Bagi, o jusu dokumentinis taip? Nes is isvaizdos, tai tikrai kilmingas. Panasumas, tai ne tas zodis
. Musu Izi kaip tik i vyrus vaikinukas
Taip, dokumentinis. Tačiau negalime dalyvauti parodose
nenusileido sėklidės.
QUOTE(Bagi @ 2013 09 10, 19:02)
Tikrai gaila, toks grazus vaikinukas. Bet svarbu mylimas jusu seimos narys
Alibi miegojimo ypatumai
Mamos ir Alibi popietė

Mano ir Alibi tingus rytas

Mamos ir Alibi popietė

Mano ir Alibi tingus rytas

Sveikutes
Nezinau ar dar cia kas mane pamenat
daug visko ivyko,tad kazkuri laika labai i forumus nelindau...bet sakau reikia pasirodyti,paziureti kaip gyvenat,nors cia nelabai ka pazystu.
Dzile mano senuciuke dar vis laikosi, jau turim bedele su stuburu, galines kojytes nebelabai veikia
O kaip cia jus laikotes, daug praleidus temu, gal kas trumpai papasakot, gal yra kokiu naujienu?
Dzile mano senuciuke dar vis laikosi, jau turim bedele su stuburu, galines kojytes nebelabai veikia
O kaip cia jus laikotes, daug praleidus temu, gal kas trumpai papasakot, gal yra kokiu naujienu?
QUOTE(Zivilita @ 2013 09 24, 18:39)
Sveikutes
daug visko ivyko,tad kazkuri laika labai i forumus nelindau...bet sakau reikia pasirodyti,paziureti kaip gyvenat,nors cia nelabai ka pazystu.
Žinoma pamenam
Tema apmirus
QUOTE(Lauryna. @ 2013 09 24, 18:04)
Žinoma pamenam
smagu, kad pasirodėt
būtinai įdėkit Džilės nuotraukyčių
o jai sveikatėlės, kuo lengvesnės senatvės.
Tema apmirus
lyg ir nieko neįvyko
apart naujų narių 
Tema apmirus
Reikia pafotkint, niekur neinam,prie namu reikaliukus atliekam, namuciuose visada bunam, nes paeiti negali, tai ir nekankinu.. Tai ir nuotrauku nieko per daug neturiu..bet pafotkinsiu
Na naujiems nariams
Labai myliu bokserius, bet daugiau viskas, turbut nebenoresiu auginti..per trumpai gyvena jie...per didelis skausmas kai reikia atsisveikinti...
Bet paziurejus nuotraukytes seile net nubega nuo ju grozio
Lauryne, Alibytė jus išnaudoja, kaip pagalves 
Seniai bematyta Živile
Vargšiukė Džilytė
Blyn kaip jos gaila
Naujo čia kogero tik tiek daug naujų narių
ir jaunų ciucikų 
Pas mus tai nieko naujo, Berta balionų manjakė vis žaidžia ir susprogdinus kaulina, kad vėl pripusčiau
Nežinau ar girdėjot, bus šeštadienį netoli Panevėžio šunų psichikos testas, tai bandysim sudalyvaut
man atrodo, kad dar galima registruotis, jei kas norėtumėt
Testas prasidės 20 val, reiks eit patamsy ir gasdins ten su visokiais baibokais
Tai va tikiuosi baisiai baisu nebus
Seniai bematyta Živile
Pas mus tai nieko naujo, Berta balionų manjakė vis žaidžia ir susprogdinus kaulina, kad vėl pripusčiau
QUOTE(aure111 @ 2013 09 24, 22:04)
Lauryne, Alibytė jus išnaudoja, kaip pagalves 
Seniai bematyta Živile
Vargšiukė Džilytė
Blyn kaip jos gaila
ir jaunų ciucikų 
Seniai bematyta Živile
Taip Auryt, gaila beprotiskai Dzilytes, kencia mazute, duodam ir vaistukus ir papildus ir viska kad tik jai maziau skaudetu, nes ligos nebeisgydysim... Buna dienom kai visai neblogai,yapc jeigu lauke nera labai dregna, bet jeigu dregniau, beveik nepaeina,griuvineja
O Bertute matau nesikeicianti, padukele
mažutė
Ką čia jau bepadarysi... tokia jau senatvė
Belieka tik mylėt mylėt mylėt
iki paskutinės dienos...
Berta nesikeičia nei kiek
nesuaugs niekada jau
QUOTE(aure111 @ 2013 09 25, 15:49)
mažutė
Ką čia jau bepadarysi... tokia jau senatvė
Belieka tik mylėt mylėt mylėt
iki paskutinės dienos...
nesuaugs niekada jau 
Tai meiles jai manau uztektinai, mano numyletine
Bertute saunuolyte, neduoda seimininkei kada liudeti
QUOTE(Zivilita @ 2013 09 24, 17:39)
Sveikutes
prisimenu, ir vis pagalvoju apie jus, facebook susimatom retkarciais, taip pat pas mus daug permainu, atrodo, kad nera ka rasyti