Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-17

[quote=Alekto,2013 02 19, 14:02]
Aš vis svarstau,kodėl mane taip atgrąso tos šparaginės biggrin.gif Tai pasikapsčiau smegeninėj ir atsiminiau, kad kažkada mano paauglystėj mama buvo primarinavus jų.Gyvenom bute.Sustatė kokią 10 litrinių stiklainiukų tamsiam kambarėlyje. O jie velniai ėmė ir nušaudė cool.gif Kokį pusmetį namai dvokė vėmalais doh.gif lotuliukas.gif nieko į svečius negalėjom pasikviest,nes atrodė,kad tik ką visas skrandžio turinys išbėgęs lotuliukas.gif T
:
thumbup.gif thumbup.gif čia tai prisijuokiau, kompensavo ir troškinio trūkumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 14:31)
a zinai, kazkiek salotu turbut galima butu ir dabar pasiset.. jos ilgai galvojancios. Paskui ispikiuotas ir paaugusias su visom zemem is vazoniuko galima i siltnami persodint,  greiciau ragaut bus galima. Nes mane visad uzknisa laukt, kol anos uzaugs.
Gerai, kad priminei, reiks ir man siek tiek pasiset  smile.gif

Ai, uzsisakiau sio bei to is ano Xaos uzrodyto puslapiuko su rusiskom seklom. Viskas ten tvarkinga. Vakar vakare parasiau, siandien paskambino ir sutarem, kad po darbo i namus atves. Sake, galesiu gyvai perziuret daugiau turimo turto, gal dar kas patiks  smile.gif

As ir masciau, bet galvojau ankstoka gal...

Ko tau dar truksta? Ka uzsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 14:56)
Beje, pas mus ir šuo  kavą geria  cool.gif

taip ir isivaizduoju sedinti ant sofkutes suni, elegantiskai kojikeje laikanti puodeli ir siurbciojanti kavute wub.gif
(ne i tema, ale kad tu visad viska zinai.. gal esi girdejus, nuo ko gali nulinkt kates ausu galiukai?)
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 15:14)

Ko tau dar truksta? Ka uzsisakei? bigsmile.gif

kazkokiu nesvietiskai derlingu sibiriniu baklazanu, ultraankstyvu pomidoru Boni M, keleto pavadinimu agurku (SM reklamos auka) ir ropiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 15:24)
taip ir isivaizduoju sedinti ant sofkutes suni, elegantiskai kojikeje laikanti puodeli ir siurbciojanti kavute  wub.gif
(ne i tema, ale kad tu visad viska zinai.. gal esi girdejus, nuo ko gali nulinkt kates ausu galiukai?)
Papildyta:
kazkokiu nesvietiskai derlingu sibiriniu baklazanu, ultraankstyvu pomidoru Boni M, keleto pavadinimu agurku (SM reklamos auka) ir ropiu  biggrin.gif

Tau maza agurku? blink.gif doh.gif lotuliukas.gif Kurie cia baklazanai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 vasario 2013 - 15:36
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 15:24)

Yra trys variantai, kuomet trūksta maisto racione kalcio, nes skirtingo amžiaus gyvūnėliui, skirtingas poreikis. Dar gali būti nuo uždegimo ausytėse arba apsigyvena tam tikri parazitai pačiose landose. Čia bent jau šuniukams taip būna.
Tiesa, jei ausytėse uždegimas, tai galima užuost tokį būdingą džiovintų grybų kvapą. Jei tokio nėra, tuomet jau reiktų pabandyt papildomai kalcio preaparatų duot arba paprašyt vet gydytojų, kad patikrintų ar parazitai, kokie neapsigyveno wink.gif

Ką čia į temą parašius g.gif A, šian maniškis kalendorius liepia paprikas sėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 15:28)
Tau maza agurku?  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Kurie cia baklazanai? blush2.gif

aha, maza. Paziurejau, kad rusy jau nedaug liko biggrin.gif
O baklazanai Korol Severa.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 16:04)
.....
Ką čia į temą parašius  g.gif A, šian maniškis kalendorius liepia paprikas sėt  bigsmile.gif

aciu 4u.gif Maniau, kad tik suniukams del kalcio trukumo taip buna. Ir dar maniau, kad gaudama superpremium klases maista turetu gaut visus butinus vitaminus ir mineralus.. Siaip atrodo absoliuciai sveika. Reiks pabandyt nupirkt kazka su kalciu (ausiukes atrodo visiskai svarios, tai ju ligas ir parazitus dristu atmest). Niekad nesu net girdejus, kad taip katei gali buti, ir veterinaras kai skambinau sake, kad ner susidures su tokiu atveju. Uztat ir bandau visur info ieskot.

Tikrai paprikas tavo kalendorius liepia set? Tai gal reik traukt is grudinimosi ir set nelaukus 20 ar 21 dienos smile.gif
Atsakyti
Zodziu ir as uzsisakiau... ir papriku dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 16:49)
Zodziu ir as uzsisakiau... ir papriku dar  blush2.gif

man atrodė, kad paprikų veislių skaičius pas tave ir taip vejasi pomidorus biggrin.gif
Atsakyti
Negalejau atsilaikyti blush2.gif

Negi ir pas mus bus kazkas panasaus?: bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 vasario 2013 - 17:27
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 16:15)
Tikrai paprikas tavo kalendorius liepia set? Tai gal reik traukt is grudinimosi ir set nelaukus 20 ar 21 dienos  smile.gif

liept tai liepė, nes pati į jį ir surašiau. Jei būtų nepriminęs, tikrai būčiau pamiršus. Bet ten tik pranešimas iššoko ant ekrano, ką pastabose pasirašiau, dar nežiūrėjau. Gal ten liepiau sau išpikuot jau pasėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 17:34)
liept tai liepė, nes pati į jį ir surašiau. Jei būtų nepriminęs, tikrai būčiau pamiršus. Bet ten tik pranešimas iššoko ant ekrano, ką pastabose pasirašiau, dar nežiūrėjau. Gal ten liepiau sau išpikuot jau pasėtas  biggrin.gif

tai tu žvilgerk ir papasakok smile.gif Aš penkis baklažanus turiu, o gal kaip tik tavo kalendorius sako, kad šiandien pati geriausia diena jų apartamentų pakeitimui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 17:26)
Negi ir pas mus bus kazkas panasaus?: bigsmile.gif

tikėkimės smile.gif Bet vaisiai kokie idomūs, aš tokių ilgų nesu mačius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 17:53)
tikėkimės  smile.gif  Bet vaisiai kokie idomūs, aš tokių ilgų nesu mačius.

Papasakok kai gausi seklas mirksiukas.gif
Atsakyti