Alekto, tas apvyniojimas suteikia stiebams švelnumo ir vietoj žalios suteikia salotinę spalvą, net išorinė dalis stiebo būna tiek pat švelni ir traški kaip ir visas vidus. O dėl apvyniojimo- hektarų niekaip nepavyks, bet turint ~30-40 augalų- kodėl gi ir ne?
Para, aš savuosius mulčiavau, bet ne iki viršūnių

Stiebai turi kvėpuoti.
Vyniojau gofruotu kartonu- nepasiteisino- po lietaus ištįžo, radau standesnį vyniojimo popierių, apvyniojau kiekvieną salierą porą kartų, virvę aprišau iki pat viršaus. Stovėjo tokie cilindriukai. Svarbu apriboti stiebų apšvietimą.
Šiemet noriu pabandyti apvynioti keliais sluoksniais agro- gal ir pasiteisins?
giedriause, lapkotinius salierus suvartojame šviežiai spaustose sultyse (obuoliai+morkos+moliūgas+slyvos), vasarą tarkuojant obuolius ir morkas įtarkuoju į tą košę ir stiebą saliero- niekas nesiskundė, susivartoja į Valdorfo mišrainę, troškinius, konservuojant kartu su agurkais, šaldau žiemai.