Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškiečiai

QUOTE(Neraitė @ 2013 03 14, 17:35)
Rumbos sūneliui  4u.gif

Indvai, baisu, gerai, akd viskas laimingai baigėsi  4u.gif
O dėl sąskaitos tai dar nežiūrėjau, bet konteinerių daugaiu stovi, ir kažkurią dieną mačiau, kad laiptinę valė kita valytoja, tai greičiausiai ateis ir man dvi sąskaitos.
Matyt viršuliškių būsto apmokėsiu, o tą kitą paliksiu  g.gif

po susirinkimo man dar itartinesni tie namu valdyba... o as nemokesiu nei vienos palauksiu pora men gal issiaiskins....
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2013 03 14, 21:13)
po susirinkimo man dar itartinesni tie namu valdyba... o as nemokesiu nei vienos palauksiu pora men gal issiaiskins....

Gal ką naujo per susirinkimą sužinojai?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2013 03 14, 17:42)
O kokios sumos? Šiaip įdomu,kurie ale pigesni  biggrin.gif

?????????????????

QUOTE(indvai @ 2013 03 14, 21:13)

Rašyk tik sumas,nu ciekava gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2013 03 15, 08:56)
Gal ką naujo per susirinkimą sužinojai?

naujo kaip ir nieko, na pagal dokumentus mes prikalusom Virsuliskiu bustui, o ta valdyba kaip ir nelegaliai suncia mokescius.. dokumentu jokiu nepateike o ir argumentai manes neitikino
QUOTE(divėja @ 2013 03 15, 10:25)
?????????????????
Rašyk tik sumas,nu ciekava gi ax.gif

suma gavau 45 lr bet nebuvo uz elektra bendra uz valyma... o kai viskas susides isei ta pati suma
pas mane mociute su seneliu yra tai man lafa...
Atsakyti
Greiciau ta ziema baigtusi,tai ir ligu apmazetu..Taip jau pabodo ji,kad uch doh.gif Urtei,linkim greiciau isvyti tuos spuogelius,o sesei atlaikyti ta parazita 4u.gif Ilgablakstieniui grazuoliui ir greiciau pasveikti 4u.gif smile.gif
Indvai,gal geriau tu nelakstyk i ta darzeli,nes gerai,kad dar tik taip baiges doh.gif
Pas maniske,dabar atejes negirdejimo metas doh.gif kaip ozka uzsispyrus,daro viska kaip jai sviecias ir sureaguoja,jei jau tona pakeliu,tada topine fraze"mama ,as tave myliu" smile.gif turejau kelias iseigines,tai net pasiilgau darbo,nuo nesukalbejimo su vaiku ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Rašau su dideliu prašymu - reikia padaryti mokslams interviu su šeima, kuri nepilni 2 metai kaip išleido vaiką į mokyklą, gal kas nors norėtumėt su manim pasišnekėti šia tema? smile.gif Būčiau labai dėkinga ir skolinga tikrai nelikčiau smile.gif Laukiu atsakymo kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Labas.

Kalbant apie Viršuliškių būstą 2013.03.23. yra organizuojamas susirinkimas.
Tai vat galvoju - eiti, neiti. Dedasi kažkokia visiška betvarkė. Labiausia siutina tai, jog tu žmogeliukas sau gyveni, niekam nieko blogo nedarai, o tenai pensininkai valdžia dalinasi. Nusišaut galima.
Kameras prie namo pastatė, dabar jau sugalvojo, kad niekam tų kamerų nereikia. Visiškas apsurdas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2013 03 18, 17:04)
Labas.

Tai vat galvoju - eiti, neiti. Dedasi kažkokia visiška betvarkė. Labiausia siutina tai, jog tu žmogeliukas sau gyveni, niekam nieko blogo nedarai, o tenai pensininkai valdžia dalinasi.  Nusišaut galima. 
Kameras prie namo pastatė, dabar jau sugalvojo, kad niekam tų kamerų nereikia. Visiškas apsurdas.  doh.gif
bigsmile.gif pas mus t.p. situacija, tik pas mus bendrija ir bus susirinkimas 25d.

2,5val. praleidom ligoninės skubos pagalbos sk. doh.gif
Atsakyti
Diveja, o pas mus nieko tokio panasaus nevyksta?gal as tik negirdejau mastau.gif
Kaip Urte? Mazoji jau zalia, ar dar ne? bigsmile.gif biggrin.gif Mano ir didysis iskrito doh.gif unsure.gif

P.s. gal kas turit juoda delninuke paskolinti treciadienio vakarui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 03 18, 21:00)

2,5val. praleidom ligoninės skubos pagalbos sk.  doh.gif

Kas vėl jums nutiko? unsure.gif

QUOTE(rumba @ 2013 03 18, 21:20)
Diveja, o pas mus nieko tokio panasaus nevyksta?gal as tik negirdejau mastau.gif
Kaip Urte? Mazoji jau zalia, ar dar ne? bigsmile.gif  biggrin.gif Mano ir didysis iskrito doh.gif  unsure.gif

Nu aš nieko nežinau,jau savaitė kaip sėdžiu užsidarius namie lotuliukas.gif Skelbimo jokio nėra,tai matyt pas mus ramu smile.gif

Urtė jau gerai,"zelionkė" nuksta,šašiukai irgi thumbup.gif O mažė dar sveika ax.gif
Jū ten virusą turbūt pasigavę g.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2013 03 18, 18:04)
Labas.

Tai vat galvoju - eiti, neiti. Dedasi kažkokia visiška betvarkė. Labiausia siutina tai, jog tu žmogeliukas sau gyveni, niekam nieko blogo nedarai, o tenai pensininkai valdžia dalinasi.  Nusišaut galima. 
Kameras prie namo pastatė, dabar jau sugalvojo, kad niekam tų kamerų nereikia. Visiškas apsurdas.  doh.gif

del susirinkimo tai rekomenduociau nueiti, nes pas name tai kvailiu iesko aisku ir randa bet keliesa kai parekavom viskas aprimo... aisku dar vis dvi imones administruoja tik viena nelegali tai teismai uzsites doh.gif
Atsakyti
Ar yra iš mūsų kam renovuos namą?
Atsakyti