Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškiečiai

[quote=divėja,2013 04 14, 20:49]
blink.gif unsure.gif nu tu dabar čia kaip???? Gerai,kad Akvilei nekliuvo,tu lengviau išgyvensi.Kaip yra kaip ten gyja? Kaip jautiesi? unsure.gif

Aš paniškai bijau verdančio vandens unsure.gif

Kas gerų mūsų kaime? ax.gif Ligos gal jau traukiasi?
MB sugryžo,tai aš jau laiminga biggrin.gif

Bet kaip gera turėti labai gerus kaimynus,kurie mano vaiką darželin vežiojo wub.gif Man Kalėdos vis dar tęsiasi thumbup.gif
[/quote
Na va taip,as tik stovejau salia,o nuo karscio,ar nuo ko, pasviro nuo dujines vires kavos virduliukas,tiesiai man ant kojos.Zodziu pipec,uzstaugiau nezmonisku balsu,o paskui jau greitoji supakavo ir isveze...2A LAIPSNIO NUDEGIMAS doh.gif Gija sunkiai dar,labai skauda,kartais zviegt noris nuo skausmo,tai vaistus riju ir laukiu pagerejimo.Sedziu biuleteni..Gerai,kad yra kam padeti Akvile paziureti,kitaip sakes butu..pasigrazinau pavasariui verysad.gif Visas dziugsmas,kad mazylei nekliuvo,oas jau issikapanosiu po biski,dzin,dar ne blogiausias variantas...O TU IR BIJOK TO KARSTO VANDENS,NORS TIKIMYBE YRA NETURETI TOKIU PASEKMIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateliov @ 2013 04 16, 12:14)
Na va taip,as tik stovejau salia,

Taip taip savaime ir nukrito ? doh.gif
Mistika. g.gif
Ateliov, tia tau. 4u.gif
Atsakyti
Ateliov, 4u.gif

Gal kas turi draudikus normalius, butą apdraust, parašykit į AŽ nes jau 5metus IF draudime draudžiamės ir kainos ne mažėja, o didėja, nors draudimo įvykių nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 04 18, 12:10)
Ateliov,  4u.gif

Gal kas turi draudikus normalius, butą apdraust, parašykit į AŽ nes jau 5metus IF draudime draudžiamės ir kainos ne mažėja, o didėja, nors draudimo įvykių nebuvo  doh.gif

as PZU draudziau, ivykiu buvo bet kaina tai stabili ...
tel paieskosiu koki vakara nes viena esu galva uzkista visai kitokiom mintim...
dekui Divejai kad mano ponuli priziurejo, kol teveli lankiau ligoninej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2013 04 16, 14:45)
Taip taip savaime ir nukrito ?  doh.gif
Mistika.  g.gif
Ateliov, tia tau.  4u.gif

taip savaime,matyt nuo karscio nusviro..buna ir mistiku pas mane smile.gif dekui uz palaikyma visoms..Isgyvensiu..
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 04 18, 13:14)
as PZU draudziau, ivykiu buvo bet kaina tai stabili ...
tel paieskosiu koki vakara nes viena esu galva uzkista visai kitokiom mintim...
dekui Divejai kad mano ponuli priziurejo, kol teveli lankiau ligoninej smile.gif
o kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 04 18, 14:44)
o kas atsitiko?

opravo kelia raisciai truke, bet siandien jau parsivesim namo
tai namie bus trys vaikai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 04 19, 12:50)
tai namie bus trys vaikai lotuliukas.gif  doh.gif
nu jo, serganti vyrai blogiau už sergančius vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 04 19, 14:50)
tai namie bus trys vaikai lotuliukas.gif  doh.gif

Laikykis:)
Atsakyti
merginos prasau patarimo:Gal kas zinote gera gyd.alergologa,labai reikia...
Nataliuncik tu daug turi tame patirties,gal gali ka rekomenduoti,mano mazgei prasidejo bedos,nezinau kur kreiptis...aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ateliov: 23 balandžio 2013 - 22:32
Labas vakaras smile.gif
Islisiu is "pogrindzio" ir as, nes tik skaitineju, bet nieko nerasau. Mes irgi Virsuliskese jau sesti metai gyvenam.
Ateliov, man labai patiko Alergologijos centre Antakalnyje gyd. Malinauskiene. Buvom pernai, db vel uzsirasem pas ja, tik eiles didokos, gal tris savaites db reikia laukt ir seimos gydytojo siuntimo reikia.

QUOTE(ateliov @ 2013 04 23, 22:32)
Nataliuncik tu daug turi tame patirties,gal gali ka rekomenduoti,mano mazgei prasidejo bedos,nezinau kur kreiptis...aciu

Atsakyti
QUOTE(ateliov @ 2013 04 23, 22:32)
užsirašinėk į Antakalnio alergologinį, nes Santariškėse mėnesiais reikia laukt. Iš geru gyd. Vaičiulionienė, Budėnienė, Astrauskaitė...daug geru ten gyd. smile.gif O kas atsitiko, kokios bėdos užpuolė?
Atsakyti