Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 21, 07:46)
Labas rytas.
pasidariau NT. I verysad.gif  verysad.gif

tikriausiai mes vaiku nebeturesim. Niekada verysad.gif

verysad.gif Zinau kaip she pamatyti ta vaizdeli verysad.gif kelinta DPI? pas tave? turesit dar bent viena be Emilijos wub.gif
Atsakyti
KittyKitty gal dar nerodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip pati sakei skaiciukai svarbiausi, taj pasidaryk hcg ir viskas bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Citas @ 2013 02 21, 10:55)
verysad.gif Zinau kaip she pamatyti ta vaizdeli  verysad.gif  kelinta DPI? pas tave? turesit dar bent viena be Emilijos  wub.gif

Ačiū, Cituk,bet turint galvoje mūsų abiejų darbų problemas ir tai, kad net nekimba ir tai,kad po 2,5 sav man jau 35...
Padaryta LP, histero, suleisti LIT, skystinamas kraujas, ištirti antikūnai, sutvarkytas vitD, feritinas, vaikščiota į akupunktūrą...
Stimuliuojasi vis prasčiau, blogai dalijasi...
Iki Gorgio kažin ar kada nuvažiuosim, o ir nesu tikra, ar jis padėtų tokiu atveju..pas mus tikriausiai vaisinimosi-dalijimosi problemos per didelės ir kažin ar šitam etape ką padarysi..dėl pirmo vaiko daryčiau iki galo,iki mirties, dabar turiu galvoti apie savo vienintelį stebukliuką. Ir kažkaip susitaikyti... bet kaip...kaip atsikratyti antram vaikučiui laikomų daiktų,kaip atsisakyti vilties..
Ir iš viso,suprantu,kad pati kalta, viską tik į tai suvedžiau,tuo gyvenau, visos mintys, pastangos, laisvalaikis,mityba į tai...reikės į kažką persiorientuot bent kuriam laikui...

Kaip nors...jei jums G padės,gal dar kada....jei finansinė situacija kada nors leis..

9 dpį man.

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 21, 11:08)
KittyKitty gal dar nerodo 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip pati sakei skaiciukai svarbiausi, taj pasidaryk hcg ir viskas bus aisku mirksiukas.gif

Pasidarysiu rytoj. Žinau,kad gali nerodyti, pati visoms tai sakydavau, bet manau, jei būtų,tai gal rodytų nors vaiduoklį. O dar tie pojūčiai... atrodo, tuoj tuoj pramuš.

Gerai, mergaitės, nieko, ačiū, palauksiu iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Ir man atrodo kad tuoj pramus, bet man paskaudena nuo pat isodinimo, dar nenurasau saves, kol nepramuso viltis visada yra smile.gif Labiau skauda sonus, nei pilvo apacia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 21, 06:46)
Labas rytas.
pasidariau NT. I verysad.gif  verysad.gif

tikriausiai mes vaiku nebeturesim. Niekada verysad.gif

Dar nenusimink, Kitty, aš tave šiąnakt sapnavau blush2.gif Keista, juk gyvenime nemačius, bet tiesiog žinojau, kad tai Tu ir nestuke.gif Tebelaikau kumščius 4u.gif
P.S. L.tikiu šįkart wub.gif
Atsakyti

Kitty,nepergyvenk, testas dar nieko nesako, palauk kraujuko tyrimo. Pati matei, kaip man buvo. Man netgi 12DPI nieko nerodė, o kraujas vat daug ką atskleidė.
Bet nežinau ar pavyks išsaugoti, labai noriu, kad viskas būtų gerai. Man vakar didelis kraujavimas prasidėjo, iškart paskambinau daktarui, liepė HCG pasidaryt (rodė virš 1500) ir dupaston pradėti gerti. Maniau, kad numirsiu, kokiam šoke buvau, bet šiandien jau geriau, tik truputį teplioja, rytoj lekiu i LV, tada viską sužinosiu, kas ir kaip sad.gif
Tikiuos mano mažiukas dar su manim, tad nedaryk ir tu per anksti išvadų, nes dar viskas gali būti tik gerai smile.gif
Atsakyti
Ojeeeee darbstuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi maziukas tavo stipruolis ir vis dar siltai isitaises tau po sirdele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2013 02 20, 18:55)
joa, labai sunku, bet kad cia tik atraso, ten nieks net neatraso. doh.gif
kolkas nekelia, bet nieko skambinsiu dar. Aciu dar karta.  4u.gif
pirmai as bandysiu tartis kad priimtu savaitgali, kitaip negaliu.

kocik, nežino tai ir neatrašo, nepyk 4u.gif Karpenko sakė, anksčiau imunoglobulino gaudavo Baltarusijoj, dabar nebegauna... galas žino, kur jo gaut.
Atsakyti
Ačiū, mergytės,
viską aš suprantu 4u.gif tiesiog pratinuosi prie minties.. jei būtų kitaip, ką gi, būtų nuostabiausias pasaulyje siurprizas. Anąkart išgirdusi <1 klykiau, rėkiau, daužiausi, dabar tiesiog liūdna ir ruošiu save, kd rytoj irgi galiu pamatyti tą skaičių. Bet viltis miršta paskutinė. Ir iš viso.. kai ardai testą ir bandai pamatyti kažką jo viduje- čia jau diagnozė, ar ne? doh.gif smile.gif
galėtų čia mažiau visokių vežimėlių reklamų iššokinėti...

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 21, 11:48)
Ir man atrodo kad tuoj pramus, bet man paskaudena nuo pat isodinimo, dar nenurasau saves, kol nepramuso viltis visada yra smile.gif Labiau skauda sonus, nei pilvo apacia ax.gif

tavo testas gi buvo II, tai koks čia nurašymas, baik, tau tikrai viskas bus gerai, kelinta dabar diena?

QUOTE(Jautruolė @ 2013 02 21, 12:04)
Dar nenusimink, Kitty, aš tave šiąnakt sapnavau blush2.gif Keista, juk gyvenime nemačius, bet tiesiog žinojau, kad tai Tu ir  nestuke.gif Tebelaikau kumščius 4u.gif
P.S. L.tikiu šįkart wub.gif

ačiū, mieloji 4u.gif kaip miela wub.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 21, 12:20)
Kitty,nepergyvenk, testas dar nieko nesako, palauk kraujuko tyrimo. Pati matei, kaip man buvo. Man netgi 12DPI nieko nerodė, o kraujas vat daug ką atskleidė.
Bet nežinau ar pavyks išsaugoti, labai noriu, kad viskas būtų gerai. Man vakar didelis kraujavimas prasidėjo, iškart paskambinau daktarui, liepė HCG pasidaryt (rodė virš 1500) ir dupaston pradėti gerti. Maniau, kad numirsiu, kokiam šoke buvau, bet šiandien jau geriau, tik truputį teplioja, rytoj lekiu i LV, tada viską sužinosiu, kas ir kaip sad.gif
Tikiuos mano mažiukas dar su manim, tad nedaryk ir tu per anksti išvadų, nes dar viskas gali būti tik gerai smile.gif

nu jo, viską aš suprantu. Dėl kraujavimo labai užjaučiu, įsivaizduoju, kaip tau baisu unsure.gif bet tam gali būti daug paaiškinimų, va kaip Beta kraujavo.. gal ne vienas kabinosi, gal hematoma, gal dar kas.. labai lauksiu rytoj gerų žinių iš tavęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 21, 11:40)
9 dpį man.
Pasidarysiu rytoj. Žinau,kad gali nerodyti, pati visoms tai sakydavau, bet manau, jei būtų,tai gal rodytų nors vaiduoklį. O dar tie pojūčiai... atrodo, tuoj tuoj pramuš.

Gerai, mergaitės, nieko, ačiū, palauksiu iki rytojaus 4u.gif

Diržo Tau gero reik!!! Kažkam NT rodė I iki 30 dienos, o HCG buvo didelis.
Man, pvz. NT parodė gražų ružavą vaiduoklį, o HCG <1.
Patikėsim tik HCG skaičiukais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 21 vasario 2013 - 11:52
KittyKitty, dar tikrai anksti. 4u.gif

Darbstuoliai, gal bent dabar nedirbate? unsure.gif 4u.gif Tiesiog susimasciau, jog sitiek pastangu ideta o po to nepaisoma jokiu tepliojimu, juk tai labai svarbus laikotarpis, trapus, saugokite ta stebukleli kuris bando pasilikti su jumis, padekite jam. 4u.gif
Atsakyti
Kitty ajaj, gerai Pelargonija sako...Barti reikia kaip vaika smile.gif Tie testai gali buti netikslus ir nuo vaistu, isryskeja paskui po keliu valandu antra juostele ir pergyvena merginos unsure.gif

Mano LP kovo pradzioje. Paskui ziuresim-ar iskart IVF, ar vaistai nuo endo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 21 vasario 2013 - 12:07