Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

aš tai baisiai šito norėčiau ax.gif

mergaitiškas
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 02 11, 16:56)
2. Na jei rastum  santa2.gif , butu labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Paziuresim siandien. Jeigu bus . O kaina iki kiek turetu but? g.gif Lyg apie 6Lt buvo paskut. metu, bet negarantuoju, kad neopakeista i 8,59 ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 11 vasario 2013 - 16:13
Pelene man yra sakius,kad ir visa kaina,jei tas senis saltis, tiktu,nes l. nori.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 11, 13:12)
O matet - begiai pas ja po 3 lt, jeigu kam reikia, nes praeita karta buvo po 4 lt. Nors turbut dauguma apsipirkot jau begiu. Deja, tilto nematyt.

man ir praita papildyma parasius begimas dare nuoliada po 3lt.

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 11, 13:19)
y koki el pasta norus siunciat? yra nurodyti 2 g.gif cia visu klausiu

as i citrone praita karta ir si
ar jau kuriai is musu siandiena atrase, kas ta laimingoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 02 11, 16:11)
Paziuresim siandien. Jeigu bus . O kaina iki kiek turetu but? g.gif Lyg apie 6Lt buvo paskut. metu, bet negarantuoju, kad neopakeista i 8,59 ar pan.

Nesvarbu kaina - noriu 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 02 11, 14:30)
Aga, o kai as siuliau nupirkt is parduotuves po 2.49e, tai nereikejo  tongue.gif Kovo 7d parskris gyvuniukai, kam ju reikejo  mirksiukas.gif

Na, aš pasigėdinau prašyti, nes labai daug žmonių su savo norais apsunkinu.Praėjusį sykį gavosi ..... tu, vyras, tomiike, natelė, vyras, mama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 11, 16:25)
Pelene man yra sakius,kad ir visa kaina,jei tas senis saltis, tiktu,nes l. nori.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ka galvojat apie shiaparduotuvyte?
75lt gera kaina?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 11, 16:29)
Na, aš pasigėdinau prašyti, nes labai daug žmonių su savo norais apsunkinu.Praėjusį sykį gavosi ..... tu, vyras, tomiike, natelė, vyras, mama doh.gif

Tai jei nori, as paziuresiu rytoj - jei netycia rasciau uz 2.49e galiu nupirkt, parvaziuotu i Vilniu pas jonas_k , kartu su musytes, tomiikes ir vilmux
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 02 11, 16:34)
Tai jei nori, as paziuresiu rytoj - jei netycia rasciau uz 2.49e galiu nupirkt, parvaziuotu i Vilniu pas jonas_k , kartu su musytes, tomiikes ir vilmux

Gerai user posted image
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 11, 14:34)
ka galvojat apie shiaparduotuvyte?
75lt gera kaina?

as kazkada irgi sia parduotuvele sm skelbimuose zavejausi, nebent lykis, nes senai jos jau neparduoda. ax.gif
as [persigalvojau, nes kazkaip paziurejau daliu neperdaugiausiai, nebent tie visi vaisiai, ir aparatas kasos bet cia tik mnao nuomone. beja, karuti turime, bet taip abiems mano vaikams jis nereikalingas schmoll.gif jiems idomios tik detales, kurias galima lipinti kiek pastebejau biggrin.gif ir vezimukas nereikalingas nei vienam schmoll.gif
bet siaip grazus rinkinukas
kazkur neseani jei neklystu, maciau naujas virs 100 lt kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 11 vasario 2013 - 16:55
Egzotika,ar tikrai gerai vaziuoja tas norfinis traukinys per duplo begius,jus irgi isbandet?Nes ir as pasiprasiau duplo begiu ir svarstau,koki traukini - norfini ar vis del to lego.Tos sankryzos,perjungejai irgi tinka,net nezinau kaip jie ten vadinas.
Atsakyti