Aciu Dropsy
stengsiuos apie save painformuot ir apie kitus vis pasicekavint kaip cia jums sekasi su tais isdykeliais
Živile sveikinu su nuostaia žinia dėl pilvuko
pasistenk nesinervuot, nor gaila beproto Džilytės
Koks fainas tigriukas
Alibi kaip visada smagiai šėlioja su drauge
nebespėjau po Panevėžio parodos jūsų užkalbint, greit išlėkėt
Wėtra kaip faina dėl akvariumo
aš ir labai noriu, bet neturiu kur padėt
Pas mus tai nieko naujo, Berta kaip visada kartais pasirguliuoja, kartais reketuoja mus skanukų prašinėdama
taip ir gyvenam
Koks fainas tigriukas
Alibi kaip visada smagiai šėlioja su drauge
Wėtra kaip faina dėl akvariumo
Pas mus tai nieko naujo, Berta kaip visada kartais pasirguliuoja, kartais reketuoja mus skanukų prašinėdama
Bagi, jau kaip minejo, galima lankyti visa gyvenima. Suni mokyti teks visa gyvenima, o kiek norit dresuros aiksteleje siekti cia Jusu norai ir galimybes
aure111, parodoje mes tik ant dvieju ringu varem, po to vel atgal pas mane i kaima, saslyku su alumi
O cia Alibi vakariene
aure111, parodoje mes tik ant dvieju ringu varem, po to vel atgal pas mane i kaima, saslyku su alumi
O cia Alibi vakariene
As su klausimu
Ar yra norinciu padaryti mini susitikima? praitais metais, buvau jaunesne ir verzlesne
tai daznai susitikdavom su bokseriais pasidukti
Tai ar butu norinciu vilniuje pasilakstyti?
Ar yra norinciu padaryti mini susitikima? praitais metais, buvau jaunesne ir verzlesne
QUOTE(Lauryna. @ 2013 12 02, 09:48)
As su klausimu
Mes visada norim, bet kadangi du leliai - viskas kiek sunkiau... Reikia gero oro
QUOTE(Lauryna. @ 2013 12 02, 09:48)
As su klausimu
Aaaaaaaaaaaaaa!!!! Kaip as noreciau!! Ziauriai....
O mes Kaune ar Kauno raj.visiskai neturim draugijos, o taip reiktu issidukti. Ech...
QUOTE(Lauryna. @ 2013 11 29, 19:26)
tie gaureliai visai apetito nekelia....
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 12 02, 10:57)
Galvoju apie si sestadieni, vieta butu kita, Pilaiteje, toks laukas, dauba, lygus, nupjauta zolyte. Yra ir Vaiku zaidimu aikstebe ten mini
Papildyta:
QUOTE(Zivilita @ 2013 12 02, 14:38)
Tai prasom
Papildyta:
QUOTE(Dropsy @ 2013 12 02, 19:46)
O mes Kaune ar Kauno raj.visiskai neturim draugijos, o taip reiktu issidukti. Ech...
na auklejant suni tai i pliusa
bet man patinka "pamytinti", paniurkyt visus bokseriukus, matyti tiek daug groziu vienoje vietoje besimalanciu
Vyks gruodzio 18 -19 (jei nesuklydau) Vilniuje Litexpo paroda, butinai atvykite
Papildyta:
QUOTE(aure111 @ 2013 12 03, 00:52)
tie gaureliai visai apetito nekelia....
Bertai jaučiu irgi
nes buvau kažkada kažkokios nesamonės iš tos operos nupirkus, tai net neprisilietė

QUOTE(Lauryna. @ 2013 12 03, 13:41)
Vyks gruodzio 18 -19 (jei nesuklydau) Vilniuje Litexpo paroda, butinai
14-15d
QUOTE(inesak @ 2013 12 03, 14:18)
pasitaiko visiems