Įkraunama...
Įkraunama...

Chilli Mija

Saunuoliai, kad prisiruosiat graziai meniskai nusifotkinti thumbup.gif O mes vis neprisiruosiam blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 11 15, 01:31)
Saunuoliai, kad prisiruosiat graziai meniskai nusifotkinti thumbup.gif O mes vis neprisiruosiam blink.gif ...

fotika isbandyti tai norejosi rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Pamačiau avatarą iš kart atvariau apziureti iš arčiau wub.gif wub.gif wub.gif niu grazu wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 11 15, 13:16)
Pamačiau avatarą iš kart atvariau apziureti iš arčiau wub.gif wub.gif wub.gif niu grazu wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif thumbup.gif

o man dar nesimato avataro mano huh.gif ta sena rodo,net nervas ima doh.gif
Atsakyti
Nu cia tu sugalvojai thumbup.gif Bet ir drasi mergina thumbup.gif Ash tai nesugebeciau unsure.gif Graziai atrodai, bet man labiau su tetuku patiko tongue.gif
Atsakyti
As kai riebaliukus nuo saves numesiu irgi pabezdzioniausiu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif trūksta net žodžių wub.gif wub.gif kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Čėska @ 2004 11 15, 22:11)
Graziai atrodai, bet man labiau su tetuku patiko tongue.gif

del to,kad as fotkinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperBaba @ 2004 11 15, 22:19)
As kai riebaliukus nuo saves numesiu irgi pabezdzioniausiu biggrin.gif thumbup.gif

blink.gif SB,pas tave riebaliuku juk maziau nei pas mane unsure.gif davai eini pozuot,svarbiau ne linijos, o mintis wink.gif bus ka prisimint kazkada rolleyes.gif
Atsakyti
-Vaisinkites, chebryte rolleyes.gif
Atsakyti
-Nu jei nenorit,tai kaip sau zinot...Pati uzkaasiu smile.gif
Atsakyti
-Ech,draugeliai,zinokit, del sito kamuolio verta ismokti sliauzti rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti