Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 5

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 08, 07:26)
Merginos, ar kokybiski puodai? Nebus kokios neaiskios gamybos?
16 dalių puodų rinkinį ROYALTY LINE SWITZERLAND
http://grupinis.lt/v...and?show_more=1
Tikrai labai geri puodai, geriausi, kokius siūlė "grupiniai" per pastaruosius metus. good.gif Aš pirkau vasarą šios firmos, tik ne 7, o 9 sluoksnių dugnu. Labai patenkinta. Mano puodai sunkūs, šitie bus kiek lengvesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 08, 14:09)
Tikrai labai geri puodai, geriausi, kokius siūlė "grupiniai" per pastaruosius metus. good.gif  Aš pirkau vasarą šios firmos, tik ne 7, o 9 sluoksnių dugnu. Labai patenkinta. Mano puodai sunkūs, šitie bus kiek lengvesni.  mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone, mane kazkaip stabdo, kad nenurodytas pardavejas, tai reiskia grupinis.lt pats is kazkur juos siuncia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 08, 14:12)
Aciu uz nuomone, mane kazkaip stabdo, kad nenurodytas pardavejas, tai reiskia grupinis.lt pats is kazkur juos siuncia  ax.gif

as siuos puodus turiu jau 4 metai.
minusai: labai greit nuo karscio verdant, suluzo visu puodu dangciu termometreliai, kurie rodo virimo temperatura.
pliusai: ilgai islieka siltas maistas. pvz balandelius ryte isverdu, o per pietus ju dar nereik sildyt, buna karsti. bliudai su uzdengimu nepamainomi transportuojant maista. troskintuve is vis super, viska joje kepu isskyrus bulves.
as pirkau sendaikciu turguje naujus pargabentus is Vokietijos mokejau 250 biggrin.gif paziurejus i foto matau, kad pas mane daugiau daliu, tarka buvo dar ir bliudeliai du, o cia vienas.
tik reikia iprasti, kad i siuos puodus druska reikia berti tik vandeniui uzvirus, nes kitaip jos saveika su vandeniu kenkia puodu metalui 4u.gif pajuoduoja.
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2013 04 08, 14:27)
as siuos puodus turiu jau 4 metai.
minusai: labai greit nuo karscio verdant, suluzo visu puodu dangciu termometreliai, kurie rodo virimo temperatura.
pliusai: ilgai islieka siltas maistas. pvz balandelius ryte isverdu, o per pietus ju dar nereik sildyt, buna karsti. bliudai su uzdengimu nepamainomi transportuojant maista. troskintuve is vis super, viska joje kepu isskyrus bulves.
as pirkau sendaikciu turguje naujus pargabentus is Vokietijos mokejau 250 biggrin.gif paziurejus i foto matau, kad pas mane daugiau daliu, tarka buvo dar ir bliudeliai du, o cia vienas.
tik reikia iprasti, kad i siuos puodus druska reikia berti tik vandeniui uzvirus, nes kitaip jos saveika su vandeniu kenkia puodu metalui 4u.gif pajuoduoja.

Dekui uz issamu atsakyma smile.gif
Vis labiau gundausi isigyti ax.gif
O jusu puodai taip pat 7 sluoksniu?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 08, 14:12)
Aciu uz nuomone, mane kazkaip stabdo, kad nenurodytas pardavejas, tai reiskia grupinis.lt pats is kazkur juos siuncia  ax.gif

As irgi atsakysiu apie situos puodus.Gal tik man pasitaike brokas...Puoda 1 karta panaudojus atsoko dugnas, visi puodai isskyrus keptuve(bent as taip manau) tikrai nera tu 7 ar 9 sluoksniu.Nu 90% galiu duot..Maistas siek tiek ilgiau pabuna siltesnis negu paprastam puode. Dar verdant pvz makaronus prilimpa, ko nebuna niekad verdant paprastam puoduke.Kito puoduko dugne maciau jau tas blizgutis ciut nusitrynes. As kalbu tik apie savo puodus.Kitu gal geresnes kokybes.Pirkau pries sias kaledas.O pardavineja juos jeigu gerai pamenu baltmax firma.Geriau buciau is Maximos nusipirkus,tai bent pinigai i bala nebutu ismesti.
Atsiprasau,kad sveplai rasau...
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 04 08, 14:31)
Dekui uz issamu atsakyma smile.gif
Vis labiau gundausi isigyti  ax.gif
O jusu puodai taip pat 7 sluoksniu?

taip mano puodu dugnas 7 sluoksniu

Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 04 08, 15:17)
Gal tik man pasitaike brokas...
Greičiau pasitaikė fufliakas. unsure.gif Apžiūrėkit kuponą, gal ką rašo apie garantiją. Pateikit pretenzijas.
Puodų pakuotėje (dėžėje) turėjo būti firmos garantinis sertifikatas (panašiai kaip nuolaidų kortelės). Ar buvo? g.gif

Mano vieno dangčio rankenėlė nudužo, bet nieko negaliu kaltint - pati ištėškiau ant grindų. doh.gif

O šiaip visada čia perkam katę maiše. Neapžiūrėjus, nepačiupinėjus, nežinai, ką gausi. unsure.gif

Papildyta:
P.s.
ROYALTY LINE SWITZERLAND duoda 20 m. garantiją savo produkcijai.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 08, 16:04)
Greičiau pasitaikė fufliakasunsure.gif   Apžiūrėkit kuponą, gal ką rašo apie garantiją. Pateikit pretenzijas.
Puodų pakuotėje (dėžėje) turėjo būti firmos garantinis sertifikatas (panašiai kaip nuolaidų kortelės). Ar buvo?  g.gif

Mano vieno dangčio rankenėlė nudužo, bet nieko negaliu kaltint - pati ištėškiau ant grindų.  doh.gif

O šiaip visada čia perkam katę maiše. Neapžiūrėjus, nepačiupinėjus, nežinai, ką gausi.  unsure.gif

Papildyta:
P.s.

Bet tai pirkau irgi per grupinis.lt doh.gif doh.gif Dėl garantijos, tai pats perpardavėjas vos išlemeno, kad ale 2 metai garantija puodam doh.gif O grupinio kupone nebuvo jokios užuominos apie garantiją doh.gif o apie 20 metų, tai net nesvajoju biggrin.gif Pakeist, tai pakeitė brokuotą puodą....nieko negaliu sakyt.Bet per didžiausius piktumus iš pat pradžių. Bet asmeniškai AŠ, tai pinigus išleidau į balą doh.gif doh.gif

Dabar pasižiūrėjau, kad šituos puodus pardavinėja be GARANTIJOS doh.gif

KOKYBĖS GARANTIJA! Patikrinome prekę ir garantuojame, kad ji yra kokybiška. Prie garantijos tik toks prierašas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 08 balandžio 2013 - 16:45
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 04 08, 17:42)
Bet tai pirkau irgi per grupinis.lt  doh.gif  doh.gif  Dėl garantijos, tai pats perpardavėjas vos išlemeno, kad ale 2 metai garantija puodam  doh.gif O grupinio kupone nebuvo jokios užuominos apie garantiją  doh.gif  o apie 20 metų, tai net nesvajoju  biggrin.gif  Pakeist, tai pakeitė brokuotą puodą....nieko negaliu sakyt.Bet per didžiausius piktumus iš pat pradžių. Bet asmeniškai AŠ, tai pinigus išleidau į balą  doh.gif  doh.gif
Tai čia nėr ko nė tikėtis, kad kas duos tokią garantiją. Tik perkant oficialiam tinklapy galima tikėtis 20 m. garantijos.
O kaip dėl to sertifikato?.. g.gif Jei jo nėra, tai puodai neoriginalūs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 08, 17:47)
Tai čia nėr ko nė tikėtis, kad kas duos tokią garantiją. Tik perkant oficialiam tinklapy galima tikėtis 20 m. garantijos.
O kaip dėl to sertifikato?..  g.gif  Jei jo nėra, tai puodai neoriginalūs.  g.gif

Tai nors tuos 2 metus duotų,tai būtų gerai.
Kažkokia kortelė tikrai buvo, bet negarantuoju, kad tokia kokia turi būt.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 08, 17:04)
......
P.s.

blink.gif Čia kurioje visatoje taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 04 08, 18:06)
blink.gif  Čia kurioje visatoje taip  lotuliukas.gif
Gamintojų rojuje. tongue.gif
Atsakyti