O siaip tai wow, nu ir tempai tavo
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 16, 16:34)
o tai ka man daryt jei as noriu is anksto zinot
ir neprasiau siuzeto , o klausiau ar nesupratau, ar nerode
tai kuris variantas
As tau galiu visa seriala papasakot i AZ
Liko dvi serijos pirmo sezono. Nu mane nervina jau , kad vis tam ULisui kazkas vis kabinasi prie jo. Ir tas Ramiras tai negaliu toks pats kaip gamboa
man kieciausias tai barbucha , kad ir ,,kvailelis,, bet istikruju protingiausias kai kazkas atsitinka jis viska ir isprendzia
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 16, 17:32)
Liko dvi serijos pirmo sezono. Nu mane nervina jau , kad vis tam ULisui kazkas vis kabinasi prie jo. Ir tas Ramiras tai negaliu toks pats kaip gamboa
man kieciausias tai barbucha , kad ir ,,kvailelis,, bet istikruju protingiausias kai kazkas atsitinka jis viska ir isprendzia 
Aha, kietas jis
Ai, o ten pas juos toj Ispanijoj gal koks colos kultas
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 16, 17:55)
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 17, 12:42)
leidziu
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 17, 13:40)
man tai nera ne ka lygint
kuria serija ziuri?
kokia visgi durna man ta Ailoja
QUOTE(Gabanne @ 2013 02 17, 14:21)
leidziu
aciu
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 17, 15:02)
2x07 paziurejau, o tu?
Durna, bet grazi
Bet kokia man grazi ta 2x07 serija buvo. Net apsizliumbiau
Tas Gamboa turejo seima ir vaiku? Bet juos visus partrenke, ane? Tai jis nera visiskas blogiukas? Su Estela tai graziai elgesi...
Ka kunigelis pasakojo? Pries prisipazindamas, kad myli Vilma? Ir nesupratau, apie ka visa serija kalbejo... Tipo Vilma laukiasi nuo juodaodzio?
Kaip supratau, prisiminimuose, kur rode, Salomeja turejo isteket? Bet pakalbejus su Burbucha suprato, kad nemyli to jaunikio ir neverta teket? O KA TEN BURBUCHA LIEPE SALOMEJAI PRISIEKT? Kad niekad niekam neisduos, kas jie vienas kitam?
Ir paaiskinkit, kokiu tikslu Burbucha lindo i ta deze? Ka jis tuo gero norejo pasiekt?