Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(ERVInga @ 2013 06 10, 08:39)
Ribotam plote apsisukimas, isibegejimas, estakada, T forma - šios pagal mane kiekvienam privaloma, o 5-oji pasirinktinai (t.y. pasako egzaminuotojas) statusis, įstrižas ar lygegretus parkavimasis.

Aciukas. Vadinas su instruktorium nevisai iki galo issiaiskinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 06 10, 07:39)
Ribotam plote apsisukimas, isibegejimas, estakada, T forma - šios pagal mane kiekvienam privaloma, o 5-oji pasirinktinai (t.y. pasako egzaminuotojas) statusis, įstrižas ar lygegretus parkavimasis.

Šiuos ir aš atlikau, iš paskutiniųjų - lygiagretųjį.
Papildyta:
QUOTE(jurratike @ 2013 06 10, 07:54)
Aciukas. Vadinas su instruktorium nevisai iki galo issiaiskinom smile.gif

Pastebėjau, kad ir patys instruktoriai ne visada viską tiksliai žino. Aš kai su savuoju pradėjau aiškintis tuos teorinius klausimus, jis mane perspėjo, kad turėsiu mokėt atsidaryt kapotą. Ot, sakau, ir ne - išsitraukiau tuos reikalavimus ant popieriaus, kur aiškiai parašyta, kad reikalui esant gaubtą pakelia egzaminuotojas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklausti laikiusiuju Regitroje egzamina...ar atsistojusios , pvz, prie sviesoforo prilaikote stabdi koja ? as kazkaip megeja prilaikyt,, instruktorius sako, kad nebutina, galiu paleisti visus pedalus, bet man kazkaip saugiau... blush2.gif taigi, kaip darote jus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 10, 11:15)
Sveikos  4u.gif
Noriu paklausti laikiusiuju Regitroje egzamina...ar atsistojusios , pvz, prie sviesoforo prilaikote stabdi koja ? as kazkaip megeja prilaikyt,, instruktorius sako, kad nebutina, galiu paleisti visus pedalus, bet man kazkaip saugiau... blush2.gif taigi, kaip darote jus ? 4u.gif

As visada laikau, nebent uzgesinu varikli( ta prasme lipam lauk), o jei koks kalniukas, pariedesi atgal, egzaminas neislaikytas.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2013 06 10, 08:57)
Šiuos ir aš atlikau, iš paskutiniųjų - lygiagretųjį.
Papildyta:
Pastebėjau, kad ir patys instruktoriai ne visada viską tiksliai žino. Aš kai su savuoju pradėjau aiškintis tuos teorinius klausimus, jis mane perspėjo, kad turėsiu mokėt atsidaryt kapotą. Ot, sakau, ir ne - išsitraukiau tuos reikalavimus ant popieriaus, kur aiškiai parašyta, kad reikalui esant gaubtą pakelia egzaminuotojas.

drinks_cheers.gif as irgi siandien issitraukus klausimus pamaciau ta dalyka, o instruktorius sake mokek kapota atidaryt, ai dar tiesa ta zodi liepe isbraukt is zodyno, reikia sakyt variklio gaubta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 10, 10:15)
Sveikos  4u.gif

Gali paleist, bet negali pastebėti, kas už nugaros atsistos ir per atsipalaidavimą bum ajajaj blush2.gif

QUOTE(jurratike @ 2013 06 10, 11:11)
drinks_cheers.gif  as irgi siandien issitraukus klausimus pamaciau ta dalyka, o instruktorius sake mokek kapota atidaryt, ai dar tiesa  ta zodi liepe isbraukt is zodyno, reikia sakyt variklio gaubta  doh.gif

Kad reikia mokėti, sutinku, aš irgi pasižiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2013 06 10, 16:07)
Gali paleist, bet negali pastebėti, kas už nugaros atsistos ir per atsipalaidavimą bum ajajaj  blush2.gif
Kad reikia mokėti, sutinku, aš irgi pasižiūrėjau.

Saviskes jau keleta kartu atidarinejau. Bet va skirtingu modeliu, skirtingose vietose reik ieskot visko biggrin.gif
Del stabdziu, as net aikstelej ant laisvos pavaros ir uztraukus rankini stabdzio nepaleidziu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Aš ir nerizikuočiau prie šviesaforo be stabdžio stovėt unsure.gif Ne tik, kad per egzaminą, bet apskritai gyvenime tai nerekomenduojama, jei bum nesinori...
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 10, 10:15)
ar atsistojusios , pvz, prie sviesoforo prilaikote stabdi koja ?

Aš irgi turiu tą įprotį stovint prie šviesoforo, kamštyje are pan. laikyti stabdį, nors kelias ir atrodo idealiai lygus. Ir nelabai matau to įpročio trūkumų. Kažkaip mano koja jeigu nespaudžia gazo, tada paprastai ilsisi spausdama stabdžio pedalą.
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2013 06 10, 20:01)
Aš irgi turiu tą įprotį stovint prie šviesoforo, kamštyje are pan. laikyti stabdį, nors kelias ir atrodo idealiai lygus. Ir nelabai matau to įpročio trūkumų. Kažkaip mano koja jeigu nespaudžia gazo, tada paprastai ilsisi spausdama stabdžio pedalą.

Tai va, man irgi taip ir saugiau, ir patogiau....bet instruktorius sako, kad nera reikalo, tai ir galvoju ar per egzamina neprisikabins prie to g.gif
Atsakyti
Mano nuomone, už per ilgą stabdžio laikymą klaidos neįpaišys, o už pariedėjimą minimum pastabą gali gaut unsure.gif Sakyčiau, instruktorius keistas g.gif Nebent jis nerealiai gerai jaučia kelio nelygumus, bet vistiek taip mokyt - nesaugu... Gal jis kokioj konkrečioj situacijoj pasakė, o ne apskritai? Šiaip prie šviesaforo gali į kitas mašinas pasižiūrėt - tikrai pas daugumą švies lempos, kad stabdį įmynę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 10, 11:15)
Sveikos  4u.gif

is tokio instruktoriau reikia licencija atimti... schmoll.gif Kol sedi uz vairo,koja turi buti arba ant stabdzio,arba ant gazo,stovi neuztraukus rankinio-reiskia,laikai stabdi...kokie dar gali buti pedalu paleidimai... blink.gif Regitroj uz tokius bajerius iskart prames...
Atsakyti