Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

Bagi, o jusu dokumentinis taip? Nes is isvaizdos, tai tikrai kilmingas. Panasumas, tai ne tas zodis drinks_cheers.gif . Musu Izi kaip tik i vyrus vaikinukas ax.gif
Atsakyti
Taip, dokumentinis. Tačiau negalime dalyvauti parodose verysad.gif nenusileido sėklidės.
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2013 09 10, 19:02)
Taip, dokumentinis. Tačiau negalime dalyvauti parodose verysad.gif nenusileido sėklidės.

Tikrai gaila, toks grazus vaikinukas. Bet svarbu mylimas jusu seimos narys wub.gif
Atsakyti
Alibi miegojimo ypatumai smile.gif

Mamos ir Alibi popietė

user posted image

Mano ir Alibi tingus rytas

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nezinau ar dar cia kas mane pamenat blush2.gif daug visko ivyko,tad kazkuri laika labai i forumus nelindau...bet sakau reikia pasirodyti,paziureti kaip gyvenat,nors cia nelabai ka pazystu. smile.gif
Dzile mano senuciuke dar vis laikosi, jau turim bedele su stuburu, galines kojytes nebelabai veikia sad.gif
O kaip cia jus laikotes, daug praleidus temu, gal kas trumpai papasakot, gal yra kokiu naujienu?
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2013 09 24, 18:39)
Sveikutes 4u.gif
Nezinau ar dar cia kas mane pamenat blush2.gif  daug visko ivyko,tad kazkuri laika labai i forumus nelindau...bet sakau reikia pasirodyti,paziureti kaip gyvenat,nors cia nelabai ka pazystu. smile.gif
Dzile mano senuciuke dar vis laikosi, jau turim bedele su stuburu, galines kojytes nebelabai veikia sad.gif
O kaip cia jus laikotes, daug praleidus temu, gal kas trumpai papasakot, gal yra kokiu naujienu?

Žinoma pamenam bigsmile.gif smagu, kad pasirodėt smile.gif būtinai įdėkit Džilės nuotraukyčių ax.gif o jai sveikatėlės, kuo lengvesnės senatvės.
Tema apmirus smile.gif lyg ir nieko neįvyko biggrin.gif apart naujų narių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 09 24, 18:04)
Žinoma pamenam  bigsmile.gif smagu, kad pasirodėt smile.gif būtinai įdėkit Džilės nuotraukyčių  ax.gif o jai sveikatėlės, kuo lengvesnės senatvės.
Tema apmirus smile.gif lyg ir nieko neįvyko biggrin.gif apart naujų narių  smile.gif

4u.gif
Reikia pafotkint, niekur neinam,prie namu reikaliukus atliekam, namuciuose visada bunam, nes paeiti negali, tai ir nekankinu.. Tai ir nuotrauku nieko per daug neturiu..bet pafotkinsiu wink.gif senuciuke savo parodysiu smile.gif
Na naujiems nariams 4u.gif
Labai myliu bokserius, bet daugiau viskas, turbut nebenoresiu auginti..per trumpai gyvena jie...per didelis skausmas kai reikia atsisveikinti...
Bet paziurejus nuotraukytes seile net nubega nuo ju grozio wub.gif pasakiskas grozis tu bokseriu rolleyes.gif
Atsakyti
Lauryne, Alibytė jus išnaudoja, kaip pagalves biggrin.gif
Seniai bematyta Živile 4u.gif Vargšiukė Džilytė sad.gif Blyn kaip jos gaila sad.gif
Naujo čia kogero tik tiek daug naujų narių biggrin.gif ir jaunų ciucikų smile.gif
Pas mus tai nieko naujo, Berta balionų manjakė vis žaidžia ir susprogdinus kaulina, kad vėl pripusčiau biggrin.gif Nežinau ar girdėjot, bus šeštadienį netoli Panevėžio šunų psichikos testas, tai bandysim sudalyvaut biggrin.gif man atrodo, kad dar galima registruotis, jei kas norėtumėt ax.gif Testas prasidės 20 val, reiks eit patamsy ir gasdins ten su visokiais baibokais lotuliukas.gif Tai va tikiuosi baisiai baisu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2013 09 24, 22:04)
Lauryne, Alibytė jus išnaudoja, kaip pagalves biggrin.gif
Seniai bematyta Živile 4u.gif Vargšiukė Džilytė sad.gif Blyn kaip jos gaila sad.gif 
Naujo čia kogero tik tiek daug naujų narių biggrin.gif ir jaunų ciucikų smile.gif

Taip Auryt, gaila beprotiskai Dzilytes, kencia mazute, duodam ir vaistukus ir papildus ir viska kad tik jai maziau skaudetu, nes ligos nebeisgydysim... Buna dienom kai visai neblogai,yapc jeigu lauke nera labai dregna, bet jeigu dregniau, beveik nepaeina,griuvineja sad.gif buna kad nevalgo po dvi paras nieko,net vandens negeria...ir nezinau nei ka daryt sad.gif

O Bertute matau nesikeicianti, padukele smile.gif
Atsakyti
mažutė verysad.gif verysad.gif Ką čia jau bepadarysi... tokia jau senatvė verysad.gif Belieka tik mylėt mylėt mylėt wub.gif iki paskutinės dienos... verysad.gif

Berta nesikeičia nei kiek schmoll.gif nesuaugs niekada jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2013 09 25, 15:49)
mažutė verysad.gif  verysad.gif  Ką čia jau bepadarysi... tokia jau senatvė  verysad.gif  Belieka tik mylėt mylėt mylėt  wub.gif  iki paskutinės dienos...  verysad.gif

Berta nesikeičia nei kiek  schmoll.gif  nesuaugs niekada jau  biggrin.gif

Tai meiles jai manau uztektinai, mano numyletine smile.gif nes tokios kaip ji niekada nebeturesiu, nuostabaus charakterio, protinga...nuostabu sunyte...todel taip sirdele suspaudzia kad va jau senatve, kad visi negerumai prasideda, kad niekuom negaliu padeti...bet mylet ir rupintis tikrai sugebu, nes namuose viskas gerai buna tik kai esu as, manes nera, ji nevalgo,negeria ir labai labai liudi, visur sekioja, nepaleidzia is akiu..nebent buna labai jau sunku vaikscioti,tai guli...bet siaip kad ir kaip bet visada kartu...

Bertute saunuolyte, neduoda seimininkei kada liudeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2013 09 24, 17:39)
Sveikutes 4u.gif
Nezinau ar dar cia kas mane pamenat blush2.gif  daug visko ivyko,tad kazkuri laika labai i forumus nelindau...bet sakau reikia pasirodyti,paziureti kaip gyvenat,nors cia nelabai ka pazystu. smile.gif

prisimenu, ir vis pagalvoju apie jus, facebook susimatom retkarciais, taip pat pas mus daug permainu, atrodo, kad nera ka rasyti smile.gif
Atsakyti