Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2013 02 15, 10:45)
Skamba visiskai nesamoningai  lotuliukas.gif bet kas belieka kai arteji prie 7 IVF  doh.gif  biggrin.gif

Citai,

7-as? doh.gif doh.gif doh.gif Be galo tikiuosi, kad bus gerai si karta. Cia pirma karta su G pagalba?

Ruth,

saunu, kad jau sveiksti. O tavo gyd. dar negrizo is atostogu? Dar nesake, kada galesi pas snaigutes planuotis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Uogiuke kada darysies testa ar leisies kraujuka? schmoll.gif Nezinau nuo kada cia jau save pradet kankint su testukais, kad jau nebebutu ovitrelio likuciu ir rodytu tikra nestuma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 02 15, 10:45)
Skamba visiskai nesamoningai  lotuliukas.gif bet kas belieka kai arteji prie 7 IVF  doh.gif  biggrin.gif

Prisimink mane,galvok sita gi 9 IVF pasidare ax.gif ,o katinai labai jaucia nestuma,as po isodinimo kazkelinta diena nuejau pas drauge,ji turi du katinus,kurie niekada neina prie svetimu zmoniu ir ka galvoji ir viena susiraite ant keliu ,po to kit atejo irgi susiraite,tai drauge sako nu to dar ner buve blink.gif ,kad mano kates eitu,o sios gudruoles jau zinojo,kad as nestuke.gif
Atsakyti
Merginos jus ir stiprios, 9 Ivf unsure.gif Net nezinau kaip reiks istvert jei bent per pira kartu nepavyks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plunksnyte_irl: 15 vasario 2013 - 13:02
QUOTE(ruth24 @ 2013 02 15, 11:36)
daug vit c, imbieras, plauti nosyte druskos tirpalu (kai kam padeda pirktinis juros vanduo) nu ir aisku visagalis cesnakas 4u.gif o kad ciaudai, tai gerai, vadinas organizmas kovoja su bacila 4u.gif

Ačiū už patarimus. Būtinai pasinaudosiu, nes labai vargina tas nosies varvėjimas. Sveikatėėlėss ir Tau smile.gif
Atsakyti

Ruth,

saunu, kad jau sveiksti. O tavo gyd. dar negrizo is atostogu? Dar nesake, kada galesi pas snaigutes planuotis? mirksiukas.gif
[/quote]

antradieni einu pas U, tada jau viska suzinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 15, 13:59)
Merginos jus ir stiprios, 9 Ivf unsure.gif Net nezinau kaip reiks istvert jei bent per pira kartu nepavyks  verysad.gif

pavykti turi, daznai pavyksta is pirmo karto merginom.
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 15, 13:43)
Uogiuke kada darysies testa ar leisies kraujuka? schmoll.gif Nezinau nuo kada cia jau save pradet kankint su testukais, kad jau nebebutu ovitrelio likuciu ir rodytu tikra nestuma unsure.gif

min 10 dienu po Ovitrelio susileidimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 15, 12:08)
min 10 dienu po Ovitrelio susileidimo 4u.gif

Siandien kaip tik 10 diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 15, 15:30)

Ir tik 6-7 dpi? Ankstoka NT;-) Bet jeigu nervai stiprus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū , kad neišvarėt ir pasidalinot patirtim.
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 14, 15:41)
Žinai, aš pagal save galiu patarti Lv, nes man ten viskas tiko ir patiko, priekaištų neturiu. Visi ten labai malonūs, o ir kainos tikrai mažesnės nei LT. Aišku, turi pasižiūrėti, iš kur pati esi, kokie atstumai ir t.t. nes juk visa tai susideda į kainą. Sėkmės ieškant geriausio smile.gif

Man LV arčiau nei Vilnius. Bet ne tame esmė. Svarbiausia kur tikimybė didesnėsmile.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 02 14, 17:00)
Živ ir kt. daro is kraojo, iv. plazmas is tepinelio augina mirksiukas.gif vienokiu ar kitokiu tyrimu vistiek turetu daryti, pvz hormonu, jei dar nebuvo daryti mirksiukas.gif

Jau kaip tepinėlių nesinor...Brrr

QUOTE(ievmedis @ 2013 02 14, 22:34)
Kai kuriom geriau atlikti LV, o man Vaisingumo klinikoje (VK) Vilniuje, nes aš čia gyvenu ir man taip patogiau ir dėl laiko, nes labai laiko užima važinėti į LV. O dėl kainos nežinau, gal LV pigiau. Ir esu patenkinta VK personalu. Pagalvokit ir apsispręskit kaip kur geriau. Sėkmės...
Mes iš kraujo darėmės. Atilkome ten, kur pigiausia Vilniuje atlieka wink.gif Nes už tokius tyrimus nepigiai kainuoja. doh.gif

Mačiau, kad kainas sumažino VK. Tai ir pradėjau galvoti ir apie VK. Pas ką darai pas U?

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 15, 12:59)
Merginos jus ir stiprios, 9 Ivf unsure.gif Net nezinau kaip reiks istvert jei bent per pira kartu nepavyks  verysad.gif

Aš irgi nežinau kaip reikia 1IVF ištverti. Žaviuos tomis , kurios 9IVF-ui pasiryžta. Sveikatėlės belieka palinkėti ir kad tas IVFas paskutinis jau tikrai būtų.
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 15, 12:30)

Nea, dar tikrai nedarysiu, be kitos savaites vidurio niekaip, dar tiek tikriausiai istversiu biggrin.gif
Atsakyti