QUOTE(yerena @ 2013 02 28, 14:34)
aš auginu dviejų rūšių Pak Choi- žemaūgius ~5 cm (30 dienų) ir standartinius (45). Tai trumpos dienos augalas iš kopūstinių šeimos. Vasarą tik išleidęs porą lapų leidžia žiedyną, žydi geltonai. Greitai susivartoja Azijos šalių patiekaluose. Jei tik yra galimybė- rekomenduoju
Situos Pak-Choj siemet ir as bandysiu. Manau, kaip ir kokie mangoldai i salotas sueis

. Merginos, man tai toks klausimas - auginti tai tikrai norisi visko, daug, kuo idomesniu, egzotiskesniu darzoviu, tai cia pliusas. O minusas tame, kad bent jau as ne visa derliu po to moku tinkamai ir skaniai panaudot

. Kad ir tie savojos ar kokie lapiniai kopustai - darze kaip geles isbujojo - grazu, bet i salotas tais ir nesumasciau ipjaustyt

. Norisi ir ropiu, griezciu, bet kur juos po to det? Pernai bandziau pastarnokus augint - i sriuba kaip bulves sudejau... Siemet ir petrazoliu sakniniu prisipirkau seklu... O kaip jums su tuo derlium ir jo sudorojimu, a?
Papildyta:
O visokia tie darzoviu receptai ar knygos, tai ne man... Kai paskaitai, pvz. kokie virti mangoldu lapkociai uzpilti sviestu ar maltinukai is lapiniu kopustu... na nevalgom mes tokiu patiekalu, o vaikai, tai tuo labiau...