiu aš pastojau.
Tad man ji yra thumbup.gif
Atsakyti
vos pastojus pabegau nuo sios gydytojos is "Medgintro". Tokios abejingos ir neprofesionalios ginekologes iki siol neteko sutikti. PAskutini kat pas ja apsilankius del nestumo dar ir pinigu nuplese uz echoskopija (ir ne nuo manes vienos tadien), tariamai taise pati prietaisa , tai dabar ima po 50 lt is pacienciu, kad atsipirktu remonto darbai; pinigus i stalciu susikiso, ant kazkokio priklijuojamo lapuko varda uzsirase salia kitu. Tadien ne tie dalykai galvoj rupejo, buciau pasiaiskinus registraturoj, kas cia per nauja sistema atsirado sioj klinikoj. Ir is vis, begti nuo tokios gydytojos kuo toliau.. brrr.. jei ji is akies nustato infekcija tau ar ne, baiges ji ar ne, tai kas ji per daktare... Vis skuba, kuo greiciau atsikratyt pacienciu, dar nepatenkinta, kad is vis atejai.. Zodziu nieko gero apie ja pasakyt negaliu ir gyvenime pas ja jau neisiu.
Atsakyti
skaitau ir netikiu,kad cia apie ta pacia Vaicekauskaite doh.gif . as pas ja lankaus Medgintre ir ji su manim elgiasi labai rupestingai,pries kiekviena vizita daro kraujo ir slapimo tyrimus... nei ji grubi nei ka. ir gimdysiu pas ja.
Atsakyti
nu as pas sita gydytoja gimdziau pries beveik 3 metus...nu man ji kaip gydytoja gal ir nieko, viskas buvo gerai, ji turi gera akusere ir nuo jos daug kas priklauso, juk viska atlieka ji!!o daktare tai po gimdymo retai ateidavo paziureti kaip as laikausi, o kaip padavem sutartus pinigelius, visai neatejo... tai va tokia ir gydytoja,o akusere tai galiu tik pagirti, ejo kelis kartus per diena pas mane ziureti kaip as ir mano mazasisi laikosi thumbup.gif
Atsakyti
pati blogiiausia gydytoja kiek teko sutikti
Atsakyti
As pas sita daktare vaikstau jau 10 metu, nusiskundimu neturiu, dabar laukiuos ir lankaus pas ja. Del gimdymo tai dar nezinau ar pas ja.
Atsakyti
teko ir man pora metu pas ja lankytis, nieko gero apie ja negaliu pasakyt, labai jau nuotaikos zmogus, per pora metu ji man ne karto nepasiule paimt tepinelio, nors pastoviai problemu turejau blink.gif
Atsakyti
Vaicekauskaite... schmoll.gif
as pas ja negimdziau, bet jos priziurimoj palatoj gulejau. tai mano nuomone tokia, kad si daktare labai megsta pinigelius kisenej ir tik tada atsiranda susidomejimas ligoniu.
ateidavo i palata susiraukus visa, su pareiskimais, kad greiciau cia krutinkis, nes as visa para budejau ir esu nemiegojus ir neturiu laiko kada cia laukti.
kita karta atejo i palata net nepaskaicius mano istorijos. sako israsom tave siandien. o man buvo is praeitos dienos kartsis sukiles ir skirti antibiotikai, kas reiske dar 5 dienas ligoninej. tai atejo net nepasiziurejus i mano istorija.
pas tokia net nesugalvociau gimdyti tikrai.

cia ne i tema, bet busimoms mamytems patarimas, labai zinokit kokius vaistus skiria ir kokimis valandomis. nes viena budinti akusere butu suleidus man vaistu nuo skausmo, kai jie siaip buvo paskirti kitai gimdyvei gretimoj palatoj po cezario.... doh.gif man tuo metu leido antibus pagal valandas ir atejo ne pagal valanda leist tai klausiau ka cia leisit. tai sako nuo skausmo. kai akis ispuciau kodel tai tada tik susizgribo, kad ne i ta palata atejo..... tai va kaip buna
Atsakyti
Teko man pas ja gimdyti pries daugiau nei 5 men. Buvau susitarusi su gydytoju, bet jis to metu sirgio ir teko gimdyti pas budincia gydytoja - Vaicekauskaite. Gerai, kad su akusere buvau susitarusi.
Vos nuvaziavus, vaicekauskaite mane apziurejo ir vos neapreke ko atvaziavau, kad kaklelis dar neatsidares. Bet as sakau man skauda. O ji lyg negirdejo to. Pagalaiu atvaziavo akusere ir ji mane paprotino, kad ideciu i kisene. Aisku, as taip padariau. Nuo tos akimirkos ji neatsitrauke nuo manes, buvo visa laika salia, nes man sunkiai atisdarinejo kaklelis. Surase viska, kad duotu nemokama epidura.
na bet jei reiketu rinktis, tai pas ja tikrai nesirinkciau gimdyti, nes is pirmo zvilgsnio tai ji man primena kaimo melzeja.
Atsakyti