Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškiečiai

Sveikos visos, seniai matytos.
Arunčikai, aš tai Rumbą sutikau, va tik Nataliunčik nemačiau, net nežinojau, kad ji bus. blush2.gif
Nors čia jau senokai nesilankiau, bet didžiąją dalį naujienų, pasirodo, žinau. Gerai, kai informatoriai dirba. biggrin.gif
Mano jaunuolis pasakė, kad mokykloje jam patinka labiau nei darželyje. tongue.gif Labai atsakingas pasidarė- neleido man prigulti, kol neužrašiau jo knygų ir pratybų- NES MOKYTOJA TAIP LIEPĖ. lotuliukas.gif Duok dieve, kad tas entuziazmas išliktų dar ilgai.
O šiaip viskas tas pats- ten pat, su tuo pačiu ir už tą patį atlyginimą. thumbup.gif
Tik dabar atostogos. Aišku, ne tokios vacation4.gif bet vis tiek super. thumbup.gif
Atsakyti
Gražų rytą visiems. 4u.gif Linkėjimai nuo Elingos iš Dublino. Jai sekasi gerai- tokia pati rutina kaip ir pas mus- darbas, namai, vaikai.
Atsakyti
sveikos poilsiaujancios ir ne...
domina kada i darba tau? nes ten as dabar lankysiuos, vakar vyras buvo, o as matyt kita savaite eisiu smile.gif
Atsakyti
Indvai, negreit man į darbą, tai kitą savaitę nesusitiksim. Nedėk daug vilčių į tai, kas dabar vyksta, nes ne taip turėjo viskas vykti, bet... Įgaliotiniai, kaipvisada, š...a sumalė.
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2013 09 06, 16:07)
Indvai, negreit man į darbą, tai kitą savaitę nesusitiksim. Nedėk daug vilčių į tai, kas dabar vyksta, nes ne taip turėjo viskas vykti, bet... Įgaliotiniai, kaipvisada, š...a sumalė.

bet vistiek ramiai taip nepaliksiu... kentes kas klaidu padare:) busiu kaip Drezas:)
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 09 06, 22:26)
bet vistiek ramiai taip nepaliksiu... kentes kas klaidu padare:) busiu kaip Drezas:)

Už teisybę visada reikia kovoti- ypač kai tai liečia mūsų vaikus. thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau sergam..Savaitele drazeli ir oplia rezultatas, kazkur kazka pasigavom..tai siandien darbe esu zombis,nes jau pora bemiegiu naktu,ismuse is veziu...Jei dar trecia taip,tai geriau kazkam neuzsiraut,nes gyvai suvalgysiu smile.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos nzn kiek cia tiesos bet jei vieta turi tai per menesi turi nuvesti vaika i darzeli....tai Manta rytoj ir keliaus, nes reabilitacija tesim santariskese ir tik kelis jartus per savaite, tai galim pradeti pratintis kad ir po dvi valandas... ateina po biski ir mano katino dienos:) smile.gif
RUMBA KAIP KNYGA, VISAI NEPAKLAUSIAU KAIP TA ZIEZULA PASIRODE....AR PERSKAITEI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indvai: 09 rugsėjo 2013 - 15:27
4u.gif

Indvai,tik pirmyn 4u.gif

Ateliov,stiprybės ir kantrybės 4u.gif

Mano Urtė irgi serga doh.gif Peršalo turbūt daržely... sėdim visos vėl namie karsta.gif
Atsakyti
Aš irgi nuo antradienio su mažąją namie ir dar nežinom kada išeisim doh.gif o mokinukė šian jau nuėjo į mokyklą, bet tik kai grįžom prie vaistų pradėjo gerėt...
Atsakyti
Merginos, gal kas tui kontaktus ar internetines nuorodas firmos ar žmogaus kuris gamina virtuvės baldus?
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2013 09 12, 17:58)
Merginos, gal kas tui kontaktus ar internetines nuorodas firmos ar žmogaus kuris gamina virtuvės baldus?

Rumbos vyras gamina wink.gif
Atsakyti