Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Jeigu kažkas norės įdomesnio kažko - siūlau atlikėją DOW iš Nigerijos, kuris dainuoja ir kalba angliškai, moka kelias lietuviškas dainas, turi DJ ir aparatūrą ir visokią muziką. Mokėjom 280 eur už viską, jie atbuvo apie 6 val. (jie į Kauną atvyko iš Vilniaus) eur. Žodžiu standartas - viskas ko reikia, bet plius labai fainas ir juokingas afrikietis, buvo labai smagu.
http://www.didysisve...jai-109589.html Čia info daugiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, dukra planuoja vestuves. Vestuvių muzikantais pasirinko grupę Drovuoliai. Gal kas buvote vestuvėse kur jie grojo ir galite pasidalinti įspūdžiais.
Atsakyti
Labas vakaras, norėčiau pasiteirauti apie grupe Banglai, nes radau tik pora komentaru, kad anksčiau kai sudėtis buvo kita buvo problemu su jais, bet dabar lyg ir kiti gal kas susidūrėt su jais dabar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskeniukas @ 2015 05 18, 14:11)
Praejo ir musu vestuves, tad noreciau paremonduoti grupe "Ego". Tikrau saunus muzikantai. Atsizvelge i visus musu norus ir labai sauniai bei linksmai pravede vestuves  thumbup.gif

''Ego'' grojo pas mus vestuvese, tik tas vyko jau tikrai seniai ax.gif Tik patys geriausi ir silciausi prisiminimai apie siuos muzikantus tiek is musu lupu, tiek is draugu, giminiu bei artimuju, kurie dalyvavo musu vestuvese wink.gif Savaitgali turesim musu imones kaledini vakareli, kolegu verdiktu taip pat juos pasikvietem groti bei vesti vakara. Idomu bus susitikti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Išaušo ir mano diena, vasarą norim rengti vestuves. Gal turit patarti kokių gerų muzikantų, kurie kartu ir pravestų visą vakarą ir gyvai dainuotų. Mėgstam lietuvišką šiuolaikišką muziką ir senas populiarios dainas: Povilaičio, Šiškausko ir pan.
Taip pat žinom kad didžiai daugumai svečių irgi tokia muzika prie širdies.

Tikimės, kad muzikantai ne tik puikiai padainuos, bet ir praves visą vakarą. Prašau pateikite savo pasiūlymus, būtų labai gerai, kad parašytumėte kainą, grupių /muzikantų pavadinimus ir kontaktus.

Bučiau labai dėkinga smile.gif))
Atsakyti
Atvaziuokit i Kursenus i restorana Romuva si sestadieni gros grupe PLIUS+ . Paklausysit, ivertinsit mirksiukas.gif .
feisbuke ieskokit: grupe PLIUS+
Atsakyti
Mums labai pasiteisino muzikantai, jie klaipėdėčiai, du vyrukai ir dainuoja, ir praveda renginį. Labai patiko, kad profesionaliai groja saksofonu, akordeonu, gitara. Ne kaimo muzikantai. Dainas ir instrumentines melodijas suderinom iš anksto. Buvom užsakę įmonės baliui ir tėvo jubiliejui, tai nepasigailėjom.
Tel 868337082
Atsakyti
Sveiki, domina gal kas buvote vestuvese kur grotu Evaldas Ragelis? Labai reikia atsiliepimu...
Atsakyti
Rudenį savo vestuvėms buvom nusisamdę Kirą iš Renginių Linijos ir nusivylėme. Pagrindinis dalykas dėl ko ji mus sudomino, tai kad ji galėjo pravesti renginį dviem kalbom, lietuvių ir rusų, tuo tarpu beveik visi kiti vedėjai galėjo tik viena kalba. Kėlė nerimą, kad apie ją neradom jokių atsiliepimų, bet guodė tai, kad ji dirba laidų vedėja radijo stotyje. Patiko bendravimas su ja telefonu, pasirodė paprasta, nuoširdi. Dviem kalbom kalbėjo įdomiai, nevertė kiekvieno sakinio, o kas antrą sakinį šnekėdavo kita kalba ir labai spalvingai gaudavosi.
Tačiau pačiose vestuvėse jau buvo kitaip, pradėjo dviem kalbom o tęsė tik rusiškai, nors nuolat gaudavo pastabas, kad lietuviškai kalbantys svečiai nieko nesupranta.
Taip pat iš anksto perspėjom, kad esam visi jauni, be kompleksų, norim kuo daugiau linksmybių, žaidimų ir t.t. Tačiau didžiąją dalį vestuvių tik šokom, kitą dalį tiesiog prasėdėjom prie stalo su keliais popieriniais žaidimais lyg kokie pensininkai.
Žodžiu jeigu būtumėm sumokėję kaip už mėgėją, tai būtų ok, bet kai sumokėjom kaip už profesionalą, o gavom mėgėją, tai jau nepatiko.
Jeigu publika santūri, pagyvenusi, tai galite ją samdyti, bet jaunimui tikrai nepatiks.

Visai kitaip galim pasakyti apie kartu su ja buvusį DJ Tadas Buitkus, kuris labai gerai atidirbo visą vakarą, garso kokybė buvo nepriekaištinga (klausą turiu, pats buvau DJ), už nedidelę premiją atkentėjo iki pat paryčių smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Na man reikia ne vestuvem,bet jubiliejuj muzikanto.gal kas ka galite pasiulyt?dekui.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2016 04 28, 08:30)
Sveiki 4u.gif
Na man reikia ne vestuvem,bet jubiliejuj muzikanto.gal kas ka galite pasiulyt?dekui.

ar ką nors radote? man irgi reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2016 04 28, 08:30)
Sveiki 4u.gif
Na man reikia ne vestuvem,bet jubiliejuj muzikanto.gal kas ka galite pasiulyt?dekui.


pažiūrėkite: www.skelbiu.lt ir www.didysisvestuviukatalogas.lt
rubrikose "muzikantai".Tikrai didelis pasirinkimas. Dėmesio verti tie muzikantai, kurie pateikia savo vaizdo įrašus. Tada akivaizdžiai matosi muzikos stilius ir lygis. Jeigu nieko nepateikia, tada geriau nerizikuoti, nes visokių pasitaiko.
Sėkmės! smile.gif
Atsakyti