QUOTE(Naujoke32 @ 2015 12 21, 14:19)
Na jūs aiškiai bandot padaryt reklamą ką besakytumėt.
Naujoke, jūs net užsiregistruot nepatingėjot, kad man paprieštarautumėt.
Reklamos niekam nedarau, nedirbo statybinėj firmoj, nestatu namų.
Bet naudojausi pati paslaugom. Name du kartus gyvenime dariau kapitalinį remontą, abu kartus taupiau ir samdžiau patentininkus. Su mažais vaikais glaudžiaus pas tėvus, nes dulkėse buvo neįmanoma gyvent, pati tampiau medžiagas iš tiekėjų, turėjau spręst ką ir kaip daryt, domėtis, nes patarimų iš meistrelių nesulaukiau. Finale: palyginau sąmatas kas man gavosi samdant pat. ir koks buvo įmonės pasiūlymas, gavosi beveik apylygiai. Bet faktas tas, kad įmonė būtų atsakiusi iš termino praleidimą, broką, aš būčiau dirbus savo darbą ir per tą laiką uždirbus pinigų, o ne laksčius į statybas.
Gal man tiesiog nepasisekė, nežinau. Bet namo statyboms jau nebenorėjom rizikuoti.
Galimai kažkiek dėl to permokėjom, bet patikėkit, ramybė, konkretūs sprendimai ir profesionalūs patarimai irgi kainuoja, todėl likome patenkinti.
Ir galiausiai. todėl ir rekomenduoju lygiai taip pat kaip jūs rekomenduojat savo meistrelius. Kiekvienas turim tokią teisę.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 12 21, 14:30)
netraukit visų ant vieno kurpaliaus. jei tas patentininkas tapo "statybininku", nes kaip batsiuviui darbo neliko, tai visko gali priburti. O tie, kuriuos profesinėj mokė ir brėžinius skaityt, ir konstruktyvą paskaičiuot, ir kuris ten mokėsi todėl, kad norėjo, o ne todėl, kad iš vidurinės išvijo, tai yra lygiavertis konstruktoriui su aukštuoju, nes dar ir praktikoj susipažinęs su statyba.
Netraukiu. Bet tada atsakykit man Jūs - kelių patentininkų paprašėt statybinio išsilavinimo patvirtinančio pažymėjimo?
Aš patentininkų - statybininkui ui kiek žinau, kurie buvę padavėjai, vežėjai ar kt. profesijos "persikvalifikavę" darbuotojai, nes statybose greiti ir ne maži pinigai. Ar sutinkate, kad statant jūsų namą tas batsiuvys mokinsis? gal jau sekantį ir gerai pastatys
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 12 21, 15:01)
O kas namus stato "pagal norus". Pagal norus yra daromas projektas, kuri ir pateikiate statybininkams,
Aš anksčiau minėjau, kad galimai yra būdų pasistatyt ūkio būdu jei yra visi konstruktyviniai brėžiniai. Nagi, kelios iš čia esančių tokius turime??