Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas 6 dalis

QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 03, 12:26)

Bet vienintelis dalykas neramina -nakvynė.Mes nenorime apsistoti vienoje vietoje, kiekvieną naktį nakvotume kitur. Tai ar yra Krymo pakrantėje viešbutukų? Apie juos niekas taip ir nekalbėjo, visi miega palapinėse ar butuose. Mums dušas būtinas ryte , vakare.Ir kitas dalykas babytės nuomoti parai nelinkusios.

Geriau pasižiūrėkit porą taškų iš kurių galėtumėt aplink apvažinėt ir pažiūrėt kas jums įdomu. Nelabai ten rasit vienai nakčiai nakvynių. Mes vienoj vietoj 3 nakvojom ir tai šiaip ne taip radom , nes per trumpai.
O kuo blogai butas? Dušai yra, virtuvė yra, pats sau šeimininkas.

Ir kaip matau, kiekvienais metais kažkoks stresas šitoj temoj - tai keliai, tai nakvynės biggrin.gif Nuvažiuosit tais keliais - pas mus jau panašios būklės jie kai kur. biggrin.gif Rasit tas nakvynes - dar negirdėjau kad kas Kryme nakvynių nerastų. Važiuokit per kur jums norisi - per Lenkiją ar Baltarusiją- iš tikrųjų tai jokio skirtumo, tik vidinis įsitikinimas, kad per kitur geriau. Tiesiog važiuokit su geru nuotaikos užtaisu ir viskas bus gerai. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 06 05, 07:48)
Geriau pasižiūrėkit porą taškų iš kurių galėtumėt aplink apvažinėt ir pažiūrėt kas jums įdomu. Nelabai ten rasit vienai nakčiai nakvynių. Mes vienoj vietoj 3 nakvojom ir tai šiaip ne taip radom , nes per trumpai.
O kuo blogai butas? Dušai yra, virtuvė yra, pats sau šeimininkas.

Ir kaip matau, kiekvienais metais kažkoks stresas šitoj temoj - tai keliai, tai nakvynės  biggrin.gif Nuvažiuosit tais keliais - pas mus jau panašios būklės jie kai kur.  biggrin.gif Rasit tas nakvynes - dar negirdėjau kad kas Kryme nakvynių nerastų. Važiuokit per kur jums norisi - per Lenkiją ar Baltarusiją- iš tikrųjų tai jokio skirtumo, tik vidinis įsitikinimas, kad per kitur geriau. Tiesiog važiuokit su geru nuotaikos užtaisu ir viskas bus gerai.  biggrin.gif

Jei miestas didesnis nakvynes ieskokit gelezinkelio stotyje
Ten pilna tarpininkaujanciu
Jei miestelis mazesnis- autobusu stoty arba tiesiog centre miestelio
Paprastai netoli ir auto stoja

Tik vat beda- pamato LT numerius ir kainos sokteli
Pasigooglinkit bent kainas susizinoti, kur kokios yra:)

Mes pernai sugalvojom pries vaziuojant i uzsakyta vieta dar pasiziuret , gal rasim kazka padoraus pigiau. Radom 2 kart brangiau:)
Tiesa paskui vazinejant maciau ir po 15 grivnu lova. Bet ten jau patogumai bendri, dusas - lauko kieme mirksiukas.gif

Siais metais buvau susiradus apartamentus su atskira virtuve saugomoj teritorijoj. Netoli Sevastopolio- Orlovkoje uz 42 eur (keturvietis ), naujas namas, vienas aukstas tik pernai pradetas nuomoti, antras tik siemet. Pliazas uzdaras. Mes pernai ten buvom nuvaziave- man patiko, kad smelis ir netoli JBK, kur pavazinet galima:) Bet vistik musu planai pasikeite, nebevaziuojam, skrendam kitur mirksiukas.gif
Atsakyti

Nemoku planuoti neturėdama žemėlapio. man googlinti nelabai, norisi matyti visą vaizdą.
Padėsite man? biggrin.gif lankysim įprastas visiems turistams vietas, labia norisi iki Tarchankuto pusiasalio, jis toliausiai kiap suprantu mirksiukas.gif Tai gal Sudake ar arti jo būtų viduriukas?

Bet kokiu atveju nesiūlau ieškot dideliuose miestuose tipo Jaltos sezono metu, permokėsit juodai. Jei man reikėtų ieškočiau mažuose miesteliuose kažkur tarp Aluštos ir Koktebelio pas vietinius gyventojus.
Atsakyti
man tuo ir patinka viešbučiai, kad ten kaina tokia, kokia yra. o ne pagal nuotaiką nuomotojo smile.gif
beje, lietuviški numeriai UA nebe naujiena, nes vietiniai susirado nišą, kaip galima lietuviškais numeriais vėžintis smile.gif todėl jei gerai kalbat rusiškai, galit blefuoti, kad esat vietiniai, o mašiną turit kaip policijoj užregistruoti.
arba iš vis - pasistatyt mašiną tolėliau, ir eit nakvynės pėsčiom klausti.
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2013 06 05, 16:24)
Nemoku planuoti neturėdama žemėlapio. man googlinti nelabai, norisi matyti visą vaizdą.
Padėsite man? biggrin.gif lankysim įprastas visiems turistams vietas, labia norisi iki Tarchankuto pusiasalio, jis toliausiai kiap suprantu  mirksiukas.gif Tai gal Sudake ar arti jo būtų viduriukas?

Bet kokiu atveju nesiūlau ieškot dideliuose miestuose tipo Jaltos sezono metu, permokėsit juodai. Jei man reikėtų ieškočiau mažuose miesteliuose kažkur tarp Aluštos ir Koktebelio pas vietinius gyventojus.

Atsidarykit https://maps.google....ps?hl=lt&tab=wl, paspaukit gauti nuorodu ir ten parasykit viena taska, paskui spaukit daugiau nuoridu ir parasykit kit ataska, gausisi jums zemelapis. Jei noresit, galit pasidaryti su nuotraukom .

Tai, kad Sudakas visai i kita puse nuo Tarchankuto ir toli. Jum kokioj Eupatorijoj apsigyven reiketu
Atsakyti
Perskaiciau dar ir 5 Krymo tema.Supratau, kad teks apsigyventi vienoje vietoje ir keliauti, arba reikia palapinese miegoti . Tarchankutas maciau, kad toil, bet noretusi iki jo palekti. Snd bandziau Pegase zemelapi uzsisakyti, rytoj paskambins ar bus toks. Jei ne, tada jau niekur nesidesiu ir is google spausdinsiu.
Snd pas mus oras kaip Kryme smile.gif
Eupatorijoje atostogaudavau su tevais kas antra vasara, butu idomu prisiminti smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, nesugebėjau visų temų perskaityt blink.gif
kilo klausimas, kaip ten su nakvynėmis palapinėse? Tra tam skirtų vietų? nes skaičiau kad su kempingais nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2013 06 06, 22:13)
Atsiprašau, nesugebėjau visų temų perskaityt  blink.gif
kilo klausimas, kaip ten su nakvynėmis palapinėse? Tra tam skirtų vietų? nes skaičiau kad su kempingais nelabai  g.gif

Pas juos kempingu pilna, t y stovyklaujanciu su palapinemis
Bet kempingu lygis doh.gif
Atvaziavot prie juros ir statote palapine
Na aisku laukiniuose papludimiuose, kokioj Jaltoj to nepadarysit mirksiukas.gif

Jau geriau pas bobute lova su bendrais patogumais kieme uz 5 lt issinuomot

Mes kai buvom Feodosijoje, uz jos keli km tesiasi smelio papludimiai,
tai ten papludimyje palapiniu keletas vis budavo pastatyta
Man tai nesuprantama budavo, kur zmones prausiasi? Kur savo reikalus atlieka?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 06, 16:39)
Perskaiciau dar ir 5 Krymo tema.Supratau, kad teks apsigyventi vienoje vietoje ir keliauti, arba reikia palapinese miegoti . Tarchankutas maciau, kad toil, bet noretusi iki jo palekti. Snd bandziau Pegase zemelapi uzsisakyti, rytoj paskambins ar bus toks. Jei ne, tada jau niekur nesidesiu ir is google spausdinsiu.
Eupatorijoje atostogaudavau su tevais kas antra vasara, butu idomu prisiminti smile.gif

O jus Tarchantute nardyt noresite?
Jei ne- tuomet tikrai yra idomesniu vietu

Man Tarchantutas nebuvo tai, kad pasakyciau wau:)
As cia dar karta sugrisiu

Antra karta ten nevaziuociau
Kas kita nardytojams, ten ju rojus
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 06, 17:39)

Jie per Lenkiją važiuosit, nusipirksit ten žemėlapį. Lenkijoj jie gerokai pigesni biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lina0612,2013 06 07, 00:36]
O jus Tarchantute nardyt noresite?
Jei ne- tuomet tikrai yra idomesniu vietu

Ne, nenardysime.Man oulos grazios pasirode. Noretusi pamatyti, bet jei toil nuo pagrindiniu lankomu vietu, tai nevaziuosim.
Dar detaliai neplanavau nieko, tai del to ir neisivaizduoju kilometrazo.
greit atostogos tada jau dirbsiu prie marsruto. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2013 06 07, 08:32)
Jie per Lenkiją važiuosit, nusipirksit ten žemėlapį. Lenkijoj jie gerokai pigesni  biggrin.gif

Teks pirkti, jei cia negausiu. Snd taip niekas ir nepaskambino is Pegaso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 07, 22:21)
Teks pirkti, jei cia negausiu. Snd taip niekas ir nepaskambino is Pegaso  lotuliukas.gif

O kokio ieškote žemėlapio? Jei Ukrainos, Krymo, tai gal šis tiks:
http://www.mapshop.l...nt01returnid=15
Atsakyti