Labai fainas tympas pirkau is Macys jockey firmos bet CIA pavasari siulau isbandyt labai geros pirkau kaip kompresines lux
QUOTE(Rutule @ 2013 02 11, 20:15)
aš tik dabar nusiunčiau užsakymą rankinei

QUOTE(Bluntė @ 2013 02 11, 20:29)
O aš niekaip nenusprendžiu - juodus ar rudus batus

QUOTE(Rutule @ 2013 02 11, 20:33)
abu

O as jau net neinu mano dar sierra neparejus ir jcrew laukiu ...cobalt megztuko...vyras gris surinks smutkes ir issigas....
QUOTE(dziuginta @ 2013 02 11, 18:50)
dar ne, svecius tik ka isleidau

QUOTE(Dabartė @ 2013 02 11, 18:59)
Mergaitės, ar pirkot Polo? Paskaičiau kalbas apie tympas mergaitiškas ir aš užsimaniau, gal tilpčiau

RL paimtume, neturim uzsakymu kol kas

QUOTE(Bluntė @ 2013 02 11, 20:34)
Kad vienodas modelis

uzblokavau seb sask
Ech kaip faina kai galima paskambinus i banka atblokuoti.
prikimus kolkas, as pries kelione uzkimau. dvi savaites bus treciadieni. kazkaip sikart labai jau ilgai mano uzkimimas.
rudus
Lt gatvej, prekybos centruose labai daug juodu batu, striukiu ir rankiniu. man norejos matyti daugiau sviesesniu spalvu

QUOTE(Dabartė @ 2013 02 11, 19:59)
Ar jau geriau su balso stygom?
Gaila, kad apsunkino kelionę. Lauksim vasarą

Papildyta:
Mergaitės, ar pirkot Polo? Paskaičiau kalbas apie tympas mergaitiškas ir aš užsimaniau, gal tilpčiau

Papildyta:

prikimus kolkas, as pries kelione uzkimau. dvi savaites bus treciadieni. kazkaip sikart labai jau ilgai mano uzkimimas.

QUOTE(Rutule @ 2013 02 11, 20:33)
rudus

Rutule,žiūrint prie ko nešiosi... Jei prie mėlynų džinsų,tai vienareikšmiškai -rudi

Rudi juodi pabode
QUOTE(Bluntė @ 2013 02 11, 19:34)
oj klaida darote as basutes, batelius pagriebiau sau 29.99-25% kaina Vinco camuto nereali tik kad atsiustu viska

Rutule o as ziureciau ar yra prie ko derinti, rudi smagiau ziurisi jei tik bus suderinamas ansamblis..
juoda klasika bet rudi graziau

as raudonos nemegeja bet raudona pinigine pagriebiau

ir rudas basutes krui cia mergaite uzrode

QUOTE(Rutule @ 2013 02 11, 20:36)
rudi