Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2013 02 15, 16:24)
Tai turut is ipratimo dar  biggrin.gif Mat kol neturiu namie nei vieno, tai ir ziuriu. O dar gi noriu siuntini iki 2 kg suformuot, tai ir galvoju ka cia paemus. Bile ka nesinori imti. O sita tilta jau anksciau buvau apziurejus. Bandziau drabuzius vaikams paziuret, bet labai jau ju daug ir atvirai pasakius tingiu nagrinetis. Arteja aisku pavasaris, mano vyresnelis gerokai paauges, tai is visu batu bus isauges, bet kazkaip is uzsienio pirkti nelabai noriu, man geriau cia, ypac kai gali nuvaryt ir paziuret, nes ne visad nuotraukoj gali pamatyt viska.
Bet va lego kazkaip jau ipratau ebay ziuret, normaliai. Gal cia iprotis?

ash debenhamse anksciau viska zhiuejau, manau iprotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 15, 13:18)
labai negrazu is pardavejos puses  4u.gif imk
biggrin.gif a tu toliau seki tiltus  lotuliukas.gif as apsiraminau blush2.gif gausiu paskartuske gausiu, negausiu - isgyvensim ir be jo. kazkada vis tiek gausiu biggrin.gif

biggrin.gif pirk abu
arba ziurek kur geresnes dalys pagal kaina, imesk foto, mes tau tuoj isrinksime  biggrin.gif

nu saunuolis vaikis smile.gif

va isrinkit smile.gif
http://www.musumazyl...ems-maziausiems

ar sitas:
http://www.musumazyl...kumasinasupynes

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 15, 14:11)
Visaip aisku su ta policija gali buti,bet per youtube tik ir ziuri apie policija ir friends,nors ir mergaite.Nera dar taip buve,kad antras menuo tik su lego ir zaidzia.

Gal cia is apmaudo,l.dusia skauda,tai pasiguosiu,gal palengves. verysad.gif
Men. stebejau toki padevetu parduodama skelbima,buvo ten policijos nemazai,gaisrine,zmogeliuku,dar smulkmeneliu,cia musu,vakar kaip ir sutariau,kad pirksiu,laukiau sask.,kad pervest pinigus,o paskui vakare parase,kad pardave kitam.
Galejo perspet,kad nori daugiau,buciau jau davus.Negaliu,kaip zmones taip elgias.

Iš pradžių pagalvojau, kad čia dar kartą padraika ant žaizdos druskos barstosi unsure.gif . Tai ir tau tokia pat nesėkmė doh.gif . Tikrai užjaučiu console.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 15, 15:19)
virkavau cia, kad traukinys nedomina, bet jau vis dazniau randu bigsmile.gif
[ur

biggrin.gif pirk abu
arba ziurek kur geresnes dalys pagal kaina, imesk foto, mes tau tuoj isrinksime  biggrin.gif

Įsilinguosit biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 15, 16:18)
labai negrazu is pardavejos puses  4u.gif imk
biggrin.gif a tu toliau seki tiltus  lotuliukas.gif as apsiraminau blush2.gif gausiu paskartuske gausiu, negausiu - isgyvensim ir be jo. kazkada vis tiek gausiu biggrin.gif

virkavau cia, kad traukinys nedomina, bet jau vis dazniau randu bigsmile.gif
user posted image
biggrin.gif pirk abu

man vis labiau reikia tyrtaukinio, bet laikausi ...
bent jau iki 2 ju metu nepirksiu - manau po 2ju bus jau labiau idomus zhaislas kad ir mergytei bigsmile.gif
bet kai matau tokias foto tai ranka taaaaip ir tiesiasi link banko korteliu bigsmile.gif

bet tai kas darosi su tais pardavejais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 15 vasario 2013 - 16:02
QUOTE(dziulike @ 2013 02 15, 15:51)
man ir keista kai pagalvoji, ***** daug daiktu maziaus pardavineju, buna, kad daug mamyciu nori, bet ne su ne karto pakelus kainos ar pan. kas pirmas paraso, to ir buna smile.gif

neapsisprendziu kuri lego primo imti smile.gif

Bet va ir pirkeju visokiu buna - pries kelis metus sunaus kazkoki zaisliuka paradvinejau, tai viena ir rase, ir skambino, kad jai palaikyciua iki tada ir tada, o po paskutinio prasymo niekam neparduot praejo gal valanda, kai gavau zinute, kad visgi nauja nusipirko doh.gif . Aisku, pardaviau ta daikta greit, nes norinciu nemazai buvo, bev vel rasyt zinutes, laukt ats. ir t.t. galu gale antra pagal eile mamyte irgi spejo kita nusipirkt ir gailejos, kad paskubejo...

Paziurekit dar i kaina ir miesta. Siaip man lyg tas, kur kaladeliu daugau, mielesnis g.gif . O kad vagonelius i traukinuka kabins maziukas, tai maza tikimybe - arba ardys, arba bokstus statys biggrin.gif .
Papildyta:
Jei miestas tinka, tai ko gero antraji pirkciau - kaina geresne, o sudetis panasi kazkiek. Pirmoj nuotr. dar labaiu padevetu detaliu lyg yra. Bet gal tik taip atrodo.

Egzotikaa, va kaip smagu, kai neveltui pinigeliai isleisti i pirkinys ima pasiteisint thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 15 vasario 2013 - 16:11
QUOTE(Natele @ 2013 02 15, 14:10)
Jei miestas tinka, tai ko gero antraji pirkciau - kaina geresne, o sudetis panasi kazkiek. Pirmoj nuotr. dar labaiu padevetu detaliu lyg yra. Bet gal tik taip atrodo.

as irgi uz antra varianta, nes pirmame labiau padevetos atrodo ir man rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 15, 13:59)

bet kai matau tokias foto tai ranka taaaaip ir tiesiasi link banko korteliu  bigsmile.gif

biggrin.gif saugok kortele lotuliukas.gif

prisistatem, aisku sese griauna sunku statyti, bet bandom bendrom jegom - azartas biggrin.gif pasidarem ir tuneliuka ir krana ir degaline - truksta tik tilto biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
egzotikaa grozis smile.gif neispasakytas smile.gif

na tai imu antrus ir net pigiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 02 15, 17:52)

o ten tu rezervavai? nes matau, kad rezervuota. man tai antras irgi labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 15, 15:58)
o ten tu rezervavai? nes matau, kad rezervuota. man tai antras irgi labiau patiko

aha, susitarem jau, tai uzdejo rezerva turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 02 15, 18:52)
egzotikaa grozis smile.gif neispasakytas smile.gif

Kad butu ne pirmas perkamas rinkinukas, tai tada jau geriau ziuret, ko truksta. O kai pirmas, tai pabandymui pats tas - visko po truputi ir kaladeliu bokstams, ir ratukai, ir barskanti kaladele, ir kaina nemazai skirias thumbup.gif . na dar tikiuos, kad vaizdas bus toks tikrovej, kaip ir nuotraukoj - tvarkingos atrodo 4u.gif
Atsakyti
Na va buvom megoj, tai ka manot neatsispyriau ir nupirkau dar lego duplo, jei kam aktualu rududu parduotuveje viskam 20 proc. nuolaida....
tai pagriebiau sita:
http://www.assorti.l...u-vaikams-10553

ir dar policininka su suniu, jam taike 30 proc.
http://www.assorti.l...-15-5-metu-5678

siaip nemazai buvo visokiu lego kur ir 30 proc. taike, pastebejau kad tam duplo safari ir 30 proc. taike smile.gif
http://www.assorti.l...tu-vaikams-6156
Atsakyti
Kas ten del ninjagu klauset, ar idomu, tai limpopoo po 8Lt dabar tie patys seniausi variantai. Uz tokia kaina galima ir isbandyt biggrin.gif . O jeigu tik figureles reikia, tai tie ninjagu suktuku papildymo maiseliai su kokia figurele po 5Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 15 vasario 2013 - 20:15